varitimos84 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Ζω σε χωριο της Δραμας (στα Κυργια συγκεκριμενα) .. στην εισοδο του χωριου απο τα πρωτα σπιτια εως σχεδον το μισο χωριο πιανουν εως 50. ενω οι υπολοιποι απο την μεση του χωριου και ανατολικοτερα εως 24.. δυστυχως ειμαι στους ατυχους που ειμαι στους μη προνομιουχους της 24αρας....... Μονοκατοικια του 2006 .....Ειμαι στην Nova (εδω και 14 χρονια) και συγχρονιζω στα 16, χωρις αποσυνδεσεις κλπ.. προσφατα μιλησα με Cosmote διοτι εληξε το συμβολαιο στην nova και μου ειπαν πως σε αυτους θα συγχρονιζω στα 18-19 (εδωσα το σταθερο ενος γειτονα που ειναι στην cosmote αλλα ο ανθρωπος λογω προχωρημενης ηλικιας δεν ασχολειται με ιντερνετ, οποτε δεν μπορω να ξερω για την ποιοτητα της γραμμης, πιθανες αποσυνδεσεις κλπ) Θα ηθελα την αποψη σας για το ποιος απο τους 2 παροχους ειναι πιο "διαθεσιμος" για εξυπηρετηση και με ποιον μπορω να βγαλω ακρη καλυτερα? απο την nova δε μπορω να πω πως εμεινα ευχαριστημενος απο παλαιες βλαβες που ειχα παντα εριχναν το φταιξιμο στον οτε, αλλα στο τελος το προβλημα ηταν δικο τους... απο την cosmote με ενημερωσαν πως εως τελος καλοκαιριου θα διπλασιαστουν οι γραμμες... και οταν ρωτησα στην nova αν ισχυει κατι τετοιο, μου ειπαν πως στην cosmote δεν ξερουν τι τους γινεται. Βαση δικων σας εμπειριων, μπορω να εμπιστευτω την cosmote περισσοτερο απο την nova? αξιζει η μεταβαση? Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, varitimos84 είπε Μονοκατοικια του 2006 .....Ειμαι στην Nova (εδω και 14 χρονια) και συγχρονιζω στα 16, χωρις αποσυνδεσεις κλπ.. προσφατα μιλησα με Cosmote διοτι εληξε το συμβολαιο στην nova και μου ειπαν πως σε αυτους θα συγχρονιζω στα 18-19 (εδωσα το σταθερο ενος γειτονα που ειναι στην cosmote αλλα ο ανθρωπος λογω προχωρημενης ηλικιας δεν ασχολειται με ιντερνετ, οποτε δεν μπορω να ξερω για την ποιοτητα της γραμμης, πιθανες αποσυνδεσεις κλπ) Από τα 16 να πας στα 18-19 δεν θα το έλεγα σημαντική διαφορά. Πολύ πιθανό και στην cosmote πάλι 16 να πιάνεις, γιατί πχ έπεσε λίγο έξω η μέτρηση τους. Μόλις τώρα, varitimos84 είπε Θα ηθελα την αποψη σας για το ποιος απο τους 2 παροχους ειναι πιο "διαθεσιμος" για εξυπηρετηση και με ποιον μπορω να βγαλω ακρη καλυτερα? απο την nova δε μπορω να πω πως εμεινα ευχαριστημενος απο παλαιες βλαβες που ειχα παντα εριχναν το φταιξιμο στον οτε, αλλα στο τελος το προβλημα ηταν δικο τους... Προσωπική άποψη: η cosmote εχει καλύτερη εξυπηρέτηση από nova, ιδικά σε ότι εχει να κάνει με βλάβες. Μόλις τώρα, varitimos84 είπε απο την cosmote με ενημερωσαν πως εως τελος καλοκαιριου θα διπλασιαστουν οι γραμμες... και οταν ρωτησα στην nova αν ισχυει κατι τετοιο, μου ειπαν πως στην cosmote δεν ξερουν τι τους γινεται. Και ξέρει ο πωλητής της nova, τι γίνεται και τι δεν γίνεται στην cosmote, μάλιστα. Ο διπλασιασμός λογικά θα γίνει κανονικά, απλά βάζουν διάφορες τρικλοποδιές για να καθυστερήσει (κάποιος κακότροπος θα μπορούσε να πει voda εδώ). Βέβαια προϋπόθεση για τον διπλασιασμό από την cosmote, είναι αυτός να είναι τεχνολογικά εφικτός. Οπότε στην περίπτωση σου, αν δεν υπάρχει δυνατότητα για 50ρα εκεί που είσαι, όντως πάλι στα έως 24 θα μείνεις. Μόλις τώρα, varitimos84 είπε Βαση δικων σας εμπειριων, μπορω να εμπιστευτω την cosmote περισσοτερο απο την nova? αξιζει η μεταβαση? Για εμένα οι μόνοι ουσιαστικοί λόγοι να πας cosmote, θα ηταν: Να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση σε περίπτωση που έχεις βλάβες Να βάλεις speedbooster και να πιάνεις 16+60=76 mpbs, αν πιάνει 4G εκεί που είσαι Αλλιώς, σαν καταναλωτής, δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξεις αν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που σου προσφέρει η nova. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Sudowoodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varitimos84 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 η γραμμη μου ειναι σταθερη, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα. συγχρονιζω σταθερα 15,5-16,5.. αυτο που μου την δινει, ειναι η αντιμετωπιση τους ως προς εναν πελατη ο οποιος ειναι πελατης εδω και 14-15 χρονια, ειναι σαν να χεστηκαν δλδ... τουλαχιστον, οποιο θεμα και αν αντιμετωπιζω, να μπορω να βγαλω μια σωστη ακρη, και οχι να με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου.. ειχα τρεχαματα με βλαβες με την forthnet πριν 8 χρονια (τοτε ειχα δωσει τοπο στην οργη) αλλα και πριν 1.5 χρονο με nova και να χρεωνουν για δικες τους μαλακιες 20ευρα ως δηθεν βλαβη στην εσωτερικη γραμμη.. οποτε και περιμενα να τελειωσει το συμβολαιο και να αποφασισω τι θα κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, varitimos84 είπε η αντιμετωπιση τους ως προς εναν πελατη ο οποιος ειναι πελατης εδω και 14-15 χρονια, ειναι σαν να χεστηκαν δλδ... Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς έτσι γίνεται, δεν τους νοιάζει να είσαι και 50 χρόνια συνδρομητής. Και όσο τους τα σκάμε δεν πρόκειται να σοβαρέψουν. Για να καταλάβεις: συζήτηση με την nova πριν μερικά χρόνια, δεν είχα internet κοντά μια εβδομάδα (στο περίπου ο διάλογος δεν τον θυμάμαι) -Δεν μπορεί να γίνει κάτι να έρθει επιτέλους ο τεχνικός, ή να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση μέχρι τότε; -Η εταιρεία μας στέλνει αιτήματα στον ΟΤΕ, και εμείς μετά περιμένουμε, έτσι λειτουργούμε, και δεν κάνουμε κάτι άλλο σε περίπτωση βλάβης -Δηλαδή η λύση που περιγράφετε θα ήταν ένας συνδρομητής 8 χρόνων να πάει σε μια εταιρεία που λειτουργεί πιο αποτελεσματικά -Αυτή είναι δική σας απόφαση και πάντα μπορείτε να το πράξετε Και πάνω κάτο όλοι οι πάροχοι στην Ελλάδα έτσι είναι (την Vodafone πχ ας μην την πιάσω στο στόμα μου καλύτερα). Η cosmote είναι απλά κάπως καλύτερη (με μεγαλύτερη τιμή φυσικά). Από όσο έχω ακούσει και όσο ξέρω δλδ, ιδικά ότι αφορά βλάβες, πιο γρήγορη και εξυπηρετική, από την τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι τους τεχνικούς που στέλνουν είναι η cosmote. Τώρα μην περιμένεις ότι και εκεί θα είναι όλα τέλεια, παντού μπορεί να πέσεις σε κάποιον/α τεμπέλη/α που βαριετέ την δουλειά του. Οπότε υπάρχει νόημα να πας cosmote αν θες γρηγορότερη ταχύτητα με 4G ή/και καλύτερη αντιμετώπιση στις βλάβες. Από εκεί και εκεί, βλέπεις αν είσαι καλυμμένος με την ταχύτητα που έχεις, τα χρήματα που πληρώνεις, τις βλάβες που έχεις κτλ, τα ζυγίζεις και επιλέγεις. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από Sudowoodo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα σου έλεγα το εξής: Δες αν έχουν βάλει νέα καμπίνα OTE ή rural στο χωριό.. Σε πρόσφατη φορητότητα συγγενή σε Cosmote σε χωριό, του έδωσαν την "24αρα" ως προφίλ VDSL (όπως δίνει ο ΟΤΕ από τις καμπίνες του) και συγχρονίζει 27/2.7 (down/up) Κάνε ένα ερώτημα στην τεχνική υποστήριξη αν υπάρχει άλλος στο χωριό με τέτοιο "προφίλ" γραμμής.. Επίσης αν θες να πας στην Cosmote, δίνει περίπου στα 23.5€ την 24αρα αν κανείς αίτηση μόνο σε κατάστημα.. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Kozanitis1 Έβγαλαν νέα πακέτα, δες στις ανακοινώσεις του ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varitimos84 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 rural τι ειναι?? και που θετω το ερωτημα στην τεχνικη υποστηριξη? θα μιλησω μεσω τηλ? ή σε καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Rural ειναι κάποια δράση για να έχουν Ίντερνετ μικρα χωριά κλπ.. δε θυμαμαι ακριβώς.., αν δοκιμάσεις με κάποιο τηλέφωνο γείτονα με ΟΤΕ, τι διαθεσιμότητα σου βγαζει; Σε κατάστημα δε θα ξέρουν, ίσως με δοκιμή στο 13788 να σου πουν τι παίζει στην περιοχή.. Επισης, μπορείς να εντοπίσεις τα καφαο του ΟΤΕ και το τυχόν κέντρο του χωριού και να ανεβάσεις φωτογραφίες, μήπως πάρουμε μια ιδέα; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varitimos84 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 σε κοσμοτε σε γειτονα μου βγαζει εως 24... στη nova μου ειπαν πως υπαρχει 50αρα για το δυτικο τμημα του χωριου, οι υπολοιποι στο ανατολικο κομματι, μεχρι 24αρα.. μου το ανεφεραν ως οτι το μηκος του καλωδιου ειναι απο καποια μετρα και πανω, οποτε δινουν μεχρι 24, διοτι δε μπορουν να δωσουν 50... κτ τετοιο...οπου στην κοσμοτε δε μου ειχα πει κατι παρομοιο.. αυριο πρωι θα παρω τηλεφωνο στο 13788 μπας και βγαλω ακρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 15 hours ago, varitimos84 said: σε κοσμοτε σε γειτονα μου βγαζει εως 24... στη nova μου ειπαν πως υπαρχει 50αρα για το δυτικο τμημα του χωριου, οι υπολοιποι στο ανατολικο κομματι, μεχρι 24αρα.. μου το ανεφεραν ως οτι το μηκος του καλωδιου ειναι απο καποια μετρα και πανω, οποτε δινουν μεχρι 24, διοτι δε μπορουν να δωσουν 50... κτ τετοιο...οπου στην κοσμοτε δε μου ειχα πει κατι παρομοιο.. αυριο πρωι θα παρω τηλεφωνο στο 13788 μπας και βγαλω ακρη λογικα για vdsl απο το αστικο κεντρο εννοουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα