Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Δεν υπάρχουν αυτά (Αλλά μπορεί να τα φτάνει με τα τιπς)

Μιλαμε για σεζόν ρε συ, εκεί παίζουν…… οτιδηποτε κάτω από 2Κ για αυτες τις συνθηκεσ είναι δουλεία όχι εργασία 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Μιλαμε για σεζόν ρε συ, εκεί παίζουν…… οτιδηποτε κάτω από 2Κ για αυτες τις συνθηκεσ είναι δουλεία όχι εργασία 

Δεν ξέρω κανέναν που να παίρνει τέτοιους μισθούς για τέτοιες θέσεις. Εξαιρούνται διευθυντές, σεφ κτλ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω κανέναν που να παίρνει τέτοιους μισθούς για τέτοιες θέσεις. Εξαιρούνται διευθυντές, σεφ κτλ.

Σεζόν μιλάμε για νησιά Μύκονο Σαντορίνη κω Ρόδο Κρήτη. Εκεί είναι αυτά τα λεφτά. Και εάν αναλογιστούμε ότι δε μιλάμε για 40 ωρες/εβδομάδα που είναι το φυσιολογικό, τόσο πρέπει να βγαίνει. Στα 2 πρωτα νησιά είναι τσεκαρισμένα αυτό το ποσο για αυτή τη δουλειά… Ιόνιο μετά είναι 30-40% παρακάτω περίπου ανάλογα κ το νησί  

Τώρα εάν πάει οδηγός στην Αίγινα, το αγκίστρι και στη τζια προφανως δε παίζουν…

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ο μισθός είναι ο απολύτως βασικος. Φαίνονται πολλά γιατί απλά έχουν προπληρωμένες (είναι μέσα στο 50αρικο) υπερωρίες και δώρα. Για την ακρίβεια είναι χαμηλότερος από τις νόμιμες αποδοχές που προβλέπει ο βασικός.

100000% οι νόμιμα δηλωμένες ώρες είναι σημαντικά λιγότερες από τις πραγματικές. Όπως φυσικά και τα σκ. 

Δουλεία είναι, αλλά το κάνεις ξεκάθαρα για τα λεφτά και πες και την εμπειρία του να είσαι δούλος. Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, καντο.

Μεγίστη αλητεία. 

Καλα και εκει που ειμαι δεν είναι καλά αυτην την στιγμη 520 ευρώ, 6ωρο δηλωμένο και δουλεύω 37 ώρες την εβδομάδα...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σεζόν μιλάμε για νησιά Μύκονο Σαντορίνη κω Ρόδο Κρήτη. Εκεί είναι αυτά τα λεφτά. Και εάν αναλογιστούμε ότι δε μιλάμε για 40 ωρες/εβδομάδα που είναι το φυσιολογικό, τόσο πρέπει να βγαίνει. Στα 2 πρωτα νησιά είναι τσεκαρισμένα αυτό το ποσο για αυτή τη δουλειά… Ιόνιο μετά είναι 30-40% παρακάτω περίπου ανάλογα κ το νησί  

Τώρα εάν πάει οδηγός στην Αίγινα, το αγκίστρι και στη τζια προφανως δε παίζουν…

Δεν παίζουν ούτε εκεί. Απ' όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον.

34 λεπτά πριν, Lightyagamithekira είπε

Καλα και εκει που ειμαι δεν είναι καλά αυτην την στιγμη 520 ευρώ, 6ωρο δηλωμένο και δουλεύω 37 ώρες την εβδομάδα...

Δε χάνεις και τίποτα τότε, για μένα πήγαινε για την εμπειρία και για την προοπτική για κάτι καλύτερο που ίσως προκύψει.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Lightyagamithekira είπε

560 είναι ο βασικός για 40 ώρες. Τον βασικο σου δίνουν για τις 37 ώρες που εργάζεσαι.

*Αν σου δίνουν και  13ο κ 14ο

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν παίζουν ούτε εκεί. Απ' όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον.

Τα transfer σκεψου ότι έχουν 100 έως 150 μεροκάματο δεκάωρο κατα βάση χωρίς τα τιπς, τσεκαρισμένο από 4-5 γνωστούς- ο ένας 120 έπαιρνε λεωφορείο κανονικό με 8ωρο. Εδώ ο ανειδικευτος εργάτης Μύκονο Σαντορίνη έχει 80€ μεροκάματο…

Δημοσ.

το πρωί έβλεπα στην τηλεόραση έναν κύριο από Μύκονο που έλεγε πως δίνουν 3Κ για σερβιτόρους 7/7, 10 ώρες την ημέρα (ο ίδιος έλεγε πως ουσιαστικά εργάζεσαι 8ωρο αλλά με την προετοιμασία πας 10ωρο το οποίο δεν ασφαλίζεται = δεν πληρώνει υπερωρίες δηλαδή) και δεν βρίσκουν. τα χρήματα αυτά είναι απολύτως τίποτα. όποιος πιστεύει πως παίρνοντας 2κ ή 3κ σε αυτούς τους προορισμούς δουλεύοντας 300 και 350 ώρες τον μήνα είναι καλά χρήματα κάνει λάθος. τυφλώνουν τα χρήματα παίδες αλλά ξεχνάτε το πόσο πρέπει να δουλέψετε για τόσα. μαζεύεις χρήματα, οκ αλλά σου βγαίνει ο απαυτός σου για να πάρεις.

και είμαι σίγουρος πως οδηγός 12ωρο είναι παράνομο να δουλεύεις τόσο. για τον tp μιλάμε για 360 ώρες τον μήνα (κατ ελάχιστον), για 4 μήνες; το αντέχεις; τα χρήματα είναι αστεία κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τα transfer σκεψου ότι έχουν 100 έως 150 μεροκάματο δεκάωρο κατα βάση χωρίς τα τιπς, τσεκαρισμένο από 4-5 γνωστούς- ο ένας 120 έπαιρνε λεωφορείο κανονικό με 8ωρο. Εδώ ο ανειδικευτος εργάτης Μύκονο Σαντορίνη έχει 80€ μεροκάματο…

Τι να σου πω τέτοια ποσά δεν έχω ακούσει και έχω σχέση με τα νησιά αυτά. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

οχι λιγα λεφτα πολλες ωρες κοροιδια και κυριοτερο να μενεις με αλλους αγνωστους,με τιποτα.γενικα σεζον αξιζει αν μενεις μονος δουλευεις πενθημερο και καθαριζεις με τιπς 2κ μαζευεις ενα 10αρι μεχρι τελη οκτωβριου αλλα ζωη ερημιτη χωρις εξοδα..ουτως η αλλως τα γουστα τσαμπα ειναι..για οσους μπορουν.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, james01gr είπε

το πρωί έβλεπα στην τηλεόραση έναν κύριο από Μύκονο που έλεγε πως δίνουν 3Κ για σερβιτόρους 7/7, 10 ώρες την ημέρα (ο ίδιος έλεγε πως ουσιαστικά εργάζεσαι 8ωρο αλλά με την προετοιμασία πας 10ωρο το οποίο δεν ασφαλίζεται = δεν πληρώνει υπερωρίες δηλαδή) και δεν βρίσκουν. τα χρήματα αυτά είναι απολύτως τίποτα. όποιος πιστεύει πως παίρνοντας 2κ ή 3κ σε αυτούς τους προορισμούς δουλεύοντας 300 και 350 ώρες τον μήνα είναι καλά χρήματα κάνει λάθος. τυφλώνουν τα χρήματα παίδες αλλά ξεχνάτε το πόσο πρέπει να δουλέψετε για τόσα. μαζεύεις χρήματα, οκ αλλά σου βγαίνει ο απαυτός σου για να πάρεις.

και είμαι σίγουρος πως οδηγός 12ωρο είναι παράνομο να δουλεύεις τόσο. για τον tp μιλάμε για 360 ώρες τον μήνα (κατ ελάχιστον), για 4 μήνες; το αντέχεις; τα χρήματα είναι αστεία κατά την γνώμη μου.

Έτσι ακριβώς είναι… δε βρίσκουν κόσμο γιατί η δουλειά είναι δύσκολη εκεί όχι όπως στην Αθήνα ή την επαρχία, κυριολεκτικά σε πεθαίνουν για αυτό και πληρώνουν αδρά…

Επίσης η διαμονή είναι πανάκριβη, κάτω από 1000€ το μήνα σε βρισκεις ούτε αντισκοινο…

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kSiS είπε

50€ / 12ώρες = 4,16 ευρώ την ώρα.
Αυτά θεωρείς "αρκετά καλά λεφτά";
Τώρα πόσα παίρνεις την ώρα;
Στην πόλη που ζω και εργάζομαι, δίνουν 3,5€ με 5€ την ώρα (στην εστίαση), δεν βρίσκω τον λόγο να φύγεις για 4,16 και μάλιστα να σπιτωθώ με άλλα 2 άτομα που δεν γνωρίζω. Εκτός αν είσαι 18 και yolo. 

Τωρα παιρνω για 37 ώρες...520 ευρώ δηλωμένος 6ωρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lightyagamithekira είπε

Τωρα παιρνω για 37 ώρες...520 ευρώ δηλωμένος 6ωρο

4,16 την ώρα παίρνεις (σε αναλογία 12 μηνών) 

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...