Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος προκειται να αγορασει μεταχειρισμενο αυτοκινητο αυριο. Ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν εχει παρει επιδομα. Ο φιλος (θα) δικαιουται?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλος ένας εδώ που δεν κατάφερα και σε δεύτερο πρατήριο να εξαργυρώσω τα 45€ μέσω Google Pay.

Ανοιχτό και το NFC και τα δεδομένα, συσκευή Xiaomi mi9t pro αγορασμένη από banggood που δεν έχει πειραχτεί σε κάτι. Προσπαθούσαμε μάταια αρκετή ώρα στο pos του βενζινάδικου... δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, πήγα να το σπάσω το γαμοκινητό.

Οι μόνες λύσεις, αν έχω καταλάβει σωστά, είναι 1. να εγκαταστήσω την άυλη κάρτα στο Google Pay ενός smartphone κάποιου φίλου ή 2. να πετύχω πρατήριο που ο υπάλληλος μπορεί να περάσει χειροκίνητα τον αριθμό της κάρτας και το CVV.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, efkola είπε

Άλλος ένας εδώ που δεν κατάφερα και σε δεύτερο πρατήριο να εξαργυρώσω τα 45€ μέσω Google Pay.

Ανοιχτό και το NFC και τα δεδομένα, συσκευή Xiaomi mi9t pro αγορασμένη από banggood που δεν έχει πειραχτεί σε κάτι. Προσπαθούσαμε μάταια αρκετή ώρα στο pos του βενζινάδικου... δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, πήγα να το σπάσω το γαμοκινητό.

Οι μόνες λύσεις, αν έχω καταλάβει σωστά, είναι 1. να εγκαταστήσω την άυλη κάρτα στο Google Pay ενός smartphone κάποιου φίλου ή 2. να πετύχω πρατήριο που ο υπάλληλος μπορεί να περάσει χειροκίνητα τον αριθμό της κάρτας και το CVV.

Εγώ με LG G3 του 2014 έβαλα στο κοχύλι βενζίνη και πλήρωσα στο POS που έχουν έξω στο βενζινάδικο, το πήρε με την πρώτη. Σε δεύτερη συναλλαγή στο ίδιο πρατήριο με πληρωμή μέσα, στις 3 προσπάθειες δεν το πήρε, ίσως να έφταιγε η θέση που έβαζα το κινητό στο POS, με την τέταρτη το πήρε. Έχε και την οθόνη ανοιχτή και προσπάθησε το, θα το πάρει! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, efkola είπε

Ανοιχτό και το NFC και τα δεδομένα, 

Η συσκευή ήταν ξεκλείδωτη; δηλαδή η οθόνη ήταν σε ενεργή αναμονή ο πως όταν την ξεκλειδώνεις; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

36 λεπτά πριν, terry308 είπε

Η συσκευή ήταν ξεκλείδωτη; δηλαδή η οθόνη ήταν σε ενεργή αναμονή ο πως όταν την ξεκλειδώνεις; 

Kανονικά ενεργή ήταν, αφού εκείνη τη στιγμή είχα μπει στο Google Pay!

Γίνεται να πληρώσεις έχοντας κλειδωμένη οθόνη;

Επεξ/σία από efkola
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efkola είπε

Kανονικά ενεργή ήταν, αφού εκείνη τη στιγμή είχα μπει στο Google Pay!

Γίνεται να πληρώσεις έχοντας κλειδωμένη οθόνη;

Ναι, δουλευει οπως οι ανεπαφες πληρωμες. Με οριο δηλαδη.

Δημοσ.

Μα εκείνη την ώρα το σκάλιζα κιόλας το τηλέφωνο...κατέβασα επιτόπου το my alpha wallet μήπως και πληρώσω μέσω αυτού, μπήκα στα mail μου να τσεκάρω κωδικούς...ήταν κανονικά σε λειτουργία το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω, ότι με ενεργά δεδομένα, NFC και ξεκλείδωτη οθόνη, με Gpay την πήρε κανονικά και με την πρώτη τη συναλλαγή στην εταιρεία με το κοχύλι. Αναφέρομαι στη κάρτα από viva.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, efkola είπε

Κι εγώ το ίδιο με το mi 9t... Ενώ νομίζω ότι τα κάνω όλα σωστά μόλις πλησίαζε το κινητό στο μηχανάκι έκανε δύο Μπιπ του και έγραφε "δεν υποστηρίζεται". Ίσως είναι θέμα κινητού αλλά θα το ψάξω. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει

Δημοσ.

Καλημέρα. Ισχύει ότι στην εταιρεία με το κοχύλι μπορείς να πληρώσεις κάποιο προϊόν εκτός καυσίμων με την άυλη με g pay?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, notist είπε

Καλημέρα. Ισχύει ότι στην εταιρεία με το κοχύλι μπορείς να πληρώσεις κάποιο προϊόν εκτός καυσίμων με την άυλη με g pay?

σε εμένα αρνήθηκαν να πάρω λιπαντικό

μόνο για βενζίνη το επέτρεψαν

βέβαια είδαν οτι ήταν η fuel pass

δεν ξέρω αν είναι γραμμή της συγκεκριμένης εταιρίας η απλά συγκεκριμένου πρατηρίου

σύμφωνα με βιβα η κάρτα περνάει στους παρακάτω εμπόρους

Κατηγορία εμπόρου

Περιγραφή δραστηριότητας

Περιγραφή δραστηριότητας

5541

Service Stations

Πρατήρια Καυσίμων

5542

Automated Fuel Dispensers

Αυτόματοι Πωλητές Καυσίμων (Πρατήρια Καυσίμων)

5983

Fuel Dealers—Coal, Fuel Oil, Liquefied Petroleum, Wood

Έμποροι Καυσίμων - Άνθρακας, Καύσιμο, Υγροποιημένο Πετρέλαιο, Ξύλο

η όλη ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα

η κάρτα μου μέσω βιβα βγήκε μετά από μια εβδομάδα σχεδόν αλλά πέρασε για αγορά βενζίνης στο πρατήριο αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα.

ενώ, φίλος με άλφα που βγήκε σε μια μέρα τρώει άκυρα με gpay. προσπαθεί να το περάσει σε alpha wallet αλλά crashαρει η εφαρμογή συνέχεια.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ton_Berns είπε

Κι εγώ το ίδιο με το mi 9t... Ενώ νομίζω ότι τα κάνω όλα σωστά μόλις πλησίαζε το κινητό στο μηχανάκι έκανε δύο Μπιπ του και έγραφε "δεν υποστηρίζεται". Ίσως είναι θέμα κινητού αλλά θα το ψάξω. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει

Από την αρχή υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με τη συσκευή γιατί πρόσφατα διαπίστωσα ότι δεν έχει όλες τις εφαρμογές στο play store... παιδευόμουν προ μηνών στο χωριό να εγκαταστήσω ένα WiFi extender μέχρι που ήρθε ένας ξάδερφος και διαπίστωσα ότι το δικό του smartphone διέθετε κανονικά εκείνη την εφαρμογή.

Σκέφτομαι να εγκαταστήσω την άυλη κάρτα σε συσκευή με nfc ενός φίλου και ελπίζω να λειτουργήσει κανονικά.

Δημοσ.

TIP: Όσοι βάλετε alpha αλλά δεν είστε πελάτες. Όταν έρθει το email με το username, τα 20 ψηφία δεν φαίνονται όταν το κινητό είναι κάθετα, οπότε απλά γυρίζουμε οριζόντια ή αλλιώς από PC.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, D.O.G.O είπε

σε εμένα αρνήθηκαν να πάρω λιπαντικό

μόνο για βενζίνη το επέτρεψαν

βέβαια είδαν οτι ήταν η fuel pass

δεν ξέρω αν είναι γραμμή της συγκεκριμένης εταιρίας η απλά συγκεκριμένου πρατηρίου

σύμφωνα με βιβα η κάρτα περνάει στους παρακάτω εμπόρους

Κατηγορία εμπόρου

Περιγραφή δραστηριότητας

Περιγραφή δραστηριότητας

5541

Service Stations

Πρατήρια Καυσίμων

5542

Automated Fuel Dispensers

Αυτόματοι Πωλητές Καυσίμων (Πρατήρια Καυσίμων)

5983

Fuel Dealers—Coal, Fuel Oil, Liquefied Petroleum, Wood

Έμποροι Καυσίμων - Άνθρακας, Καύσιμο, Υγροποιημένο Πετρέλαιο, Ξύλο

η όλη ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα

η κάρτα μου μέσω βιβα βγήκε μετά από μια εβδομάδα σχεδόν αλλά πέρασε για αγορά βενζίνης στο πρατήριο αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα.

ενώ, φίλος με άλφα που βγήκε σε μια μέρα τρώει άκυρα με gpay. προσπαθεί να το περάσει σε alpha wallet αλλά crashαρει η εφαρμογή συνέχεια.

Η άυλη κάρτα σου που την έχεις στο Viva Wallet, την πληρωμή την έκανες μέσω του Viva Wallet ή μέσω του Gpay;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...