Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήρθε και σε εμένα μέσω viva wallet έκανα κανονικά την αίτηση, αλλά στον πατέρα μου ενώ ακολουθησα ακριβώς τα ίδια βήματα, την ώρα που βάζω κινητό και κωδικό μου βγάζει "προέκυψε σφάλμα, ξανα προσπαθήστε αργότερα". τα στοιχεία εισόδου είναι τα σωστά και προφανώς επικοινώνησα ήδη με viva και αναμένω απάντηση. Έτυχε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takis3476 είπε

Παιδιά δυστυχώς το Apple Pay δεν δουλεύει σωστά με την Viva.

Μόλις πέρασα τη Fuel Pass της Viva στο Google Pay σε άλλη συσκευή android που έχω και όλα δούλεψαν όπως έπρεπε..

Άμεσα και απρόσκοπτα…!!!

Έχω ανοίξει εδώ και ώρα φυσικά συζήτηση στο online chat της Viva…

Αν έχω κάτι νεότερο από τη συζήτηση, θα το γράψω…

Μέχρι στιγμής τους γράφω τα έξεις:

Δυστυχώς το Apple Pay δεν συνεργάζεται με το Viva Wallet όπως θα έπρεπε…
Μόλις πριν λίγο πρόσθεσα τη καρτα Fuel Pass της Viva στην εφαρμογή Google Pay σε άλλη συσκευή android που έχω, σε ελάχιστο χρόνο, ίσως μέσα σε 1 λεπτό μόνο…! Έγινε και η ταυτοποίηση μέσω μηνύματος sms και φυσικά εξυπηρετήθηκα άμεσα και απρόσκοπτα στο βενζινάδικο της επιλογής μου. Κατά την άποψη μου θα έπρεπε να το κοιτάξετε… δηλαδή για ποιό λόγο όταν το Apple Pay ζητάει από το Viva Wallet πιστοποίηση των στοιχείων της κάρτας, το Viva Wallet δεν αποστέλλει το μήνυμα sms που απαιτείται…! Άξιο προσοχής είναι ότι το Apple Wallet κατά την διαδικασία ταυτοποίησης δεν σε ανακατευθύνει στην επόμενη φόρμα όπου θα πρέπει να εισάγεις τον 6ψηφιο κωδικό που ήδη έπρεπε να σου έχει αποσταλεί στο κινητό που ούτως ή άλλως έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στην εφαρμογή του Viva Wallet…!!!
Είναι προφανές λοιπόν ότι υπάρχει θέμα <<επικοινωνίας>> μεταξύ των δυο αυτών εφαρμογών…

Εγω εχω θεμα με google pay και viva δεν περναει  στα pos

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gallafi23 είπε

Καλησπέρα, ήρθε και σε εμένα μέσω viva wallet έκανα κανονικά την αίτηση, αλλά στον πατέρα μου ενώ ακολουθησα ακριβώς τα ίδια βήματα, την ώρα που βάζω κινητό και κωδικό μου βγάζει "προέκυψε σφάλμα, ξανα προσπαθήστε αργότερα". τα στοιχεία εισόδου είναι τα σωστά και προφανώς επικοινώνησα ήδη με viva και αναμένω απάντηση. Έτυχε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;

Σε τι συσκευές ?
Android ?

Μόλις τώρα, sbullakis είπε

Φαίνεται η καρτα στο Google Pay ?

Δημοσ.

όσοι viva περιμένετε κανα 24ωρο , δε θα χαθούν

πολλοί έχουν θέμα (πλην της καθυστέρησης να μπουν τα λεφτά)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Ναι κανονικα

Το nfc όταν πας να πληρώσεις, όταν βάζεις το κινητό πάνω από το pos, το έχεις ενεργοποιημένο ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, takis3476 είπε

Το nfc όταν πας να πληρώσεις, όταν βάζεις το κινητό πάνω από το pos, το έχεις ενεργοποιημένο ?

Ναι ενοειται 

Δημοσ.

Μου ήρθε μήνυμα ότι έχει εγκριθεί η αίτηση και μου έχουν σταλθεί οδηγίες στο mail. Ωστόσο δεν εχει ερθει κανένα μειλ. Το χει αλλος αυτό το θεμα;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Μου ήρθε μήνυμα ότι έχει εγκριθεί η αίτηση και μου έχουν σταλθεί οδηγίες στο mail. Ωστόσο δεν εχει ερθει κανένα μειλ. Το χει αλλος αυτό το θεμα;

Δες στα σπαμ ή στον κάδο απορριμάτων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sbullakis είπε

Δοκίμασες και σε δεύτερο πρατήριο;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, terry308 είπε

Nfc ενεργοποιημενο και ξεκλείδωτη οθόνη 

Αυτός είναι ο συνδιασμος που χρειάζεται

και λένε σε κάποια data

έκανα σε λογαριασμό τράπεζας πάντως μιας και 5€ δεν αξίζουν την ψηφιακή "ευκολία"

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να μας δώσουν την δυνατότητα να μεταφέρουμε τα χρήματα σε μια άλλη κάρτα ή σε κανονικό λογαριασμό έστω και με προμήθεια (μην πέσουν έξω οι τράπεζες). Αρκετά με αυτά το. καραγκιοζιλίκια στα πρατήρια. 

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, korakios είπε

και λένε σε κάποια data

έκανα σε λογαριασμό τράπεζας πάντως μιας και 5€ δεν αξίζουν την ψηφιακή "ευκολία"

Δεδομένα / wifi ναι ίσως χρειαστεί 

Εγώ τα έχω ανοιχτά πάντα όποτε έχω πληρώσει με nfc και gpay. 

Τράπεζα επέλεξα κι εγώ κι έχουν ήδη φύγει... 50€ έβαλα μπας και γεμίσει αλλά ήθελε κι άλλο 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, takis3476 είπε

Σε τι συσκευές ?
Android ?

Φαίνεται η καρτα στο Google Pay ?

Τη δικιά μου κάρτα σε ios συσκευή και μπήκε κανονικά, του πατέρα μου προσπάθησα να μπω και απο android και απο Ios και πάλι τό ίδιο μήνυμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...