TNT2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε ναι ναι τα ίδια λέγανε και οι γονείς μου όταν έπαιζα παιχνιδια στον υπολογιστή... το καινούργιο φοβίζει Δεν υπάρχει άμεση σχέση του gaming με το metaverse. Όλοι μας έχουμε καεί με παιχνίδια, είτε single player είτε multiplayer είτε Online. Αλλο παιχνίδι, άλλο εικονική ζωή. Εαν εσένα σου φαίνεται το ίδιο να παίζεις games , με το να παίζεις μια εικονική ζωή, να πας σε εικονικές συναυλίες, να κάνεις εικονικές γιορτές κτλπ κτλπ τότε είμαστε σε άλλο μήκος κύμματος. Δεν είναι το καινούργιο που φοβίζει, αλλά αυτό που υπάρχει πίσω από το περιτύλιγμα. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Ήδη τα πρώτα σημάδια δεν είναι καλά. Όταν βλέπείς παιδιά να περνάνε όλην την μέρα σε ένα εικονικό μαγαζί ψωνίζοντας και παρουσιάζονται ήδη σαν virtual influencer εκεί καταλαβαίνεις που οδηγεί όλο αυτό. Ο διαδραστικός - ζωτικός χώρος του ανθρώπου συνεχώς συρρικνώνεται. Αντί να φτιάχνουμε τα πράγματα γύρω μας, αποφασίζουμε να μπούμε σε έναν κόσμο VR, ώστε να ενισχύσουμε το αίσθημα του στρουθοκαμηλισμού ότι όλα καλά. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από TNT2 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, TNT2 είπε Δεν υπάρχει άμεση σχέση του gaming με το metaverse. Όλοι μας έχουμε καεί με παιχνίδια, είτε single player είτε multiplayer είτε Online. Αλλο παιχνίδι, άλλο εικονική ζωή. Εαν εσένα σου φαίνεται το ίδιο να παίζεις games , με το να παίζεις μια εικονική ζωή, να πας σε εικονικές συναυλίες, να κάνεις εικονικές γιορτές κτλπ κτλπ τότε είμαστε σε άλλο μήκος κύμματος. Δεν είναι το καινούργιο που φοβίζει, αλλά αυτό που υπάρχει πίσω από το περιτύλιγμα. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Ήδη τα πρώτα σημάδια δεν είναι καλά. Όταν βλέπείς παιδιά να περνάνε όλην την μέρα σε ένα εικονικό μαγαζί ψωνίζοντας και παρουσιάζονται ήδη σαν virtual influencer εκεί καταλαβαίνεις που οδηγεί όλο αυτό. Ο διαδραστικός - ζωτικός χώρος του ανθρώπου συνεχώς συρρικνώνεται. Αντί να φτιάχνουμε τα πράγματα γύρω μας, αποφασίζουμε να μπούμε σε έναν κόσμο VR, ώστε να ενισχύσουμε το αίσθημα του στρουθοκαμηλισμού ότι όλα καλά. Στην εικόνα σου παίζει (υποτίθεται γιατί καθιστός σε μια γωνία χωρίς controller δεν ξέρω αν μπορείς να παίξεις κάτι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τυπική χρήση VR απλά το δείχνουν έτσι για να περάσει ο φωτογράφος το μήνυμα που θέλει.) minecraft νομίζω. Τέσπα δεν ειναι εκει το θέμα. Είναι ακριβώς η ίδια αναλογία όπως το counterstrike doom civilization κτλ ειναι πολύ πιο διασκεδαστικά απο το να παίζεις κρυφτό έξω ή ξυλίκι τσουμάκι για τους πιο παλιούς Έτσι (μέλλει να αποδειχθεί αυτό αν ο κόσμος το υιοθετήσει) το να έχεις κοινωνικές συναναστροφές μέσω VR αντί για facebook/social και αντί να πρέπει να πας στο σπίτι του φίλου που ειναι στην άλλη άκρη της πόλης (ή σε άλλη χώρα) θα ειναι πιο βολικό efficient και διασκεδαστικό γιαυτό θα το προτιμήσει ο κόσμος, αν δεν ειναι απλά θα πατώσει. Όλα τα άλλα ειναι απλά φόβος για το καινούργιο. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από Dr_Pepper 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoreh Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε τι ειναι αυτο? Ρήτρα αναπροσαρμογής ένα πράμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Ολα τα παρακμιακα των τσατ και οι ανομαλοι μεσα σε αυτο θα ειναι, πραγματικα θελω οχι απλα να παει απατο θελω να σβησει απο τον χαρτη μπας και νιωσει λιγο ο μεταβλακας τι θα πει πραγματικη ζωη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Spoiler Πήγα να γράψω πολλά πράγματα, αλλα δεν θα είχαν κανένα νόημα. Άντε σιγά-σιγα η παλιά γενιά να βγαίνει στη σύνταξη, μήπως και προχωρήσουμε λίγο μπροστά σαν είδος. Χωρίς να δουν καν την τεχνολογία και χωρίς να έχουν διαβάσει για τα άπειρα implementations που έχει, απλά κάθονται και τη βρίζουν. On topic: Προφανώς και θα χρεώσει ένα σκασμό λεφτά, τόσα μύρια έδωσε σε αγορές , infrastructure και RnD. Λογικά όσο περνάει ο καιρός θα πέφτει η τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Στην εικόνα σου παίζει (υποτίθεται γιατί καθιστός σε μια γωνία χωρίς controller δεν ξέρω αν μπορείς να παίξεις κάτι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τυπική χρήση VR απλά το δείχνουν έτσι για να περάσει ο φωτογράφος το μήνυμα που θέλει.) minecraft νομίζω. Τέσπα δεν ειναι εκει το θέμα. Είναι ακριβώς η ίδια αναλογία όπως το counterstrike doom civilization κτλ ειναι πολύ πιο διασκεδαστικά απο το να παίζεις κρυφτό έξω ή ξυλίκι τσουμάκι για τους πιο παλιούς Έτσι (μέλλει να αποδειχθεί αυτό αν ο κόσμος το υιοθετήσει) το να έχεις κοινωνικές συναναστροφές μέσω VR αντί για facebook/social και αντί να πρέπει να πας στο σπίτι του φίλου που ειναι στην άλλη άκρη της πόλης (ή σε άλλη χώρα) θα ειναι πιο βολικό efficient και διασκεδαστικό γιαυτό θα το προτιμήσει ο κόσμος, αν δεν ειναι απλά θα πατώσει. Όλα τα άλλα ειναι απλά φόβος για το καινούργιο. Δεν νομίζω πως πάει έτσι. Με τα κυάλια στο κεφάλι μιλάμε για πλήρη απομάκρυνση απ' το περιβάλλον. Ναι ήταν πιο διασκεδαστικό το counterstrike αλλά.και είχες επαφή με το περιβάλλον - δεν φορούσες κυάλια η κράνος - και εξακολουθούσες να. Παίζεις κρυφτό η να πηγαίνεις τις παιδικές χαρές τα βράδυα. Προσωπικά δεν το βλέπω τόσο διασκεδαστικό να φορέσω κυάλια για να δω ένα φίλο μου σε cartoon φάση σε σπίτι η κόσμο που "αν τραβήξω το καλώδιο απ' την πρίζα" χάνεται μονομιάς... Όπως εγραψες μένει να δούμε αν ο κόσμος θα το αποδεχθεί... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bazzil είπε Δεν νομίζω πως πάει έτσι. Με τα κυάλια στο κεφάλι μιλάμε για πλήρη απομάκρυνση απ' το περιβάλλον. Ναι ήταν πιο διασκεδαστικό το counterstrike αλλά.και είχες επαφή με το περιβάλλον - δεν φορούσες κυάλια η κράνος - και εξακολουθούσες να. Παίζεις κρυφτό η να πηγαίνεις τις παιδικές χαρές τα βράδυα. Προσωπικά δεν το βλέπω τόσο διασκεδαστικό να φορέσω κυάλια για να δω ένα φίλο μου σε cartoon φάση σε σπίτι η κόσμο που "αν τραβήξω το καλώδιο απ' την πρίζα" χάνεται μονομιάς... Όπως εγραψες μένει να δούμε αν ο κόσμος θα το αποδεχθεί... Ναι με το counter strike δεν είχες κιάλια αλλα πολύ απλά επειδή δεν μπορούσες να έχεις δεν είχε φτάσει η τεχνολογία σε αυτό το επίπεδο. Είχες οθόνη και δεν σε ένοιαζε τι γινόταν γύρω απο την οθόνη (καταρχήν θα σε σκότωναν αν δεν πρόσεχες ) Δεν ξέρω πολλά παιδιά σήμερα να προτιμούν να παίζουν κρυφτό κτλ εγώ τα βλέπω με μια κονσόλα ή με το κινητό. Στην δική μου εποχή έτσι ήταν ένα mix δηλαδή λιγο gaming λίγο παιχνίδι έξω αλλά αυτό πιστεύω είχε κυρίως να κάνει με το ότι η τεχνολογία δεν είχε ποτιστεί για τα καλά μέσα στην κοινωνία μας δεν είχαν όλα τα παιδιά την ίδια επαφή με αυτή τα μέσα δεν ήταν τόσο προσιτά και τόσο σε θέμα ευκολίας (πχ δεν υπήρχε το steam δεν είχες internet ή είχες 56K modem δεν μπορούσες δηλαδή να ψάξεις να μάθεις τι σου αρέσει και να το κατεβάσεις τα Χριστούγεννα ή μια στο τόσο όταν είχες μαζέψει λεφτά διάλεγες ένα παιχνίδι όταν πήγαινες στην πόλη αν ήσουν απο χωριό και έπαιζες με αυτό για μήνες κτλ ) όσο και απο θέμα κόστους Όπως τους πείραζε τους γονείς σου που εσύ κοιτούσες μια οθόνη Έτσι σε πειράζει που ο άλλος κοιτάει απο κιάλια (και για αυτόν παρεμπιπτόντως δεν ειναι σαν να φοράει κιάλια αλλά σαν να ειναι όντως κάπου σε άλλο κόσμο δεν καταλαβαίνεις δηλαδή ότι βλέπεις κάτι δια μέσου κάποιου μηχανήματος αλλά νομίζεις ότι όντως είσαι εκει) Τώρα όσο αφορά τα cartoon που λες περα απο γούστο έχει να κάνει και με την παρούσα φάση της τεχνολογίας δεν γίνεται μέχρι σήμερα να έχουμε φωτορεαλιστικά 3D γραφικά σε VR (εδω με το ζόρι έχουμε σε 3D παιχνίδια) αλλά θα φτάσουμε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον και εκεί δεν ξέρω πότε ακριβώς αλλά σίγουρα θα προλάβουμε να το δούμε μέσα στην ζωή μας. Τέλος εσύ το δείχνεις απο την κακή πλευρά το να βλέπεις τους άλλους σαν cartoon και να είσαι εσύ ένα τέτοιο, υπάρχει και η καλή πλευρά, δηλαδή για όσους καίγονται σε chat και mirc ή πιο πολύ στις μέρες μας discord είναι σίγουρα καλύτερο το να έχεις μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη αλληλεπίδραση με αυτον/ους που μιλάς σε σχέση με το να βλέπεις μια εικονίτσα και να διαβάζεις το κείμενο που σου στέλνει, με VR θα μιλάει και θα τον ακούς σαν να ειναι δίπλα σου θα μπορείτε να χορέψετε κτλ Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από Dr_Pepper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Απίστευτο που υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν αυτή τη μπούρδα. Ρε παιδιά, αφήστε λίγο τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος, εσείς προσωπικά δεν βαρεθήκατε να κάθεστε πάνω από ένα PC τόσες ώρες; εγώ φίλε βαρέθηκα το πισί, τα παιχνίδια, την τηλεόραση και γενικά γουστάρω να βγαίνω έξω. Και εσείς μου λέτε για αυτή τη μπούρδα. Όσο για το infrastructure και το R&D. σκασίλα μου (αλλιώς ήθελα να το πω αλλά...). Ε μα πια με αυτή τη καραμέλα.... "Infrastructure και R&D". ΥΓ: Αλήθεια γιατί θεωρείτε το VR χρήσιμο; Αν μπορείτε πείτε την δικιά σας άποψη και όχι επειδή το είπε το facebook. Όλες οι εταιρίες ότι βγάζουν το πουλάνε σαν κάτι super duper και δεν ξέρω εγώ τι. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από NotAliki177 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cybergenetics Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 High tech , Low life! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Ναι με το counter strike δεν είχες κιάλια αλλα πολύ απλά επειδή δεν μπορούσες να έχεις δεν είχε φτάσει η τεχνολογία σε αυτό το επίπεδο. Είχες οθόνη και δεν σε ένοιαζε τι γινόταν γύρω απο την οθόνη (καταρχήν θα σε σκότωναν αν δεν πρόσεχες ) ΑΠ: Είχες επαφή με το περιβάλλον. Με τους γύρω. Δεν ξέρω πολλά παιδιά σήμερα να προτιμούν να παίζουν κρυφτό κτλ εγώ τα βλέπω με μια κονσόλα ή με το κινητό. ΑΠ:Εξακολουθούν και παίζουν και γκομενιαζουν τα μεγαλύτερα. Όμως υπάρχει η επαφή. Πολύ βασικό. Στην δική μου εποχή έτσι ήταν ένα mix δηλαδή λιγο gaming λίγο παιχνίδι έξω αλλά αυτό πιστεύω είχε κυρίως να κάνει με το ότι η τεχνολογία δεν είχε ποτιστεί για τα καλά μέσα στην κοινωνία μας δεν είχαν όλα τα παιδιά την ίδια επαφή με αυτή τα μέσα δεν ήταν τόσο προσιτά και τόσο σε θέμα ευκολίας (πχ δεν υπήρχε το steam δεν είχες internet ή είχες 56K modem δεν μπορούσες δηλαδή να ψάξεις να μάθεις τι σου αρέσει και να το κατεβάσεις τα Χριστούγεννα ή μια στο τόσο όταν είχες μαζέψει λεφτά διάλεγες ένα παιχνίδι όταν πήγαινες στην πόλη αν ήσουν απο χωριό και έπαιζες με αυτό για μήνες κτλ ) όσο και απο θέμα κόστους ΑΠ:Ανακαληπτες την αξία του. Παρόλα αυτά καθε τεχνολογία έχει και τα καλά της. Όπως τους πείραζε τους γονείς σου που εσύ κοιτούσες μια οθόνη ΑΠ:Φυσικά. Για τον ίδιο λόγο που και εμείς σήμερα ως γονείς νιώθουμε το ιδιο Έτσι σε πειράζει που ο άλλος κοιτάει απο κιάλια (και για αυτόν παρεμπιπτόντως δεν ειναι σαν να φοράει κιάλια αλλά σαν να ειναι όντως κάπου σε άλλο κόσμο δεν καταλαβαίνεις δηλαδή ότι βλέπεις κάτι δια μέσου κάποιου μηχανήματος αλλά νομίζεις ότι όντως είσαι εκει) ΑΠ:Αποκομμένος από τα πάντα γύρω σου. Να μην μπορεί κάτι να σου αποσπάσει την προσοχή. Καταλαβαίνεις γιατί τα καζίνο δεν έχουν παράθυρα. Τώρα όσο αφορά τα cartoon που λες περα απο γούστο έχει να κάνει και με την παρούσα φάση της τεχνολογίας δεν γίνεται μέχρι σήμερα να έχουμε φωτορεαλιστικά 3D γραφικά σε VR (εδω με το ζόρι έχουμε σε 3D παιχνίδια) αλλά θα φτάσουμε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον και εκεί δεν ξέρω πότε ακριβώς αλλά σίγουρα θα προλάβουμε να το δούμε μέσα στην ζωή μας. ΑΠ:Και αλλιώς να ήτανε πάλι ένα ψεύτικο άυλο πράγμα θα ήταν που ούτε μπορείς να το αγγίξεις ούτε να το αισθανθείς ούτε να μυρίσεις. Τέλος εσύ το δείχνεις απο την κακή πλευρά το να βλέπεις τους άλλους σαν cartoon και να είσαι εσύ ένα τέτοιο, υπάρχει και η καλή πλευρά, δηλαδή για όσους καίγονται σε chat και mirc ή πιο πολύ στις μέρες μας discord είναι σίγουρα καλύτερο το να έχεις μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη αλληλεπίδραση με αυτον/ους που μιλάς σε σχέση με το να βλέπεις μια εικονίτσα και να διαβάζεις το κείμενο που σου στέλνει, με VR θα μιλάει και θα τον ακούς σαν να ειναι δίπλα σου θα μπορείτε να χορέψετε κτλ Απ':Πως θα μπορέσει να σου δώσει αυτή την εμπεριστατωμένη εικόνα όταν ο άλλος θα μπορεί να φτιάξει το προφίλ του όπως γουστάρει κι αγαπά έχοντας τη δυνατότητα να προσθέσει ένα σωρό στοιχεία πού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το θεωρώ όχι κάτι περιττο αλλά όχι κάτι απαραίτητο wow ευφάνταστο. Όπως και αντίστοιχα μέσα.κοινωμικης δικτύωσης. Δεν είναι περιττά αλλά όχι κάτι από το οποίο εξαρτάμαι. Περισσότερο το βλέπω σαν εκτροφείο φουά γκρα. Υπερβολικό ίσως αλλά μόνο αυτή την εικόνα μου φέρνει στο μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Απίστευτο που υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν αυτή τη μπούρδα. Ρε παιδιά, αφήστε λίγο τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος, εσείς προσωπικά δεν βαρεθήκατε να κάθεστε πάνω από ένα PC τόσες ώρες; εγώ φίλε βαρέθηκα το πισί, τα παιχνίδια, την τηλεόραση και γενικά γουστάρω να βγαίνω έξω. Και εσείς μου λέτε για αυτή τη μπούρδα. Όσο για το infrastructure και το R&D. σκασίλα μου (αλλιώς ήθελα να το πω αλλά...). Ε μα πια με αυτή τη καραμέλα.... "Infrastructure και R&D". ΥΓ: Αλήθεια γιατί θεωρείτε το VR χρήσιμο; Αν μπορείτε πείτε την δικιά σας άποψη και όχι επειδή το είπε το facebook. Όλες οι εταιρίες ότι βγάζουν το πουλάνε σαν κάτι super duper και δεν ξέρω εγώ τι. Για ψυχαγωγια ειναι καλο (πολυ καλο :P), βεβαια το facebook θελει να το κανει μερος της ζωης μας, που δεν μου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Απίστευτο που υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν αυτή τη μπούρδα. Ρε παιδιά, αφήστε λίγο τι λέει ο ένας και τι λέει ο άλλος, εσείς προσωπικά δεν βαρεθήκατε να κάθεστε πάνω από ένα PC τόσες ώρες; εγώ φίλε βαρέθηκα το πισί, τα παιχνίδια, την τηλεόραση και γενικά γουστάρω να βγαίνω έξω. Και εσείς μου λέτε για αυτή τη μπούρδα. Όσο για το infrastructure και το R&D. σκασίλα μου (αλλιώς ήθελα να το πω αλλά...). Ε μα πια με αυτή τη καραμέλα.... "Infrastructure και R&D". ΥΓ: Αλήθεια γιατί θεωρείτε το VR χρήσιμο; Αν μπορείτε πείτε την δικιά σας άποψη και όχι επειδή το είπε το facebook. Όλες οι εταιρίες ότι βγάζουν το πουλάνε σαν κάτι super duper και δεν ξέρω εγώ τι. Μπούρδα γιατί; Όλα τα εκατομμύρια εκεί κινούνται. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την ζωή σου και να αποκτήσεις λεφτά/χρήματα πρέπει να ακολουθήσεις την νέα τεχνολογία και να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις/μέσα που έχεις για τις νέες τεχνολογίες σε αυτόν τον καινούργιο χώρο. Το θέμα δεν είναι τι θεωρείς εσύ καλό ή όχι ή εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτό προωθείται και υποστηρίζεται. Για τους περισσότερους το Μετά ή το PC που γράφεις ή το Internet δεν είναι βιντεοπαιχνίδια και απλά διασκέδαση. Αλλά τρόπος αποκτήσεις χρημάτων/εσόδων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Ρε παιδια, σκεφτομαι να αγορασω μερικα στρεμματα εκει μεσα για να σπειρω δημητριακα. Δηλαδη θα με κραταει και το 47,5 απο τη σοδεια? Κριμα ρε γαμωτο, και ηθελα πολυ να επενδυσω στο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NotAliki177 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, insomniac01 said: Μπούρδα γιατί; Όλα τα εκατομμύρια εκεί κινούνται. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την ζωή σου και να αποκτήσεις λεφτά/χρήματα πρέπει να ακολουθήσεις την νέα τεχνολογία και να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις/μέσα που έχεις για τις νέες τεχνολογίες σε αυτόν τον καινούργιο χώρο. Το θέμα δεν είναι τι θεωρείς εσύ καλό ή όχι ή εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτό προωθείται και υποστηρίζεται. Για τους περισσότερους το Μετά ή το PC που γράφεις ή το Internet δεν είναι βιντεοπαιχνίδια και απλά διασκέδαση. Αλλά τρόπος αποκτήσεις χρημάτων/εσόδων. Το θέμα είναι ότι προσωπικά δεν βλέπω αυτή την ανάγκη που λες. Προφανώς η κάθε εταιρία θα λέει ότι πάει καλά, ότι είναι must to have, ότι ότι... μπλα μπλα. ΥΓ: Μην συγκρίνεις το PC. δεν είπα ότι το PC είναι μπούρδα. Το PC είναι κομμάτι της ζωής και της δουλειάς μας, ξεκάθαρα. Αυτό που είπα για το πισι είναι ότι όσον αφορά την διασκέδαση, βαρέθηκα το πισί. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από NotAliki177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, sakis han είπε Ρε παιδια, σκεφτομαι να αγορασω μερικα στρεμματα εκει μεσα για να σπειρω δημητριακα. Δηλαδη θα με κραταει και το 47,5 απο τη σοδεια? Κριμα ρε γαμωτο, και ηθελα πολυ να επενδυσω στο μελλον Στο Second Life συμμετεχουν επαγγελματιες αρχιτεκτονες και βγαζουν χιλιαδες δολλαρια τον χρονο. Για πολλους Second Life οπως και το Μετα τους επιτρεπει να ειναι πραγματικα ελευθεροι και να εχουν αμεση επαφη με κοσμο στην αλλη ακρη του κοσμου - χωρις να βρισκονται σε ενα gaming περιβαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα