Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια γιατι για την συγκεκριμενη τηλεοραση οπως εγγραψα και σε αλλο θεμα π εχει ο φιλος μου  τελικα μιλησε με τους ανθρωπους στο καταστημα και του ειπαν οτι δεν τα υποστηριζει επειδη ειναι παλια....το youtube και google κτλπ τελος παντων γιατι με ρωτησε να ρωτησω κατι γιατι δεν ξερω και εγω μας ειπαν οτι μπορει να κανει την τηλεοραση "smart tv" ενα tv box που θα παρεχει google playstore youtube κτλπ

ισχυει αυτο ? οτι θα μπορει να μπαινει με tv box σε youtube google netflix κτλπ ? εαν αγορασθει τελος θα ηθελα να μας προτεινετε ενα tv box μεχρι 50 ευρω και λιγοτερο εαν υπαρχει η εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει smart tv μια τηλεοραση και δεν ξερω να μου πειτε αλλα θελουμε ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ETHERNET ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ

τηλεοραση lg 42ly750h

Επεξ/σία από Elysian
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Elysian είπε

Καλησπερα παιδια γιατι για την συγκεκριμενη τηλεοραση οπως εγγραψα και σε αλλο θεμα π εχει ο φιλος μου  τελικα μιλησε με τους ανθρωπους στο καταστημα και του ειπαν οτι δεν τα υποστηριζει επειδη ειναι παλια....το youtube και google κτλπ τελος παντων γιατι με ρωτησε να ρωτησω κατι γιατι δεν ξερω και εγω μας ειπαν οτι μπορει να κανει την τηλεοραση "smart tv" ενα tv box που θα παρεχει google playstore youtube κτλπ

ισχυει αυτο ? οτι θα μπορει να μπαινει με tv box σε youtube google netflix κτλπ ? εαν αγορασθει τελος θα ηθελα να μας προτεινετε ενα tv box μεχρι 50 ευρω και λιγοτερο εαν υπαρχει η εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει smart tv μια τηλεοραση και δεν ξερω να μου πειτε αλλα θελουμε ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ETHERNET ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ

τηλεοραση lg 42ly750h

Smart γραφει οτι ειναι στο site της LG. Αλλα δεν γνωριζω ισως ειναι αρκετα παλια και δεν δουλευουν οι εφαρμογες της.

Εγω σε μια παλια TV που εχω και δεν ειναι smart εχω βαλει αυτο εδω για Netflix και Amazon Prime. https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-4K-UHD-με-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-και-8GB-Αποθηκευτικό-Χώρο-με-Λειτουργικό-Android-8-1-και-Google-Assistant.html?from=best_sellers_tag

Δημοσ.

Πολυ σωστος ο φιλος απο πανω μεχρι 50ε μονοδρομος ειναι το xiaomi mi box s ειναι το μονο πιστοποιημενο μηχανακι που τρεχει μεχρι 4κ το νετφλιξ,ισως το βρεις εδω μεσα στα 30ε μεταχειρισμενο ,μην ασχοληθεις με αλλα μηχανακια μονο ξιαομι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχετε να προτεινετε κανενα μετατροπεα usb δεν ξερω πως λεγονται που να δινει την δυνατοτητα ethernet+usb θυρες γιατι βρηκα κατι αλλα ειναι απο εξωτερικο σε ενα site θελω απο ελλαδα και να δουλευει σωστα ομως γτ διαβασα σε μερικους δεν δουλευε για το xiaomi mi box ευχαριστω

Εσεις που εχετε αυτο το xiaomi  https://www.beboo.gr/index.php?route=product/product&path=82_78_356_557&product_id=39206&skr_prm=WyI3OTY2NmViMi1iZGY5LTRiMmYtOGUyNi00YWJmYmE4ZTdkODMiLDE2NTAyNzU3NDE4ODUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0

λειτουργει κανονικα για youtube google netflix ταινιες (στο google) playstore popcorn movies ?

και τα ηχεια 2.1 logitech κουμπωνουν πανω στο box ? η στην τηλεοραση

Επεξ/σία από Elysian
Δημοσ.

τελικα το αγορασε ο γνωστος μου ποιον usb hub ethernet προτεινετε για να αγορασει που να το δουλευετε και εσεις και να δουλευει σωστα?

περα απο αυτο γιατι αυτο https://www.skroutz.gr/s/10352411/TP-LINK-UE330-v2-USB-3-0-Hub-3-Θυρών-με-σύνδεση-USB-A-Ethernet-Λευκό.html

δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...