Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας τι γνώμη έχετε για εργασια ως οδηγός σεζόν 12ωρο 7 στα 7, είναι η πρώτη φορά που ειμαι στα πρόθυρα να παω να δουλεψω σεζόν στα 24 μου και θα ήθελα να ξέρω την γνώμη σας, αν με συμφέρει, διοτι δίνουν αρκετά καλά λεφτά(50€ ημερομίσθιο) + tips ,παρέχεται η διαμονή σε σπιτάκια μου είπαν με αλλα 1-2 ατομα, δηλαδή θα είμαστε 3 maximum , φαγητο δεν παρέχεται, αλλα με τα tips μου ανέφεραν θα βγαίνει το φαγητό και με το παραπάνω.. 

Επεξ/σία από Lightyagamithekira
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μισθός είναι ο απολύτως βασικος. Φαίνονται πολλά γιατί απλά έχουν προπληρωμένες (είναι μέσα στο 50αρικο) υπερωρίες και δώρα. Για την ακρίβεια είναι χαμηλότερος από τις νόμιμες αποδοχές που προβλέπει ο βασικός.

100000% οι νόμιμα δηλωμένες ώρες είναι σημαντικά λιγότερες από τις πραγματικές. Όπως φυσικά και τα σκ. 

Δουλεία είναι, αλλά το κάνεις ξεκάθαρα για τα λεφτά και πες και την εμπειρία του να είσαι δούλος. Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, καντο.

Μεγίστη αλητεία. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ποσο καιρο θα πας?? 4μηνο?? 

Καθαριζεις ευκολα 5 χιλιαρικα +, ξεχνα βεβαια εξοδα περαν φαγητου αντε και καμια σαχλαμαρα μια - δυο φορες το μηνα, και εισαι αρχοντας.

Τα λεφτα βεβαια που δινουν δεν ειναι "αρκετα καλα", για σεζον σε τουριστικο νησι μαλλον μετρια θα τα λεγα, αλλα αμα δεν εχεις ξανακανει κιολας...

Δημοσ.

50€ / 12ώρες = 4,16 ευρώ την ώρα.
Αυτά θεωρείς "αρκετά καλά λεφτά";
Τώρα πόσα παίρνεις την ώρα;
Στην πόλη που ζω και εργάζομαι, δίνουν 3,5€ με 5€ την ώρα (στην εστίαση), δεν βρίσκω τον λόγο να φύγεις για 4,16 και μάλιστα να σπιτωθώ με άλλα 2 άτομα που δεν γνωρίζω. Εκτός αν είσαι 18 και yolo. 

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Lightyagamithekira είπε

Καλησπέρα σας τι γνώμη έχετε για εργασια ως οδηγός σεζόν 12ωρο 7 στα 7, είναι η πρώτη φορά που ειμαι στα πρόθυρα να παω να δουλεψω σεζόν στα 24 μου και θα ήθελα να ξέρω την γνώμη σας, αν με συμφέρει, διοτι δίνουν αρκετά καλά λεφτά(50€ ημερομίσθιο) + tips ,παρέχεται η διαμονή σε σπιτάκια μου είπαν με αλλα 1-2 ατομα, δηλαδή θα είμαστε 3 maximum , φαγητο δεν παρέχεται, αλλα με τα tips μου ανέφεραν θα βγαίνει το φαγητό και με το παραπάνω.. 

Ένα θέμα είναι, τί άλλες επιλογές έχεις ? Και αν σε συμφέρει εν σχέση με τί ????
Έχεις δουλειά αλλά παίρνεις 600 € για 8ωρο ?
Είσαι άνεργος ? ΄Και δεν έχει ο μπαμπάς λεφτά ?
Ζεις από τα λεφτά του μπαμπά αλλά τρως κήρυγμα ?
Έχεις τρία πτυχία και ξέρεις 5 γλώσσες αλλά δε βρίσκεις κάτι ανάλογο των προσόντων σου ?

Απ την άλλη τα tips όντως είναι ικανοποιητικά, τουλάχιστον απ' ότι μου έχουν πει γνωστοί μου που κάνουν τώρα αυτή τη δουλειά. και είναι χρόνια στο επάγγελμα.
Να ξέρεις όμως ότι στα νησιά το καλοκαίρι γίνεται χαμός !!! Όπως στο λέω. Έχει πολύ κίνηση, είναι στενοί οι δρόμοι, έχει πολύ τρέξιμο, ψάχνεις για parking σε ξενοδοχεία, εστιατόρια κλπ, στα λιμάνια χαμός κλπ Επίσης κάποιοι πελάτες είναι οκ και κάποιοι ξινοί .....
Επίσης κάποιοι δικοί μου είχαν κάτι τρακαρίσματα πέρσι στη Μύκονο. Ρώτα ποιος πληρώνεις τις ζημιές ???? Όταν φταις εσύ εννοώ.
Τώρα αν τα 50 € τη μέρα είναι πολλά ή λίγα, είναι σχετικό.
Δε νομίζω ότι θα στα δηλώνουν όλα νόμιμα.

Τέλος πάντων, όλα ξεκινάνε από το τί επιλογές έχεις .....

Επεξ/σία από Free Bird
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οδηγός σε τι όχημα;

Αυτές οι δουλειές γίνονται κυρίως με Mercedes V-Class ή Vito Tourer. Αυτά είναι 5 μέτρα και κάτι αναλόγως αν είναι το long ή το extra long.
Άμα είναι και λίγο παλιά δεν έχουν και κάμερες πίσω. Έχουν κάτι αισθητήρες που βαράν στο γάμο του καραγκιόζη .....

Επεξ/σία από Free Bird
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lightyagamithekira είπε

12ωρο 7 στα 7

Αυτό είναι σκλαβιά, όχι δουλειά

6 ώρες πριν, Lightyagamithekira είπε

φαγητο δεν παρέχεται, αλλα με τα tips μου ανέφεραν θα βγαίνει το φαγητό και με το παραπάνω.. 

Έτσι κι αλλιώς με τέτοιο ωράριο δε θα τρως και πολύ

Δημοσ.

12ωρο 7 στα 7 οδηγός κανονικά είναι στα 2500-3000 καθαρά συν διαμονή πληρωμένη. Στα 50€ μεροκάματο είναι δουλεμπόριο 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

12ωρο 7 στα 7 οδηγός κανονικά είναι στα 2500-3000 καθαρά συν διαμονή πληρωμένη. Στα 50€ μεροκάματο είναι δουλεμπόριο 

Δεν υπάρχουν αυτά (Αλλά μπορεί να τα φτάνει με τα τιπς)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4,16€ η ώρα είναι ο βασικός σε αναλογία 12 μηνών και 160 ωρών τον μήνα. 

Εδώ οι τύποι του δίνουν 4,16€ χωρίς να του δίνουν προσαύξηση υπερωριών, Κυριακών, αδειών και ρεπό που δεν τα του δωσουν κλπ. 

Ξεκάθαρα απαράδεκτη σκλαβιά. Αν δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε το σάπιο βασικό, ας το κλείσουν το μαγαζί. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...