triplex1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Navu είπε ! Αν χρειάζεστε κάτι περί caraudio, ευχαρίστως να ανταποδώσω, γιατί από computing όπως αποδείχθηκε είμαι λίγο πίσω... Εχουμε και απο car audio , κομπλε ειμαστε απ'ολα 1
Navu Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Επιτρέψατέ μου ένα τελευταίο post για να κλείσει ολοκληρωτικά το 8έμα. Λοιπόν, έκανα install κατ' ευθείαν κάποια αγαπημένα μου παιχνίδια 20ετίας (FarCry, etc.), τα οποία τα πάει κυριολεκτικά αεροπορία (και το 630 του i3 τα πάλευε, αλλά ο Ryzen είναι σε τελείως άλλη κλάση). Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η πρόοδος επεξεργαστών και τσιπ γραφικών, εφόσον πχ. 8υμάμαι πως η 3D Prophet 9800Pro, ενώ κόστιζε από μόνη της περισσότερο από ότι ολόκληρο το νέο σύστημα, αγκομαχούσε να τα φέρει βόλτα... Ο 3400g σε idle αράζει στους 23 Κελσίου (με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία ατμόσφαιρας), σε gaming πιάνει 35 Κελσίου (ο fan της Thermalright μόνιμα στις 1000 σαλ.). Η sodimm ram πήγε στα 3200Mhz πανεύκολα (θεωρητικά o 3400g δέχεται μέχρι 2993Mhz), αν κουμπώσω κάποιον 5600g, ίσως το δοκιμάσω για παραπάνω. FPS κτλ δεν μπαίνω στον κόπο να μετρήσω, εφόσον τα settings είναι στο ultra για όλα τα games. Οπότε, THANX για άλλη φορά φορά που με βοηθήσατε να στήσω το μικρότερο, ολιγαρκέστερο και απολύτως αθόρυβο "gaming" PC που θα μπορούσα αυτή τη στιγμή. Καλό απόγευμα Κυριακής! 3
leros2004 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Navu είπε Επιτρέψατέ μου ένα τελευταίο post για να κλείσει ολοκληρωτικά το 8έμα. Λοιπόν, έκανα install κατ' ευθείαν κάποια αγαπημένα μου παιχνίδια 20ετίας (FarCry, etc.), τα οποία τα πάει κυριολεκτικά αεροπορία (και το 630 του i3 τα πάλευε, αλλά ο Ryzen είναι σε τελείως άλλη κλάση). Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η πρόοδος επεξεργαστών και τσιπ γραφικών, εφόσον πχ. 8υμάμαι πως η 3D Prophet 9800Pro, ενώ κόστιζε από μόνη της περισσότερο από ότι ολόκληρο το νέο σύστημα, αγκομαχούσε να τα φέρει βόλτα... Ο 3400g σε idle αράζει στους 23 Κελσίου (με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία ατμόσφαιρας), σε gaming πιάνει 35 Κελσίου (ο fan της Thermalright μόνιμα στις 1000 σαλ.). Η sodimm ram πήγε στα 3200Mhz πανεύκολα (θεωρητικά o 3400g δέχεται μέχρι 2993Mhz), αν κουμπώσω κάποιον 5600g, ίσως το δοκιμάσω για παραπάνω. FPS κτλ δεν μπαίνω στον κόπο να μετρήσω, εφόσον τα settings είναι στο ultra για όλα τα games. Οπότε, THANX για άλλη φορά φορά που με βοηθήσατε να στήσω το μικρότερο, ολιγαρκέστερο και απολύτως αθόρυβο "gaming" PC που θα μπορούσα αυτή τη στιγμή. Καλό απόγευμα Κυριακής! Πόσο καιρό περίμενες να έρθει το X300 ?
Navu Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Χμμμ... Η αλή8εια είναι πως το έψαχνα πολύ τις τελευταίες μέρες, τα ελληνικά shops έχουν ξεπουλήσει, η ίδια η ASROCK ισχυρίζεται πως ενδεχομένως από Μάϊο 8α έχει ξανά κάποιο στοκ και σιγά σιγά 8α έρθει και προς Ευρώπη... ...οπότε την Πέμπτη το απόγευμα ξαναμπήκα στο skroutz και ΩΩΩΠ, τι βλέπω; Το TechStores το είχε δια8έσιμο! Κάνω την παραγγελία και όντως την άλλη μέρα κιόλας με ειδοποίησαν και πήγα και το πήρα. Τους ρώτησα μάλιστα που κατάφεραν και το βρήκαν, ψέλισαν μόνο πως όντως έχει ξεπουλήσει σχεδόν παγκοσμίως. ΒΕΒΑΙΑ όταν γύρισα Φάληρο και το άνοιξα, διαπίστωσα πως κάποια πραγματάκια δεν "κολλούσαν" για καινούργιο καινούργιο. Δλδ, ενώ το case γενικά δεν έφερε σημάδια χρήσης, πχ το σακουλάκι του power cable ήταν σκισμένο πλευρικά, αλλά και το κομμάτι καλωδίου μετά το brick του τροφοδοτικού ήταν χύμα, χωρίς κάποιο δετικό, όπως είναι όλα τα brand new. Οπότε, υπο8έτω πως κάπου ξετρύπωσαν κάποιο εκ8εσιακό κομμάτι ή κάτι τέτοιο και το έσπρωξαν με τη μία. Ενδεικτικό είναι πως αμέσως μετά την παραγγελία μου, το TechStores έβγαλε την προσφορά από το Skroutz. 1
Navu Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 http://www.thermalright.com/product/axp-100-full-copper/ 1
triplex1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Πριν απο 2 ωρες................................ ''Επιτρέψατέ μου ένα τελευταίο post για να κλείσει ολοκληρωτικά το 8έμα'' κλεισε και κατσε να το χαρεις λεω εγω 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Navu είπε Μάγκες, θα σας κουράσω... Τα καθάρισα όλα τα σημεία στον επεξεργαστή πολύ προσεκτικά, έκανα και μια μικτή μοντίφα στο κουμπάκι του PowerOn (μήπως και ήταν αυτό που έδινε εντολή) και αφού έκανα την προσευχή μου, έκανε boot! Πολυ πιθανων λογω της παστας, καποιο pin δεν εκανε επαφη με το socket. Γενικα οι γνωστες παστες της αγορας, δεν ειναι αγωγιμες οποτε δεν μπορεις να καψεις κατι. Αν καθαριστει το socket (και στην χειροτερη και τα Pins αν εχεις βαλει επεξεργαστη ενω εχει παστα το socket), εισαι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα