Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, στο πρώτο reboot μετά την αντιγραφή των αρχείων των windows επιλέγω windows boot manager και αφού φορτώνει κάποια λεπτά με το κλασικό μήνυμα getting ready κάτω από το λογότυπο της μητρικής με ξαναπεταει στην αρχική εγκατάσταση των windows.

Gigabyte b560m pro

Intel i5 11400f

Ram g.skill ripjaws 2x8gb 3200 ddr4

GPU GTX 750ti από το προηγούμενο build

WD 10ezex 1tb από το προηγούμενο build έχοντας κάνει φορμάτ το παρτιτιον με την προηγούμενη εγκατάσταση.

Τα windows τα έχω σε USB από το οποίο είχα κάνει την εγκατάσταση στο προηγούμενο σύστημαχωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από mahair7
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mahair7 είπε

Καλησπέρα, στο πρώτο reboot μετά την αντιγραφή των αρχείων των windows επιλέγω windows boot manager και αφού φορτώνει κάποια λεπτά με το κλασικό μήνυμα getting ready κάτω από το λογότυπο της μητρικής με ξαναπεταει στην αρχική εγκατάσταση των windows.

Gigabyte b560m pro

Intel i5 11400f

Ram g.skill ripjaws 2x8gb 3200 ddr4

GPU GTX 750ti από το προηγούμενο build

WD 10ez 1tb από το προηγούμενο build έχοντας κάνει φορμάτ το παρτιτιον με την προηγούμενη εγκατάσταση.

Τα windows τα έχω σε USB από το οποίο είχα κάνει την προηγούμενη εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα.

οταν τα φορτωσει ολα το usb το βγαζεις απο πανω ή το αφηνεις για να ξαναφορτωσει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mahair7 είπε

Το αφήνω

Βγάλτο βρε άνθρωπε. Έχει και ειδοποίηση.

1 ώρα πριν, mahair7 είπε

WD 10ezex 1tb από το προηγούμενο build έχοντας κάνει φορμάτ το παρτιτιον με την προηγούμενη εγκατάσταση.

Δεν έχετε SSD;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Βγάλτο βρε άνθρωπε. Έχει και ειδοποίηση.

Δεν έχετε SSD;

Παιδια μην βαρατε! 😄

Το εβγαλα και ολα καλα! Γιατι την θυμαμαι αλλιως την διαδικασια εγκαταστασης...

Ειδοποιηση τί εννοεις;

SSD δεν εχω.

Επεξ/σία από mahair7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/4/2022 στις 11:26 ΜΜ, mahair7 είπε

Ειδοποιηση τί εννοεις;

Ναι... Είχα την εντύπωση ότι βγάζει μήνυμα να αποσυνδέσουμε το μέσο πριν την επανεκκίνηση, αλλά τελικά δεν! Πάντως στα Linux, πρέπει να γίνει η διαδικασία και να πατήσουμε Enter.

Spoiler

2105398551_Screenshot_20220417-001111_FreeAdblockerBrowser.jpg.5cdccbe67ce2f86b88d0b5227e7ce97c.jpg

Στις 16/4/2022 στις 11:26 ΜΜ, mahair7 είπε

SSD δεν εχω

Ακόμα και ένας οικονομικός των 250GB στα 30€ μόνο για το λειτουργικό (τα αρχεία θα πηγαίνουν στον HDD) θα ανοίγει το σύστημα σε λιγότερο από μισό λεπτό και τα προγράμματα θα ανοίγουν αμέσως! Με τον HDD στο Windows Update θα κολλάει το σύστημα. Ακόμα και σε εμένα που έχω σύστημα του '08, ο browser ανοίγει σε 3 δεύτερα!

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mahair7 είπε

Παιδια μην βαρατε! 😄

Το εβγαλα και ολα καλα! Γιατι την θυμαμαι αλλιως την διαδικασια εγκαταστασης...

Ειδοποιηση τί εννοεις;

SSD δεν εχω.

Να παρεις εναν , εβγαλε Patriot το eshop  στο crazy sundays και κανε τον 1tb αποθηκη

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα.

Η εκδοση BIOS που εχει η μητρικη ειναι η F2 αλλα ειδα οτι εχουν βγει οι F4, F5, F7 & F8.

Να βαλω την τελευταια εκδοση κατευθειαν ή πρεπει να τις περασω με την σειρα ολες;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mahair7 είπε

Η εκδοση BIOS που εχει η μητρικη ειναι η F2 αλλα ειδα οτι εχουν βγει οι F4, F5, F7 & F8.

Να βαλω την τελευταια εκδοση κατευθειαν ή πρεπει να τις περασω με την σειρα ολες;

Κατευθείαν την τελευταία.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mahair7 είπε

Να βαλω την τελευταια εκδοση κατευθειαν ή πρεπει να τις περασω με την σειρα ολες

AAAAν χρονικά απέχουν πολύ, από την F2 που έχεις βάλε την F5

μετά κάνε 2-3 επανεκκινήσεις κ μετά την F8

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/4/2022 στις 11:32 ΠΜ, mahair7 είπε

Να βάλεις την F8 (απευθείας) αν δεν το έκανες ήδη. Εξ' άλλου και η GB το αναφέρει καθαρά...

Αναφορά σε κείμενο

Major vulnerabilities updates, customers are strongly encouraged to update to this release at the earliest.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...