Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, georgiouu είπε

και πως θα πληρωσεις μεσω viva αν δεν εχεις λογαριασμο,δεν το καταλαβαινω

Μπορείς να φτιάξεις κωδικό "μιας χρήσης" για την κάρτα σου και μόλις την εξαργυρώσεις διαγράφετε, απλό εγώ δεν μπορώ να φτιάξω αυτόν τον κωδικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, sbullakis είπε

Εννοειται αυτο μεσω google pay προσπαθησα να πληρωσω αλλα το pos εβγαζε σφαλμα δεν υπποτηριζεται.

Τα στοιχεια της καρτας απο που τα βρηκες

Από το site της viva wallet (είχα κωδικούς). 

3 ώρες πριν, sbullakis είπε

Καλησπερα, εχω περασει την viva wallet fuel pass στο google pay και πηγα να πληρωσω σε πρατηριο και το pos εβγαζε σφαλμα δεν υποστηριζεται..φυσιka και εχω nfc ενεργοποιημενο ξερει κανενας τι παιζει; ετυχε σε κανενα; 

και εγω μολις πριν λιγο αυτο επαθα, απο alpha bank την περασα στο google pay και πηγα σε βενζιναδικο bp και δεν την δεχοταν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι εμεις με τα αγροτικα που παιρνουν βενζινη σε πηγαδι κατουρησαμε και δεν μας δινουν την επιδοτηση ή τα γεμιζουμε με νερο? Υπαρχει καποιος που εχει επιτυχή επεξεργασια με αγροτικο? Ταυτοχρονα ακουω για επιδοτηση που παιρνουν τα ηλεκτρικα και αναρωτιεμαι τι καπνιζουν στην κυβερνηση...

Επεξ/σία από george200-13

1 λεπτό πριν, george200-13 είπε

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι εμεις με τα αγροτικα που παιρνουν βενζινη σε πηγαδι κατουρησαμε και δεν μας δινουν την επιδοτηση ή τα γεμιζουμε με νερο?

τα αγροτικα δεν πιανονται για ΙΧ ;απορριπτονται;

16 λεπτά πριν, G750 είπε

και εγω μολις πριν λιγο αυτο επαθα, απο alpha bank την περασα στο google pay και πηγα σε βενζιναδικο bp και δεν την δεχοταν

εγω σε Aegean εβαλα και την δεχτηκε

18 λεπτά πριν, G750 είπε

μηπως ηταν απλα κλειδωμενη η οθονη; και σε μενα αυτο εκανε την ξεκλειδωσα και το πηρε

αν επιλεξεις viva αντι για alpha, χρειαζεται να κανεις καπου λογαριασμο; να δωσεις email, στοιχεια και τετοια;
Η καρτα πως ερχετα;

18 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι εμεις με τα αγροτικα που παιρνουν βενζινη σε πηγαδι κατουρησαμε και δεν μας δινουν την επιδοτηση ή τα γεμιζουμε με νερο? Υπαρχει καποιος που εχει επιτυχή επεξεργασια με αγροτικο? Ταυτοχρονα ακουω για επιδοτηση που παιρνουν τα ηλεκτρικα και αναρωτιεμαι τι καπνιζουν στην κυβερνηση...

θα περιμένετε την επιδότηση των αγροτών

την έφαγε έτσι "μπάρμπας" μου, ενώ το φορτηγάκι λέει φορτηγάκι ΙΧ, ο λογιστής του είπε los poulos οι αγρότες θα περιμένουν

• Like 2

8 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

αν επιλεξεις viva αντι για alpha, χρειαζεται να κανεις καπου λογαριασμο; να δωσεις email, στοιχεια και τετοια;
Η καρτα πως ερχετα;

έχει nfc το κινητό σου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι. Το εχω κανει ηδη με alpha. Ρωταω για τριτο προσωπο που δεν εχει alpha λογαριασμο.

Επεξ/σία από MaXmaD

2 ώρες πριν, mrCharis είπε

Στο email έχει ένα link το δες το fuel pass σου και όταν το ανοίγω με βγάζει αυτή την σελίδα όπου μπορώ μόνο να κάνω login και sign up.

viva.png

Εγώ έβαλα το κινητό μου και έναν κωδικό, μετά 3 αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου, μου ζήτησε να αλλάξω τον κωδικό (που έβαζα μέχρι εκείνη τη στιγμή γιατί νόμιζα ότι έτσι ορίζεις κωδικό) και μετά μου έστειλε sms επιβεβαίωσης για αλλαγή κωδικού και το πήρε. Δοκίμασε το κι έτσι.

Σε άλλο κινητό πάντως που το έκανα, ζήτησε κινητό και κωδικό, επιβεβαίωση κωδικού και ορισμό κλειδώματος οθόνης είτε με PIN, μοτίβο ή κωδικό  ασφαλείας για προστασία της κάρτας ώστε να μη γίνει "τυχαία" συναλλαγή.

26 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Η καρτα πως ερχετα;

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις λογαριασμό, με τον αρθμό κινητού σου κι εναν κωδικό που ορίζεις, μπαίνεις και βλέπεις την κάρτα fuel pass, αν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο fuel pass εμφανίζεται η κάρτα και πατώντας το μεσαίο εικονίδιο βλέπεις τις λεπτομέρειες της κάρτας τις οποίες και αντιγράφεις στην εφαρμογή Google Pay ή την αντίστοιχη του μήλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα σήμερα σε βενζινάδικο bp (αν και δεν νομίζω να έχει σημασία η εταιρία) να βάλω 45€ βενζίνη με myalpha wallet και δεν τη δεχόταν (δοκίμασα 3-4 φορές). Ή υπάλληλος μου είπε ότι 3 στους 10 καταφέρνουν να πληρώσουν.

Την πέρασα στο Google Pay και την δέχτηκε με την 1η. Μου είπε όμως ότι άλλοι είχαν και με Google Pay πρόβλημα.

Επομένως ίσως είναι καλύτερα να τα πάρετε με κατάθεση για 5€ δεν αξίζει αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

Επεξ/σία από Tony316
  • Like 1

Στις 4/5/2022 στις 7:51 ΜΜ, takis3476 είπε

Καλησπέρα.

Το πρωί μου ήρθε το email για την άϋλη fuel pass της viva.

Ακολούθησα τις οδηγίες, είχα ήδη λογαριασμό στη viva και κατεβασμένη την εφαρμογή viva wallet, αλλά που…

Ακόμη να καταφέρω να τη συνδέσω με το Apple wallet (πορτοφόλι) του iPhone 11 Pro Max που έχω… Δυστυχώς…

Απο την εξυπηρέτηση της viva μετά από 2 ώρες αναμονή στο live chat, καθότι μέσω τηλεφώνου δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν στο live chat, μου είπαν ότι προφανώς έχει κολλήσει το σύστημα γιατί έκανα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και να προσπαθήσω πάλι σε 24 ώρες…

Απλά τραγικοί οι τύποι…!

Το ωραίο είναι ότι μέσα από την εφαρμογή τους, βλέπω κανονικά τη καρτα και το διαθέσιμο υπόλοιπο των 45€ 😂

Σας βάζω και φωτογραφία από το μήνυμα που βγάζει το πορτοφόλι της Apple όταν πάω να κάνω προσθήκη την fuel pass…

Εννοείται ότι έχω κι άλλη κάρτα φυσική και όχι άυλη, της Εθνικής, περασμένη στο πορτοφόλι της Apple κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα κατά τη διαδικασία προσθήκης…

Αν γνωρίζει κανείς κάτι, ας βοηθήσει…

4AD7FFEF-84F8-458B-B6B5-E479B2AB30AA.png

Παιδιά δυστυχώς το Apple Pay δεν δουλεύει σωστά με την Viva.

Μόλις πέρασα τη Fuel Pass της Viva στο Google Pay σε άλλη συσκευή android που έχω και όλα δούλεψαν όπως έπρεπε..

Άμεσα και απρόσκοπτα…!!!

Έχω ανοίξει εδώ και ώρα φυσικά συζήτηση στο online chat της Viva…

Αν έχω κάτι νεότερο από τη συζήτηση, θα το γράψω…

Μέχρι στιγμής τους γράφω τα έξεις:

Δυστυχώς το Apple Pay δεν συνεργάζεται με το Viva Wallet όπως θα έπρεπε…
Μόλις πριν λίγο πρόσθεσα τη καρτα Fuel Pass της Viva στην εφαρμογή Google Pay σε άλλη συσκευή android που έχω, σε ελάχιστο χρόνο, ίσως μέσα σε 1 λεπτό μόνο…! Έγινε και η ταυτοποίηση μέσω μηνύματος sms και φυσικά εξυπηρετήθηκα άμεσα και απρόσκοπτα στο βενζινάδικο της επιλογής μου. Κατά την άποψη μου θα έπρεπε να το κοιτάξετε… δηλαδή για ποιό λόγο όταν το Apple Pay ζητάει από το Viva Wallet πιστοποίηση των στοιχείων της κάρτας, το Viva Wallet δεν αποστέλλει το μήνυμα sms που απαιτείται…! Άξιο προσοχής είναι ότι το Apple Wallet κατά την διαδικασία ταυτοποίησης δεν σε ανακατευθύνει στην επόμενη φόρμα όπου θα πρέπει να εισάγεις τον 6ψηφιο κωδικό που ήδη έπρεπε να σου έχει αποσταλεί στο κινητό που ούτως ή άλλως έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στην εφαρμογή του Viva Wallet…!!!
Είναι προφανές λοιπόν ότι υπάρχει θέμα <<επικοινωνίας>> μεταξύ των δυο αυτών εφαρμογών…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...