Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακαλω επειδη ειμαι σκραπας θα ηθελα μια διευκρινηση .
Μου ηρθε η επιδοτηση μεσω αυλης , αλλα δεν εχω nfc .
Βρηκα φιλο που εχει ομως .
Τι πρεπει να κανω ? πρεπει να βαλω την sim την δικια μου στο κινητο του ή μπορω μονο με τους κωδικους ?
Και αμα γινει ενα απο αυτα μετα τι κανω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Pankard είπε

Πιο τραγικοι πεθαινεις.

Κι εγω 18903 ειμαι,αλλα εγω δεν λογιζομαι νησιωτης προφανως.

Κ δεν αναφερομαι στα εξτρα 5 ευρω αλλα για την ολη φαση

Και εγω 18903 ειμαι γείτονα. 4 τκ ειναι ολη η Σαλαμινα...ποσο δυσκολο ειναι να τους βαλουν σωστα;

Επεξ/σία από dimitris_sal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanosbrt είπε

Αυτό τι σχέση έχει με το email; Δηλαδή αν το email ήταν [email protected] θα κάνατε μια αναζήτηση στο "astynomia" και θα μένατε ήσυχοι;

Για την ιστορία πάντως, με λίγη ακόμα αναζήτηση φαίνεται πως το email του ktpae.gr είναι το [email protected], μιας και συνηθίζεται το email μιας εταιρείας / υπηρεσίας να είναι στο domain name της και όχι σε κάποιο τρίτο, αμφιβόλου ποιότητας.

Αυτό δεν το ξέρω, μπορεί πράγματι να μην κάνουν τίποτα, μπορεί βέβαια μέσω email στην πορεία να ζητάνε και άλλα στοιχεία με τα οποία να μπορούν να κάνουν, μπορεί να κάνουν συλλογή στοιχείων από χόμπυ, δεν το γνωρίζω.

Σε κάθε περίπτωση, ας μας πουν τα παιδιά που ανέφεραν το email αυτό ως λύση και τα παιδιά που επικοινώνησαν με αυτό το email, μήπως πράγματι απλά πρόκειται για ερασιτεχνισμό από κάποιον υπάλληλο ΚΕΠ που έβαλε ένα email από ένα παντελώς άσχετο domain με την υπηρεσία, για να συλλέγονται φόρμες ακύρωσης από πολίτες.

Εγώ ανέφερα το μεηλ που μου έδωσαν στο κεπ. Φαντάζομαι ότι για να το έδωσε η υπάλληλος του κεπ σίγουρα δεν πρόκειται για απάτη ή για άσχετο. Πάντως στο μεηλ που έστειλα ούτε απάντησαν ούτε ακύρωσαν αίτηση. Τίποτα απολύτως. 

Επεξ/σία από 1comment

Έλαβα το email για την άυλη χρεωστική κάρτα μέσω Viva Wallet  αλλά πατώντας την επιλογή "Δες το Fuel Pass σου" με ανακατευθύνει είτε στο να συνδεθώ στον υπάρχοντα λογαριασμό Viva Wallet είτε στο να δημιουργήσω εκ νέου λογαριασμό εκεί μέσω taxis.

Εμφανίζεται κι ένα pop up window που με ενημερώνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω πως μπορώ να δημιουργήσω απλά τον κωδικό μου και να πάρω την άυλη κάρτα όπως υποδεικνύουν οι οδηγίες.

Καμία ιδέα;

Προσπάθησα μέσω outlook app και Safari από iPhone 12 Pro.

H αυλη καρτα εχει αριθμο πανω της και cvv  ωστε να μπει χειροκινητα σε apple pay, σε κινητο που δεν εχει εφαρμογη τραπεζας εγκατεστημενη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/5/2022 στις 3:56 ΜΜ, bluemoon85gr είπε

Προσπαθώ να κάνω αίτηση για το 50αρακι μηχανάκι του πατέρα μου.

Δεν μπορώ να την υποβάλλω καν γιατι βγάζει "Ο αριθμός κυκλοφρίας χρησιμοποιείται ήδη"

Σε αναζήτηση στο Open Car (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/opencar ) για την ίδια πινακίδα με το μηχανάκι μας γράφει ότι η πινακίδα αντιστοιχεί σε ΙΧ αυτοκίνητο Peugeot 206 χρώματος μαλίστα ασημί !!!!

Είναι δυνατόν στην υπέροχη χώρα που ζούμε να έχουν δώσει την ίδια πινακίδα σε ένα ΙΧ και ένα μηχανάκι;;;

Μην μου πει κανένας να ξανακοιτάξω την πινακίδα μου, πινακίδα-άδεια τα πάντα όλα είναι ελεγμένα, στην αίτηση τα πληκτρολογώ ολόσωστα και με λατινικά και με ελληνικά βγαίνει το ίδιο αποτέλεσμα.

Πως διορθώνεται αυτό το μπάχαλο;

Στις 3/5/2022 στις 7:46 ΜΜ, eleni16ek είπε

Καλησπέρα. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα... Η πινακίδα από το 50αρακι μου, μου βγάζει το σύστημα ότι ανήκει σε ένα άλλο όχημα και μάλιστα αυτοκίνητο. Έτσι η αίτηση μου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί δεν είμαι κάτοχος αυτου του οχήματος!!! Είναι δυνατόν να δώσανε ίδια πινακίδα σε δύο οχήματα.... Και αφού έχει γίνει το λάθος κ βλέπω πως και κάποιοι ακόμη το αντιμετωπίζουν γιατί δεν το διορθώνουν με τον απλό τρόπο να δεχθούν ότι τα μοτοποδήλατα έχουν πινακίδες με 3 αριθμητικά ψηφία κ να μην τοποθετούν αυτόματα το μηδέν μπροστά. Όταν πήρα τηλέφωνο για το πρόβλημα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και αυτή είναι η κατάσταση!!!!

Σε συνέχεια αυτού του μηνύματος για το πρόβλημα με τα 50αρια μηχανάκια που τους έχει αποδοθεί ίδια πινακίδα με ΙΧ και για αυτό το λόγο δεν προχωράει η αίτηση, η λύση έχει ως εξής:

Επικοινωνείτε με το 2107000800 , πατάτε μία φορά το 2, λέει άλλες 5 επιλογές και δεν πατάτε τίποτα, περιμένετε και μπαίνετε στην αναμονή για να μιλήσετε με υπάλληλο.

Τους δίνετε ΑΦΜ όνομα και τον αριθμό πινακίδας του δίκυκλου και σας λένε να ξαναμπείτε μετά από 5 μέρες να υποβάλλετε ξανά την αίτηση. Λογικά μέσα σε αυτές τις 5 μέρες καθαρίζουν την βάση δεδομένων από την αίτηση του ιδιοκτήτη του ΙΧ που έχει την ίδια πινακίδα και επιτρέπει να την ξαναπεράσουμε πλέον για το δικό μας μηχανάκι.

Αυτά τα ωραία στο επιτελικό κράτος της Ελλάδας 2.0

Και ετσι το πρόβλημα λύνεται, μεχρι την επομενη φορα που θα μας βαλουν να κανουμε κάποιου είδους αιτηση δυο οχήματα με την ιδια πινακιδα.

Επεξ/σία από bluemoon85gr
  • Like 5

53 λεπτά πριν, bjj-p είπε

H αυλη καρτα εχει αριθμο πανω της και cvv  ωστε να μπει χειροκινητα σε apple pay, σε κινητο που δεν εχει εφαρμογη τραπεζας εγκατεστημενη;

Ναι έχει. Αλλά για να δεις αυτά τα στοιχεία χρειάζεσαι την εφαρμογή της Viva ή της Alpha. Αναλόγως ποια από τις δύο θα σου εκδώσει την κάρτα.

Κι εμένα ήρθε χθες η Viva, μετά απο αίτηση 29/4. Παραδόξως δε κόλλησε τίποτα, έφτιαξα τον κωδικό για νέο account και όλα καλά. Το μόνο που χθες δε δούλευε ήταν το Add to Apple Pay οπότε την έβαλα χειροκίνητα και τη δέχτηκε

1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Κανονικά

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vginso είπε

Έλαβα το email για την άυλη χρεωστική κάρτα μέσω Viva Wallet  αλλά πατώντας την επιλογή "Δες το Fuel Pass σου" με ανακατευθύνει είτε στο να συνδεθώ στον υπάρχοντα λογαριασμό Viva Wallet είτε στο να δημιουργήσω εκ νέου λογαριασμό εκεί μέσω taxis.

Εμφανίζεται κι ένα pop up window που με ενημερώνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω πως μπορώ να δημιουργήσω απλά τον κωδικό μου και να πάρω την άυλη κάρτα όπως υποδεικνύουν οι οδηγίες.

Καμία ιδέα;

Προσπάθησα μέσω outlook app και Safari από iPhone 12 Pro.

Δεν θα κανεις νεο λογαριασμο, θα συνδεθεις με τον αριθμο τηλεφωνου σου και εναν κωδικο που θα βαλεις εκεινη την ωρα.

1 ώρα πριν, bjj-p είπε

Ναι κανονικα, μεσα απο το site της viva στα δειχνει, δεν χρειαζεται εφαρμογη.

Επεξ/σία από xaralas
  • Thanks 1

Καλησπερα, εχω περασει την viva wallet fuel pass στο google pay και πηγα να πληρωσω σε πρατηριο και το pos εβγαζε σφαλμα δεν υποστηριζεται..φυσιka και εχω nfc ενεργοποιημενο ξερει κανενας τι παιζει; ετυχε σε κανενα; 

26 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Καλησπερα, εχω περασει την viva wallet fuel pass στο google pay και πηγα να πληρωσω σε πρατηριο και το pos εβγαζε σφαλμα δεν υποστηριζεται..φυσιka και εχω nfc ενεργοποιημενο ξερει κανενας τι παιζει; ετυχε σε κανενα; 

μήπως έβαλες παραπάνω καύσιμο σε € , απο την επιδότηση ?

2,215€ απλή 95άρα Πτολεμαΐδα. Από αύριο που ανεβαίνουν οι τιμές περιμένω σε δέκα μέρες να φτάσουμε τα 2,3€. Επιδότηση θέλαμε ε; 

Φταίει το ισχυρό δολάριο μας λέει τώρα ο Ασμάτογλου που βγαίνει και με νεύρα στην τηλεόραση λες και θα μας δείρει. Λέγαμε (κάποιοι τουλάχιστον) ότι θα πέσει στο 1,99€ πριν τις διακοπές καλοκαιριού κούνια πους μας κούναγε. Βγαίνουν και άρθρα σήμερα ότι σε βάθος μέχρι το 2030 σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα κοπούν τα παλαιάς τεχνολογίας οχήματα. Βρε να φάει, να ανάψει φως, να κάνει μπάνιο, να ζεσταθεί δεν θα μπορεί ένα μέρος του λαού μας με αυτοκίνητα ηλεκτρικά, hybrid και Euro 9,10,11 θα ασχοληθεί. Απορώ σε τι ποσοστό απευθύνονται. 

• Like 1

40 λεπτά πριν, sbullakis είπε

Μήπως ήθελε ανοιχτά δεδομένα; 

Άλλοι πλήρωσαν μέσω google pay με βιβα κάρτα να μας πουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...