comfuzio Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 οπότε τέλος καλό όλα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickGR2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Ετσι φενεται μεχρι στιγμης,τωρα τι εφταιγε κανεις δεν ξερει αλλα λογικα ηταν κατι απο το dlam γτ απο τοτε ξεκλειδωσε η γραμμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickGR2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλημερα,αυτο ηταν τοσο κρατησε,χθες καπου στις 12 το βραδυ κανει αποσυνδεση,μετα συνχρονιζει παλι και το πρωι βλεπω παλι τα ιδια ,εχει πεταξει το 6 snr και εχει πεσει η ταχυτητα παλι. DSL Link Information Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate(Up/Down) 1018/14069 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1090/17112 kbps Noise Margin(Up/Down) 9.7/8.7 dB Line Attenuation(Up/Down) 11.5/19.8 dB Output Power(Up/Down) 11.3/18.9 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/128 Interleave Delay(Up/Down) 8/8 ms INP(Up/Down) 1.7/2 symbols Profile N/A Showtime Start 0 h 5 min 50 s LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/4 FEC Errors(Up/Down) 0/1097 comfuzio an sou dosw to thlefwno mporeis na to chekareis ti paizei h prepei na dhlosw vlavh pali? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Μάθε να ζεις με αυτό, δεν υπάρχει σωτηρία με τις αποφάσεις που παίρνουν. Εγώ βαρέθηκα να ενοχλώ τον φίλο που δουλεύει στην εταιρία για να το βγάζει. Δυό γραμμές χωρίς αποσυνδέσεις όσα χρόνια ήμασταν Cyta και τώρα τάχα μου το DLM βλέπει θέμα. Έχει ελεγθεί όλο το δίκτυο με φίλο ΟΤΕτζή και όλα τα σημεία μικτονόμησης είναι πεντακάθαρα και με Scotch Lock. Επίσης, έχω ολοκαίνουργιο καλώδιο PET από την κολόνα ως το Rack μου που βρίσκονται τα Modem. Πληροφοριακά το είχε δοκιμάσει κάποτε και η Cyta και το έβγαλε μετά από 2 μήνες αφού είδε ότι μόνο προβλήματα δημιουργούσε παρά έλυνε. Ειδικά με τα τότε λευκά Pirelli, συγχρόνιζαν στα καλά καθούμενα στο 1Mbit όταν έμπαινε το DLM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα