Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, dimitris_sal είπε

Δυστυχώς μόνο το 18900 θεωρούν Σαλαμίνα. Τα υπόλοιπα (18901,2,3) το χάσανε το +10ευρω

Σοβαρά ισχύει αυτό;

Απλά λολ τίποτα άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, xaralas είπε

Δεν θα κανεις νεο λογαριασμο, θα συνδεθεις με τον αριθμο τηλεφωνου σου και εναν κωδικο που θα βαλεις εκεινη την ωρα.

Πως το κάνω αυτό; Βάζω τον αριθμό μου και έναν κωδικό αλλά με λέει λάθος στοιχεία. 

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μήπως ήθελε ανοιχτά δεδομένα; 

Άλλοι πλήρωσαν μέσω google pay με βιβα κάρτα να μας πουν;

Να σου πω δεν θυμαμαι αν τα ειχα ανοιχτα η οχι...θα δοκιμασω να περασω κατευθειαν την καρτα στο  google pay και οχι μεσω της επιλογης στο στο viva wallet..αν ειναι να μας πει κανενας αν πληρωσε κανονικα με τον ιδιο τροπο..

20 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως έβαλες παραπάνω καύσιμο σε € , απο την επιδότηση ?

20 ευρω εβαλα..πρωτη φορα.

12 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Να σου πω δεν θυμαμαι αν τα ειχα ανοιχτα η οχι...θα δοκιμασω να περασω κατευθειαν την καρτα στο  google pay και οχι μεσω της επιλογης στο στο viva wallet..αν ειναι να μας πει κανενας αν πληρωσε κανονικα με τον ιδιο τροπο..

Το έχω ξανά αναφέρει. Η ίδια η εφαρμογή της Viva δεν προσφέρει ανέπαφες πληρωμές. Πατάς το κουμπί για προσθήκη στο gpay. 

Αν το είχε σαν επιλογή, θα είχε και το αντίστοιχο εικονίδιο (αυτό τύπου wifi) σε εμφανή σημείο η εφαρμογή (πχ κάτω από την κάρτα για να την επιλέξεις να πληρώσεις ανέπαφα) 

34 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Εγώ την πέρασα χειροκίνητα. Ούτε καν έχω την εφαρμογή της βιβα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να πληρώσω αλλά ξέρω ότι το κινητό μου θέλει ανοιχτά δεδομένα αλλιώς δεν.

23 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το έχω ξανά αναφέρει. Η ίδια η εφαρμογή της Viva δεν προσφέρει ανέπαφες πληρωμές. Πατάς το κουμπί για προσθήκη στο gpay. 

Αν το είχε σαν επιλογή, θα είχε και το αντίστοιχο εικονίδιο (αυτό τύπου wifi) σε εμφανή σημείο η εφαρμογή (πχ κάτω από την κάρτα για να την επιλέξεις να πληρώσεις ανέπαφα) 

Εννοειται αυτο μεσω google pay προσπαθησα να πληρωσω αλλα το pos εβγαζε σφαλμα δεν υπποτηριζεται.

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εγώ την πέρασα χειροκίνητα. Ούτε καν έχω την εφαρμογή της βιβα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να πληρώσω αλλά ξέρω ότι το κινητό μου θέλει ανοιχτά δεδομένα αλλιώς δεν.

Τα στοιχεια της καρτας απο που τα βρηκες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Όταν σου έρθει mail και ενεργοποιήσεις το fuel pass στη viva, μπαίνεις με τους κωδικούς που δημιούργησες και πατάς την επιλογή που γράφει fuel pass, μετά σου βγάζει μια κάρτα όπου έχει κρυμμένα κάποια στοιχεία, πατάς από κάτω το μεσαίο εικονίδιο και επιλέγεις το "δείξε τα στοιχεία της κάρτας" οπότε σου τα δείχνει όλα και τα αντιγράφεις για να τα εισάγεις στο Google pay (ή σε αντίστοιχη εφαρμογή που κατεβάζεις αν δεν την έχεις ήδη στο κινητό) . Επίσης από με τον ίδιο τρόπο μπορείς να δεις το pin της Κάρτας. 

Επεξ/σία από tolakos100

10 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Εννοειται αυτο μεσω google pay προσπαθησα να πληρωσω αλλα το pos εβγαζε σφαλμα δεν υπποτηριζεται.

Μέσα στην εφαρμογή φαίνονται τα στοιχεία 

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, tolakos100 είπε

μπαίνεις με τους κωδικούς που δημιούργησες

πως δημιουργείς τους κωδικούς; 

Επισκέπτης
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μέσα από το mail της viva (αν επέλεξες viva) 

Στο email έχει ένα link το δες το fuel pass σου και όταν το ανοίγω με βγάζει αυτή την σελίδα όπου μπορώ μόνο να κάνω login και sign up.

viva.png

18 λεπτά πριν, mrCharis είπε

Στο email έχει ένα link το δες το fuel pass σου και όταν το ανοίγω με βγάζει αυτή την σελίδα όπου μπορώ μόνο να κάνω login και sign up.

viva.png

και γιατι δεν κανεις

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, georgiouu είπε

και γιατι δεν κανεις

Γιατί δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις λογαριασμό viva.

2 λεπτά πριν, mrCharis είπε

Γιατί δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις λογαριασμό viva.

και πως θα πληρωσεις μεσω viva αν δεν εχεις λογαριασμο,δεν το καταλαβαινω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...