DoctorDoctor Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Ο λογαριασμός είναι για μισθοδοσία. Διάβασα στο reddit κάποτε ότι κάποιος κατάφερε να το αποφύγει και με έστειλαν εδώ. Καμία ιδέα? Απ' οσο κατάλαβα τα 20ευρω ειναι για την δημιουργία e-banking και έκδοση κάρτας αλλα δεν μου βγάζει νόημα καθώς καμία άλλη τράπεζα δεν μου έχει ζητήσει κάτι τέτοιο.
alexiko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 12€/έτος η bonus χρεωστική (ζητάς την απλή που είναι δωρεάν αν δε θες) και 8€ το e-banking (παίζει να μπορείς να το αποφύγεις αν γραφτείς ονλάιν). Άρα από 20€ σίγουρα πας 8€ αν όχι μηδέν. Απλά πιθανότατα θα χρειαστεί να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους για να το πετύχεις.
asdfnikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μπορείς να κάνεις άνοιγμα λογαριασμού μέσω της εφαρμογής ( https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/neos-pelatis ) χωρίς να μπλέξεις με τους υπαλλήλους του καταστήματος που προσπαθούν να σου περάσουν ασφαλιστικά προγράμματα και προεραιτικές συνδρομές για "υποχρεωτικά" . Μερικές ιστορίες μπορείς να βρεις και εδώ:
GodzillaCover Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, alexiko είπε 12€/έτος η bonus χρεωστική (ζητάς την απλή που είναι δωρεάν αν δε θες) και 8€ το e-banking (παίζει να μπορείς να το αποφύγεις αν γραφτείς ονλάιν). Άρα από 20€ σίγουρα πας 8€ αν όχι μηδέν. Απλά πιθανότατα θα χρειαστεί να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους για να το πετύχεις. Η bonus πάντως ήταν worth για μένα. Έδωσε 6000 bonus στην αρχή και μετά άλλους 2000 όταν κατέβασα εφαρμογή, οπότε τελικά έβγαλα παραπάνω από 12€. Αν ψωνίζεις κιόλας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αξίζει σίγουρα. 1
alexiko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Η bonus πάντως ήταν worth για μένα. Έδωσε 6000 bonus στην αρχή και μετά άλλους 2000 όταν κατέβασα εφαρμογή, οπότε τελικά έβγαλα παραπάνω από 12€. Αν ψωνίζεις κιόλας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αξίζει σίγουρα. Προσωπικά έχω και την προσωπική και την επαγγελματική. Απλά διευκρίνισα τα κόστη για τον άνθρωπο για να διαλέξει ότι τον συμφέρει. 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Η bonus πάντως ήταν worth για μένα. Έδωσε 6000 bonus στην αρχή και μετά άλλους 2000 όταν κατέβασα εφαρμογή, οπότε τελικά έβγαλα παραπάνω από 12€. Αν ψωνίζεις κιόλας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αξίζει σίγουρα. Και για μένα το ίδιο, στα 2 χρόνια που την κράτησα είχα κέρδος, στο μεταξύ όμως μείωσαν τα bonus και υπολόγισα ότι ότι την τρίτη χρονιά με βάση τη χρήση που της έκανα μέχρι τότε θα με έβαζε μέσα. Τελικά έβγαλα την energy (πιστωτική) επίσης από alpha και ακύρωσα την bonus. 1
GREGORYMO Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, alexiko είπε 12€/έτος η bonus χρεωστική (ζητάς την απλή που είναι δωρεάν αν δε θες) και 8€ το e-banking (παίζει να μπορείς να το αποφύγεις αν γραφτείς ονλάιν). Άρα από 20€ σίγουρα πας 8€ αν όχι μηδέν. Απλά πιθανότατα θα χρειαστεί να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους για να το πετύχεις. Αν υπάρχει λύση 0€ για την χρεωστική είναι εξαίρεση γιατί ΟΛΕΣ οι τράπεζες ζητούν 5-6€ .
DoctorDoctor Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, alexiko είπε 12€/έτος η bonus χρεωστική (ζητάς την απλή που είναι δωρεάν αν δε θες) και 8€ το e-banking (παίζει να μπορείς να το αποφύγεις αν γραφτείς ονλάιν). Άρα από 20€ σίγουρα πας 8€ αν όχι μηδέν. Απλά πιθανότατα θα χρειαστεί να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους για να το πετύχεις. Hmm, okay. Αυτό φαντάζομαι εννοείς αφού παω στο κατάστημα γιατι το κωλοapp crashαρει κάθε φορά που πάω να κάνω το identification και δεν έχω κάποια άλλη επιλογή. Απλά θα τους πω να μην με βάλουν πουθενά. 2 ώρες πριν, asdfnikos είπε Μπορείς να κάνεις άνοιγμα λογαριασμού μέσω της εφαρμογής ( https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/neos-pelatis ) χωρίς να μπλέξεις με τους υπαλλήλους του καταστήματος που προσπαθούν να σου περάσουν ασφαλιστικά προγράμματα και προεραιτικές συνδρομές για "υποχρεωτικά" . Μερικές ιστορίες μπορείς να βρεις και εδώ: Μπα. Η εφαρμογή είναι για τα σκουπίδια και δεν μπορώ να περάσω καν το identification. Μαλακίες. Thanks για τα tips. Η απλή χρεωστική είναι δωρεάν λοιπόν. Cool.
Joshua21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αν υπάρχει λύση 0€ για την χρεωστική είναι εξαίρεση γιατί ΟΛΕΣ οι τράπεζες ζητούν 5-6€ . 0€ είναι για την περίπτωση που δεν έχεις ξαναβγάλει χρεωστική στην Alpha, χρέωση 6€ υπάρχει για αντικατάσταση ή αν έχεις ξαναβγάλει στο παρελθόν. 1 ώρα πριν, DoctorDoctor είπε Η απλή χρεωστική είναι δωρεάν λοιπόν. Cool. Την πρώτη φορά μόνο, αν χρειαστείς αντικατάσταση λόγω λήξης/φθοράς/κλοπής η χρέωση είναι 6€.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 δεν εχω πληρωσει ποτε για λογαριασμο μισθοδοσιας. νομιζω ειναι δωρεαν αφου ουσιαστικα ειναι υποχρεωτικο.
Dantε Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Εμενα αν θυμαμαι καλα περσι, με ειχαν χρεωσει για το ebanking. Νομιζω δε το γλιτωνεις αν δεν εχεις αλλο λογαριασμο στη τραπεζα. Κλασσικα πηγε να μου βγαλει και ασφαλεια και την αναγκασα και την ακυρωσε ,αφου την ειχε εκδοσει, καθως μου το ειπε,της ειπα οχι αλλα παρολα αυτα την εβγαλε.
metropontikas Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Στις 16/4/2022 στις 7:53 ΜΜ, Joshua21 είπε 0€ είναι για την περίπτωση που δεν έχεις ξαναβγάλει χρεωστική στην Alpha, χρέωση 6€ υπάρχει για αντικατάσταση ή αν έχεις ξαναβγάλει στο παρελθόν. Την πρώτη φορά μόνο, αν χρειαστείς αντικατάσταση λόγω λήξης/φθοράς/κλοπής η χρέωση είναι 6€. σε περιπτωση αυτοματης ανανεωσης της καρτας λογω ληξης της, δεν χρεωνεσαι απ'οσο ξερω. ο.Ο
Joshua21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, metropontikas είπε σε περιπτωση αυτοματης ανανεωσης της καρτας λογω ληξης της, δεν χρεωνεσαι απ'οσο ξερω. ο.Ο Όλες οι τράπεζες κάπου το 2019 άρχισαν να χρεώνουν την ανανέωση της "απλής" χρεωστικής κάρτας λόγω λήξης με 5 ή 6€. Παραθέτω απόσπασμα καθώς και link για ολόκληρο τον τιμοκατάλογο της Alpha, τελικά δεν θυμόμουν καλά, η Alpha χρεώνει 5 και όχι 6€: https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf 1
tounion Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όλες οι τράπεζες κάπου το 2019 άρχισαν να χρεώνουν την ανανέωση της "απλής" χρεωστικής κάρτας λόγω λήξης με 5 ή 6€. Παραθέτω απόσπασμα καθώς και link για ολόκληρο τον τιμοκατάλογο της Alpha, τελικά δεν θυμόμουν καλά, η Alpha χρεώνει 5 και όχι 6€: https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf Σωστά. μετά τις εκλογές του 2019 ηρθε αυτό
vagstef Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Και γω είχα κάνει μισθοδοσία στην alpha δυστυχώς με υπάλληλο δεν υπήρχε το online onboarding. Μου έβγαλε bonus κάρτα χωρίς να το καταλάβω. Δεν γνώριζα καν ποιες κάρτες έχει η τράπεζα ερχομενος απο Πειραιως και απλά περίμενα την enter κάρτα. Μεγάλο λάθος το να μην διαβάζεις τι υπογράψεις. Και με βρίζω γι αυτό. Περνούσε τις σελίδες μόνη της και περίμενε να υπογράψω. Απαράδεκτο. Τωρα πάνε όλα αυτά ανεπιστρεπτί ! Να πάνε και οι ίδιοι εκεί που ξέρουν... Όφειλε να με ενημερώσει για το τι κάρτες υπάρχουν και αν θέλω κάποια με συνδρομή. Σίγουρα ήταν μια χαρά η bonus και όντως κερδίζεις, τώρα έχω και πιστωτική της aegean για πόντους και προνομια. Το θέμα δεν είναι τα 12 ευρώ ή τα 20 ή τα 80. Είναι αυτή η ξετσιπωσιά των υπαλλήλων 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα