Nikthegreek21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Καλησπερα λοιπόν έχω ένα θέμα με το facebook άλλαξα τον κωδικό μου μετά από χρόνια και πατησα απόσυνδεση από όλες της συσκευές. Ξανάσυνδεθηκα με τον νέο κωδικό και με λέει σας στείλαμε ένα σμσ για επιβεβαιώσει σε ένα αριθμό που είχα πριν 11 χρόνια και δεν υπάρχει πλεον. Συνδεομαι από chrome με ζητάει γεννητρια κωδικου όπου φαίνεται μόνο μέσω εφαρμογης παταω προβλημα συνδεσησ με λέει μόνο σμσ η είμαι παταω μέσω εμαιλ και με στέλνουν μόνο λινκ όπου στέλνω τη ταυτότητα μου και με στέλνει λινκ μόνο για να ξανά λλάξω κωδικο
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δεν έλεγξες τι κινητό είχες δώσει πριν το κάνεις; Λάθη .
Nikthegreek21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έλεγξες τι κινητό είχες δώσει πριν το κάνεις; Λάθη . Οχι. Βιαστικά έγινε. Και παλι εγώ ψάχνω λυσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, Nikthegreek21 είπε Κάποιος για βοήθεια? Αφού έστειλες μέχρι ταυτότητα και δεν γίνεται κάτι, δεν βλέπω λύση. Δεν ξέρω καν εάν θ' ασχοληθούν οι υπεύθυνοι, και να στείλεις μήνυμα εξηγώντας το πρόβλημά σου. Σε βλέπω ν' ανοίγεις νέο λογαριασμό, για να βρεις και την ηρεμία σου μια ώρα αρχύτερα.
Nikthegreek21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Στις 26/4/2022 στις 2:40 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Αφού έστειλες μέχρι ταυτότητα και δεν γίνεται κάτι, δεν βλέπω λύση. Δεν ξέρω καν εάν θ' ασχοληθούν οι υπεύθυνοι, και να στείλεις μήνυμα εξηγώντας το πρόβλημά σου. Σε βλέπω ν' ανοίγεις νέο λογαριασμό, για να βρεις και την ηρεμία σου μια ώρα αρχύτερα. Το θέμα είναι ότι ταυτότητα έστειλα και με στειλαν σαν απάντηση λινκ για αλλαγή κωδικους πάλι ενώ εγώ θέλω η μια γεννητρια κωδικους να με στείλουν το νούμερο η απλά να με αλλάξουν αριθμό τηλεφώνου το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω εμαιλ επικοινωνίας Αυτά τα έχει αυτοματα δηλαδή που πατησα να στείλω ταυτότητα δεν με έδειξε σε ποιο εμαιλ στάλθηκε απλά έβαλα φωτο σε έναν λινκ που με δωσαν αυτό εγώ ψαχνω κάποιος εμαιλ τους δυστυχώς έκανα νέο λογαριασμό απλά έχω πολλα πραγνατα στο μεσεντζερ από δουλειές και το χρειάζομαι ευχαριστώ παντως
SilentVoice Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/4/2022 στις 9:45 ΜΜ, Nikthegreek21 είπε Το θέμα είναι ότι ταυτότητα έστειλα και με στειλαν σαν απάντηση λινκ για αλλαγή κωδικους πάλι ενώ εγώ θέλω η μια γεννητρια κωδικους να με στείλουν το νούμερο η απλά να με αλλάξουν αριθμό τηλεφώνου το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω εμαιλ επικοινωνίας Αυτά τα έχει αυτοματα δηλαδή που πατησα να στείλω ταυτότητα δεν με έδειξε σε ποιο εμαιλ στάλθηκε απλά έβαλα φωτο σε έναν λινκ που με δωσαν αυτό εγώ ψαχνω κάποιος εμαιλ τους δυστυχώς έκανα νέο λογαριασμό απλά έχω πολλα πραγνατα στο μεσεντζερ από δουλειές και το χρειάζομαι ευχαριστώ παντως Έχω το ίδιο πρόβλημα από εχθές. Έσπασε το κινητό μου, όπου είχα το two factor authentication για να παράγει τον κωδικό. Προσπάθησα να μπω από άλλες συσκευές, και στην πρώτη σε κάποιο βήμα πάτησα επαναφορά κωδικού και έξοδο από όλες τις συσκευές. Το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδο παρόλο που έχω σωστά το κινητό μου. Έχω κάνει άλλες 10 φορές επαναφορά κωδικού, με αποστολή sms ή email και πάλι όμως δεν μπορώ να συνδεθώ. Έχω ανεβάσει φωτογραφία ταυτότητας και φωτογραφία διπλώματος, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη. Όπου και να έχω ψάξει, φαίνεται πως απλά κλειδωθηκα από έξω, παρόλο που λαμβάνω SMS , email και έχω αλλάξει με επιτυχία όλες τις φορές τον κωδικό μου. Αν έχεις νεότερα, ενημέρωσε με. Θα περιμένω-προσπαθω κάνα διήμερο ακόμη. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από SilentVoice
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στις 2/5/2022 στις 10:31 ΜΜ, SilentVoice είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα από εχθές. Έσπασε το κινητό μου, όπου είχα το two factor authentication για να παράγει τον κωδικό. Προσπάθησα να μπω από άλλες συσκευές, και στην πρώτη σε κάποιο βήμα πάτησα επαναφορά κωδικού και έξοδο από όλες τις συσκευές. Το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδο παρόλο που έχω σωστά το κινητό μου. Έχω κάνει άλλες 10 φορές επαναφορά κωδικού, με αποστολή sms ή email και πάλι όμως δεν μπορώ να συνδεθώ. Έχω ανεβάσει φωτογραφία ταυτότητας και φωτογραφία διπλώματος, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη. Όπου και να έχω ψάξει, φαίνεται πως απλά κλειδωθηκα από έξω, παρόλο που λαμβάνω SMS , email και έχω αλλάξει με επιτυχία όλες τις φορές τον κωδικό μου. Αν έχεις νεότερα, ενημέρωσε με. Θα περιμένω-προσπαθω κάνα διήμερο ακόμη. Δεν παίζει το recover με friends; Ή δεν παίζει λόγω OTP; Θυμάμαι ότι είχε κάτι τέτοιο
Nikthegreek21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 2/5/2022 στις 9:31 ΜΜ, SilentVoice είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα από εχθές. Έσπασε το κινητό μου, όπου είχα το two factor authentication για να παράγει τον κωδικό. Προσπάθησα να μπω από άλλες συσκευές, και στην πρώτη σε κάποιο βήμα πάτησα επαναφορά κωδικού και έξοδο από όλες τις συσκευές. Το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδο παρόλο που έχω σωστά το κινητό μου. Έχω κάνει άλλες 10 φορές επαναφορά κωδικού, με αποστολή sms ή email και πάλι όμως δεν μπορώ να συνδεθώ. Έχω ανεβάσει φωτογραφία ταυτότητας και φωτογραφία διπλώματος, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη. Όπου και να έχω ψάξει, φαίνεται πως απλά κλειδωθηκα από έξω, παρόλο που λαμβάνω SMS , email και έχω αλλάξει με επιτυχία όλες τις φορές τον κωδικό μου. Αν έχεις νεότερα, ενημέρωσε με. Θα περιμένω-προσπαθω κάνα διήμερο ακόμη. Δε έβγαλα άκρη ακόμα κ εχω κλείσει μήνα αλλά θα βρω κάτι δε γίνεται μέσω ινσταγκραμ ίσως κανένα chat μήπως έχει γίνει βοήθεια κ είναι ίδια εταιρεία εμένα όταν στέλνω ταυτότητα μ απαντάνε αλλά τ λινκ είναι απλά η ν αλλάξεις κωδικό Στις 5/5/2022 στις 12:13 ΠΜ, M A T R I X είπε Δεν παίζει το recover με friends; Ή δεν παίζει λόγω OTP; Θυμάμαι ότι είχε κάτι τέτοιο Δεν ανοίγει κάτι όταν το πατάς νεκρό λινκ
M A T R I X Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Nikthegreek21 είπε Δε έβγαλα άκρη ακόμα κ εχω κλείσει μήνα αλλά θα βρω κάτι δε γίνεται μέσω ινσταγκραμ ίσως κανένα chat μήπως έχει γίνει βοήθεια κ είναι ίδια εταιρεία εμένα όταν στέλνω ταυτότητα μ απαντάνε αλλά τ λινκ είναι απλά η ν αλλάξεις κωδικό Δεν ανοίγει κάτι όταν το πατάς νεκρό λινκ Καλά μην περιμένεις και πολλά. Κάπου είχα διαβάσει ότι ίσως μετά από ένα διάστημα μηνών, αν προσπαθήσεις να ξαναμπεις, ίσως σε αφήσει να προχωρήσεις (τύπου ξεμπλοκάρει). Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, το έχουν γράψει αρκετοί πάντως. Για το support μην περιμένεις σοβαρή απάντηση. Από προσωπική εμπειρία.
SilentVoice Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nikthegreek21 είπε Δε έβγαλα άκρη ακόμα κ εχω κλείσει μήνα αλλά θα βρω κάτι δε γίνεται μέσω ινσταγκραμ ίσως κανένα chat μήπως έχει γίνει βοήθεια κ είναι ίδια εταιρεία εμένα όταν στέλνω ταυτότητα μ απαντάνε αλλά τ λινκ είναι απλά η ν αλλάξεις κωδικό Δεν ανοίγει κάτι όταν το πατάς νεκρό λινκ Μπήκα αφού ανέβασα 5-10 φορές ταυτότητα-δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο. Το ονομα μου δεν ταιριαζε απόλυτα στα στοιχεία αυτά με το όνομα στο facebook, ηταν johnnys αντί για Ioannis. Αλλα τελικά μου έστειλαν λινκ κλπ για να συνδεθώ. Σου στέλνουν και νέο password. Μολις συνδέθηκα , επρεπε να ξαναστείλω τα στοιχεία για ταυτοποιήση για να ξεκλειδώσουν το account καθώς είχε κλειδωθεί. Αν το πρόβλημα είναι μόνο το τηλέφωνο, κάπου είχα διαβάσει, πως αν πας να φτιάξεις αλλο νέο account και δηλώσεις-επιβεβαιώσεις εκει το τηλέφωνο, τότε διαγράφεται αυτόματα αν υπάρχει ήδη σε άλλον λογαριασμό. Αλλά εσυ δεν μπορεις να φτάσεις στην επιβεβαιώση , ίσως όμως είναι μια δοκιμή που μπορεί να πιάσει. Στις 5/5/2022 στις 1:13 ΠΜ, M A T R I X είπε Δεν παίζει το recover με friends; Παιζει μόνο αν τους έχεις ήδη προδηλώσει και τους 3 friends που θέλει. Στις 5/5/2022 στις 1:13 ΠΜ, M A T R I X είπε Ή δεν παίζει λόγω OTP; Παιζει μόνο αν έχεις δηλώσει το Two Factor Authentication να γίνεται είτε με OTP απο την εφαρμογή, είτε με OTP απο το κινητο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από SilentVoice
Nikthegreek21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στις 11/5/2022 στις 4:23 ΜΜ, SilentVoice είπε Μπήκα αφού ανέβασα 5-10 φορές ταυτότητα-δίπλωμα οδήγησης και διαβατήριο. Το ονομα μου δεν ταιριαζε απόλυτα στα στοιχεία αυτά με το όνομα στο facebook, ηταν johnnys αντί για Ioannis. Αλλα τελικά μου έστειλαν λινκ κλπ για να συνδεθώ. Σου στέλνουν και νέο password. Μολις συνδέθηκα , επρεπε να ξαναστείλω τα στοιχεία για ταυτοποιήση για να ξεκλειδώσουν το account καθώς είχε κλειδωθεί. Αν το πρόβλημα είναι μόνο το τηλέφωνο, κάπου είχα διαβάσει, πως αν πας να φτιάξεις αλλο νέο account και δηλώσεις-επιβεβαιώσεις εκει το τηλέφωνο, τότε διαγράφεται αυτόματα αν υπάρχει ήδη σε άλλον λογαριασμό. Αλλά εσυ δεν μπορεις να φτάσεις στην επιβεβαιώση , ίσως όμως είναι μια δοκιμή που μπορεί να πιάσει. Παιζει μόνο αν τους έχεις ήδη προδηλώσει και τους 3 friends που θέλει. Παιζει μόνο αν έχεις δηλώσει το Two Factor Authentication να γίνεται είτε με OTP απο την εφαρμογή, είτε με OTP απο το κινητο. Άρα για να μπω μου λες να στείλω δέκα φορες το δίπλωμα και τη ταυτότητα και στο τέλος θα με στείλουν κάποιο λινκ
Nikthegreek21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 2 μήνες ακόμα τίποτα παρατηρησα ότι είναι συνδεμενο το ινσταγκραμ στο φβ αλλά δεν βρίσκω τρόπο μέσω ινστα να επιβεβαιώσω ότι είμαι εγώ ενώ το ινστα δουλευει
iliata2410 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 εγώ έχω μεγάλο θέμα με το facebook απο την προηγούμενη κυριακή.παραβιάστικε ο λογαριασμό μου.και εφτιαξα καινουριο.το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι να κανω ανακτηση το παλιο. δυστηχως διοτι το εμαιλ που ειχα δηλωμενο το αλλαξε αυτος και εβαλε δικο του.δεν αναγνωριζει δηλαδη τα παλια εμειλ που ειχα.ουτε ειχα δηλωσει κινητο τηλεφωνο.οσες προσπαθειες και αν εκανα δεν γινετε τιποτα.σε αυτην την περιπτωση να απευθηνθω στην διωξη τι λετε;θα ηθελα να τον διαγραψω πολυ αλλα δεν μπορω .εχετε καποια λυση;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, iliata2410 είπε εγώ έχω μεγάλο θέμα με το facebook απο την προηγούμενη κυριακή.παραβιάστικε ο λογαριασμό μου.και εφτιαξα καινουριο.το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι να κανω ανακτηση το παλιο. δυστηχως διοτι το εμαιλ που ειχα δηλωμενο το αλλαξε αυτος και εβαλε δικο του.δεν αναγνωριζει δηλαδη τα παλια εμειλ που ειχα.ουτε ειχα δηλωσει κινητο τηλεφωνο.οσες προσπαθειες και αν εκανα δεν γινετε τιποτα.σε αυτην την περιπτωση να απευθηνθω στην διωξη τι λετε;θα ηθελα να τον διαγραψω πολυ αλλα δεν μπορω .εχετε καποια λυση; Δε νομίζω πως η δίωξη θα κάτσει ν' ασχοληθεί. Ίσως να έβαζες άτομα να κάνουν αναφορά, ώστε να το ρίξει το facebook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα