Προς το περιεχόμενο

Ήχος Laptop

mpouliaritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα 

Μετα από φορματ σε λαπτοπ Asus X53F          
δεν μου έβγαζε  καθόλου ήχο, προσπάθησα με diver booster και με Driverskape για οδηγούς ήχου , καταφερα να επανέλθει ο ήχος αλλά κάνει στιγμιαίες διακοπές κάθε 5-8 δευτερόλεπτα . Αυτό έγινε με win 10 καθώς και win 7   64. Είναι θέμα drivers η ηχείων ; Παρακαλώ την βοήθειά σας 

( δεν ξέρω αν πριν το format είχε θέμα )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν πρωτο βημα θα απενεργοποιουσα τα Audio Enhancements στο sound applet μου. Επανεκκινηση μετα.

Αυτο που θα δοκιμαζα σαν το δευτερο βημα θα ηταν να φορτωσω το DDU και να επιλεξω την απεγκατασταση των Audio drivers που εχω στον υπολογιστη μου. Παντα σε Safemode (το google εχει πολλες πληροφοριες και walkthroughs). Προσοχη ομως, ειπαμε Audio drivers οχι Display drivers).

Μετα θα αφηνα τα windows να χρησιμοποιησουν τους generic audio drivers που εχουν, και να δοκιμασω τον ηχο.

Αν δεν διορθωθει το προβλημα, σαν τριτο βημα θα καρφωνα μια εξωτερικη USB καρτουλα των € 5.00 - 10.00 και θα δοκιμαζα τον ηχο με ενα εξωτερικο ζευγαρι ηχειων, good luck

3 λεπτά πριν, Crybal είπε

Εχεις περασει τους drivers του κατασκευαστη ή τους περασαν μονα τους τα windows?

Καλημέρα 

drivers ήχου πέρασα από driverskape βάσει του μοντέλου του λαπτοπ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και με ποια λογικη προτιμησες κατι που δεν εχει σχεση με την εταιρεια κατασκευης?

αντι να μπεις στο site της asus και να κατεβασεις αυτο με επισημη υποστηριξη.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...σηκωνω τα χερια ψηλα

Επεξ/σία από dsi44

13 λεπτά πριν, dsi44 είπε

και με ποια λογικη προτιμησες κατι που δεν εχει σχεση με την εταιρεια κατασκευης?

αντι να μπεις στο site της asus και να κατεβασεις αυτο με επισημη υποστηριξει.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...σηκωνω τα χερια ψηλα

Καλησπέρα φίλε μου 

Θα  κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω τη λογική , και πραγματικά θα ήθελα την άποψη σου πάνω σε αυτό .                   
Ειμαι ένας άνθρωπος γύρω στα 60 και οι γνώσεις μου πάνω σε αυτό το κομμάτι είναι έως ανύπαρκτες . 
Δεν στερούμαι λογικής σε καμία επίπτωση .           
Απλά προσπαθώ να βρω μια άκρη σε κάτι που δεν γνωρίζω , η σε κάτι που μπορεί να το γνωρίζω λανθασμένα.  
Για αυτό τον λόγο απευθύνθηκα εδώ που σίγουρα είναι άνθρωποι  όπως πιθανόν και εσύ ,  που γνωρίζουν τα πάντα σχεδόν πάνω σε υπολογιστές . 
Προσωπικά έτυχε να ασχοληθώ με τελείως διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και κατά ομολογία άλλων , τα πήγα αρκετά καλά !     
Δεν περίμενα ότι αυτό θα με έφτανε στο σημείο να λογοδοτήσω δημόσια . 
Δεν πειράζει όμως .  
Τελείως καλοπροαίρετα και χωρίς ίχνος ειρωνίας .  
Εύχομαι καλή Ανάσταση με υγεία !!!! 

• Like 1

υποτιθεται οτι εφοσον εισαι παλιος εδω περα με 500 post θα υπαρχει και ενα επιπεδο γνωσης.

οποτε ξεκινα με φορματ και εγκατασταση οδηγων απο τον κατασκευαστη και οχι απο τριτους,γιατι αυτο λεει η λογικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...