Christopher_B Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδω και 3 ημερες μου βγαζει αυτο μπροστα μπροστα, πρωτο δηλαδη, μολις ανοιγω το Facebook απο το PC και οι αναρτησεις που βγαζει ειναι 2, 3ων και παραπανω ημερων! Εαν επιλεξω απο το μενου αριστερα το "Πιο Προσφατα" μου βγαζει νεες αναρτησεις κανονικα! Τι τρεχει, εφαγα καμια αναφορα, κατι αλλο, παντως αναφορα στο παρελθον οταν εφαγα μου ειχε ερθει μηνυμα, με προειδοποιηση ή ποινη κλπ!? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από Christopher_B
Velvets Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εδώ και τρεις μέρες. Έσβησα τα cookies, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν νομίζω έχει να κάνει με ποινή, αλλά με τον αλγόριθμό τους. Αν βρεις άκρη ή φτιάξει μόνο του, ενημέρωσέ μας.
Christopher_B Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπον, το μηνυμα εφυγε οπως και οι αναρτησεις οι παλιες που εβγαζε συνεχως επανω. Δε βγαζει εντελως καινουργιες αναρτησεις, χθεσινες και προχθεσινες βγαζει τωρα, ενδιαμεσα εχει και καμια φρεσκια! Σαν να παει να στρωσει μαλλον! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Christopher_B
koomni Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Καλημέρα, μόνο του έφυγε η έκανες κάτι? Εγώ το έχω από τις 15 του μήνα.
Christopher_B Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτο που εκανα εχθες το βραδυ πριν κλεισω τον υπολογιστη ηταν να τον καθαρισω, cookies δηλαδη και να καθαρισω επισης τους φακελους 'temp" απο εδω "C:\Windows\Temp", επισης και απο εδω "C:\Users\cbarb\AppData\Local\Temp". Δε ξερω εαν επαιξε ρολο, βασικα πιστευω πως οχι, υποθετω οτι κατι ετρεχε με το φατσαμπουκ! Δοκιμασε, δεν εχεις να χασεις τιποτε και ουτε ειναι επικινδυνο να καθαρισεις αυτα που προανεφερα, το λεω γιατι δε γνωριζω τις γνωσεις σχετικα με τους υπολογιστες, μπορεις να το κανεις αφοβα! Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Christopher_B
Velvets Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Έσβησα και cookies και τα temporary αρχεία, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Δεν περίμενα να αλλάξει, γιατί είχα μπει και με άλλο browser και συνέχιζε να μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Σίγουρα είναι θέμα αλγορίθμου, γιατί και από tablet δεν μου δείχνει κοινοποιήσεις καθόλου και μου λέει να προσθέσω νέους φίλους. Ας ελπίσουμε, ότι όπως στον Χριστόφορο, έτσι και σε μας θα λυθεί μόνο του το πρόβλημα.
koomni Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Κι εγώ ααυτό περιμένω να λυθεί μόνο του γιατί ότι και να έκανα δεν άλλαξε.
Christopher_B Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Πιθανον κανενα cache ή κατι τρεχει στους server τους, απλα ετυχε σε εμας! Παντως για ενημερωση σε εμενα φαινεται να εστρωσε πλεον 100%! Δεν ειχα δομικασει με αλλον browser ή υπολογιστη για να δω εαν εκανε τα κουφα που ανεφερε ο @Velvets
koomni Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Έφτιαξε και σε μένα πριν καμμια ώρα, μόνο του.
Velvets Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Back to life (πλάκα πλάκα ησύχασε λίγο το κεφάλι μας! )
spyros70 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας εγω απο εχτες δεν βλεπω πουθενα το ιστορικο αναζητησεων απο το 2008 εως το 2021 τον Μαιο δεν υπαρχει τιποτα, υπαρχει απο Μαιο 2021 - Μαιο 2022...δεν εχω σβησει τιποτα εγω, μεχρι προχτες τα κοιτουσα...Επισης κατι like εχουν κρυφτει δεν φαινονται π.χ Νοέμβριο 2020 ειχα πανω απο 20 και βλεπω μονο 3...Το προβλημα ειναι κυρίως στο μενου καταγεγραμμενες ενεργεις κι άλλες δραστηριοτητες.... τους εχω στειλει αναφορα αλλα ακομη δεν μου εχουν απαντησει...το εχει παθει ποτε κανεις? πρεπει να κανω κατι? Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από spyros70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα