Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με την Alpha Bank?Στην αίτηση επέλεξα την ηλεκτρονική κάρτα της alpha .Μου έχουν στείλει εδώ και 2 μέρες το email με το username και sms  ότι η κάρτα ενεργοποιηθηκε επιτυχώς αλλά δεν μου στείλανε το sms με τις θέσεις του password για την εφαρμογή. Στο τηλ εξυπηρέτησης δεν απαντάνε..Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και εγω εκανα σε ηλεκτρονική μορφη μετα μπηκα με τους κωδικους μου στην Alphabank και την ειχε μεσα και απο εκει επελεξα να μπει στο wallet του κινητου μου και τελος . 

Επεξ/σία από darkman

3 ώρες πριν, darkman είπε

Καλησπερα και εγω εκανα σε ηλεκτρονική μορφη μετα μπηκα με τους κωδικους μου στην Alphabank και την ειχε μεσα και απο εκει επελεξα να μπει στο wallet του κινητου μου και τελος . 

Ποιο wallet εχεις στο κινητο;

Παίδες στον πατέρα μου έβαλα μέσω ibank και μπήκαν σε μια μέρα τα 40. Σε μένα έβαλα μέσω alpha. Μου ρθε μήνυμα viber οτι μόλις εκδοθεί η κάρτα θα έρθει σμσ. Πόσο είναι αυτό το διάστημα? 

• Like 1

16 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παίδες στον πατέρα μου έβαλα μέσω ibank και μπήκαν σε μια μέρα τα 40. Σε μένα έβαλα μέσω alpha. Μου ρθε μήνυμα viber οτι μόλις εκδοθεί η κάρτα θα έρθει σμσ. Πόσο είναι αυτό το διάστημα? 

Αγνωστο! 

Σ' έμενα μπήκαν μια βδομάδα μετά την αίτηση. Από την άλλη επειδή έχει εκτονωθεί όλο αυτό με τις αιτήσεις μπορεί και σε δύο ημέρες. Αντε, καλή υπομονή... 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιωνω και εγω οτι με καταθεση τα λεφτα μπηκαν γρηγορα στο λογαριασμο μου και στου πατερα μου.Αν θυμαμαι καλα εκανα τις αιτησεις στο σ/κ και τα λεφτα μπηκαν 3 του μηνος Τριτη.Δεν ηθελα να μπλεξω για 5 ευρω με τις χαζομαρες τους.

Επεξ/σία από icenex

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2022 στις 6:45 ΠΜ, tiki123l είπε

Με κάποιο μαγικό τρόπο ενεργοποιήθηκε από μόνο του!!!!

Μου ηρθε SMS που λέει πως ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία κτλ!!

Γλυτώσα την επίσκεψη στο κατάστημα!

Το ιδιο ακριβως και σε εμενα,νομιζα οτι την ξαναπατησα,αλλα ηρθε sms πως το myalpha code ενεργοποιηθηκε την επομενη ημερα και ετσι μπορεσα να μπω στο myalpha wallet για να προσθεσω την αυλη καρτα,με τα στοιχεια του father,αφου το κινητο του δεν εχει nfc,οποτε το εκανα στο δικο μου.

Επεξ/σία από Slither

1 ώρα πριν, icenex είπε

Επιβεβαιωνω και εγω οτι με καταθεση τα λεφτα μπηκαν γρηγορα στο λογαριασμο μου και στου πατερα μου.Αν θυμαμαι καλα εκανα τις αιτησεις στο σ/κ και τα λεφτα μπηκαν 3 του μηνος Τριτη.Δεν ηθελα να μπλεξω για 5 ευρω με τις χαζομαρες τους.

Τι εννοείς χαζομάρες? Για την επιλογή με viva wallet? Εκεί βλέπω έπεσε πολύ αρνητική στο playstore. Εγώ επέλεξα με alpha bank και χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς θέμα Google pay. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αναμένω το SMS βέβαια ακόμα 

6 ώρες πριν, hektor76 είπε

Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει με την Alpha Bank?Στην αίτηση επέλεξα την ηλεκτρονική κάρτα της alpha .Μου έχουν στείλει εδώ και 2 μέρες το email με το username και sms  ότι η κάρτα ενεργοποιηθηκε επιτυχώς αλλά δεν μου στείλανε το sms με τις θέσεις του password για την εφαρμογή. Στο τηλ εξυπηρέτησης δεν απαντάνε..Έχει συμβεί κάτι τέτοιο και σε άλλους ? 

Και μένα μου στείλανε το username και ο 20ψηφιος αριθμός δεν υπήρχε. Ήρθε το sms με τις θέσεις που δεν ήρθε σε σένα,αλλά δεν είχα τον 20ψηφιο αριθμό. 

Μπαίνεις στην εφαρμογή της alpha βάζεις το username και πατάς εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό/password. Σου στέλνει 2-3 sms για alpha code και μπαίνεις κανονικά. Είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά θα τα καταφέρεις. 

Μόλις γύρισα από το βενζινάδικο, αύλη κάρτα viva wallet, περασμένη τα στοιχεία στο Google play σε LG G3 του 2014(;) γιατί είχε NFC, ανοιχτά δεδομένα και ανοιχτή οθόνη (για να φαίνεται το τικ όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή), ενεργοποιημένο το NFC, πλησίασα το κινητό στο POS με την πλάτη και τσουπ ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Βέβαια στο μεταξύ η βενζίνη τσίμπησε κανα 10 λεπτο πάνω, οπότε χρυσή την πληρώσαμε την επιδότηση καυσίμου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Τι εννοείς χαζομάρες? Για την επιλογή με viva wallet? Εκεί βλέπω έπεσε πολύ αρνητική στο playstore. Εγώ επέλεξα με alpha bank και χρησιμοποιώ καθημερινά χωρίς θέμα Google pay. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Αναμένω το SMS βέβαια ακόμα 

Χαζομαρες για τα δικα μου δεδομενα γιατι δεν ηθελα να μπλεξω να ανοιγω λογαριασμους σε μερη που δεν εχω.Αν ητανε σε κατι που ειχα ηδη ισως και να το εκανα.Περα απο αυτο δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το ποσον παρα μονο για βενζινη και προτιμω να εχω την ευελιξια τα 40 ευρω να τα φαω και σουβλακια αν θελησω. ;)

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1

Κι ένα τιπ για όποιον του φανεί χρήσιμο.

Σ' εκείνη την εταιρεία με το κοχύλι και τους πόντους που μαζεύεις (λέμε τώρα) αν μπείτε στο έξυπνο σαϊτ τους και επιλέξετε κάτι, το βάλετε στο καλάθι, ζητήσετε παραλαβή από κάποιο πρατήριο και πληρωμή με αντικαταβολή, τότε όταν πάτε να το παραλάβετε μπορείτε να το πληρώσετε με Google pay. Δοκιμασμένο από εμένα πριν 2 ώρες, αν και στην αρχή δεν τοποθετούσα στο σωστό σημείο το κινητό και δεν έκανε τίποτα, μόλις βρήκε το "right spot" η συναλλαγή έγινε κανονικά. Με ρωτάει (την ώρα που δεν έπιανε το κινητό) η υπάλληλος μήπως έχετε την κάρτα από την επιδότηση; Όχι της λέω, έχω κι άλλες κάρτες μέσα (μουφα). Πάντως πιάνει για τις συγκεκριμένες αγορές!

40 λεπτά πριν, tolakos100 είπε

Μόλις γύρισα από το βενζινάδικο, αύλη κάρτα viva wallet, περασμένη τα στοιχεία στο Google play σε LG G3 του 2014(;) γιατί είχε NFC, ανοιχτά δεδομένα και ανοιχτή οθόνη (για να φαίνεται το τικ όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή), ενεργοποιημένο το NFC, πλησίασα το κινητό στο POS με την πλάτη και τσουπ ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Βέβαια στο μεταξύ η βενζίνη τσίμπησε κανα 10 λεπτο πάνω, οπότε χρυσή την πληρώσαμε την επιδότηση καυσίμου.

Μαχαίρι στην καρδιά ήταν αυτό φίλε με το lg g3 να ξέρεις. Το είχα κ εγώ αλλά τα παίξε η πλακέτα μετά από 1,5 χρόνο. Το είχα ερωτευτεί αχχ .  

Αλλά ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα.

Το μαιλ από Α όταν δεν έχεις e-banking έρχεται στα νορμάλ μαιλ σε gmail η πάει στα ανεπιθύμητα; Ερώτηση καθώς έκανα στην μάνα μου αίτηση που δεν έχει Α αα δεν της έχει έρθει τπτ. Αίτηση εγκεκριμένη. 

Του πατέρα μου αντίθετα που έχει Α τα έχει ήδη βάλει στο αμάξι του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...