Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, takis3476 είπε

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/383573/epidoma-venzinis-pigan-kouva-osoi-prospathisan-na-plirosoun-tyxera-paixnidia-me-tin-psifiaki-karta

<<Μόνο σε POS πρατηρίων καυσίμων δουλεύει η ψηφιακή κάρτα που προμηθεύτηκαν οι δικαιούχοι από το Fuel Pass, όπως ανακάλυψαν με τον... δύσκολο τρόπο όσοι προσπάθησαν να πληρώσουν για άλλες υπηρεσίες με αυτήν.>>

Το συγκεκριμενο αναφερεται σε τελειως ασχετα ΚΑΔ. Αν πληρωσεις στο pos του πρατηριου καυσιμων, δεν θα εχεις θεμα. Αν πας να πληρωσεις στο ΑΒ shop n go ή πως λεγονται, ισως και να εχεις.

Δεν μπορω να καταλαβω τον χαμο με το να πληρωσεις αλλου με αυτην την καρτα. Εχετε γεματο ντεποζιτο και δεν χωραει αλλο? Δεν θα πατε καμια βολτα/ταξιδι? Δεν θα χρησιμοποιησετε μεχρι τον Ιουλιο 45 ευρω βενζινη για να το ξανα γεμισετε?

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Πηγα να πληρωσω σημερα στο βενζιναδικο με το wallet της alpha και η εφαρμογη κρασαρε μολις σκαναρε το pos.Οτι να'ναι.

Στις 27/4/2022 στις 8:53 ΠΜ, nemesiskp είπε

Εγώ έκανα χθες αίτηση για εμένα και την γυναίκα μου, όλα μπαμ μπαμ κομπλε.

Μένω Σαλαμίνα και νόμιζα επειδή πιάνει Περιφέρεια Νήσων Αττικής θα πάρω 50 ευρώ + 5 για το ηλεκτρονικό.

Αλλά με έχει στα 45 ευρώ (φαντάζομαι 40 + 5) δηλάδη σαν να είμαι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Κατάλαβα κάτι λάθος;

Δυστυχώς μόνο το 18900 θεωρούν Σαλαμίνα. Τα υπόλοιπα (18901,2,3) το χάσανε το +10ευρω

18 λεπτά πριν, korakios είπε

Σε iphone ποιο είναι πιο φιλικό για σύνδεση στο wallet ? (δεν έχω ξανασχοληθεί)

alpha ή viva ?

Alpha

9 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε

Δυστυχώς μόνο το 18900 θεωρούν Σαλαμίνα. Τα υπόλοιπα (18901,2,3) το χάσανε το +10ευρω

Πιο τραγικοι πεθαινεις.

Κι εγω 18903 ειμαι,αλλα εγω δεν λογιζομαι νησιωτης προφανως.

Κ δεν αναφερομαι στα εξτρα 5 ευρω αλλα για την ολη φαση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Slither είπε

Πέρασα την αυλή καρτα σε άλλο κινητό με nfc,έκανα unistall και install ξανά το myalpha mobile,συνδέθηκα με τους κωδικούς που μου έστειλαν,ρύθμισα το gpay,κατέβασα το myalphawallet,όμως όταν προσπάθησα να συνδεθώ με τους κωδικούς,μου πετάει ότι είναι απενεργοποιημένο το myalpha code και δεν βλέπω κάποια επιλογή να το ενεργοποιήσω,επομένως δεν μπορώ να προσθέσω την κάρτα στο πορτοφόλι.🙄

Το myalpha code μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω του myalpha web.

Δηλαδή αν συνδεθείς στο ebanking από browser. Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω της εφαρμογής. Κι εγώ έτσι το ενεργοποίησα.

Ίσως σε βοηθήσει κι αυτό το link: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/asfaleia-kai-kodikoi/allaksa-arithmo-kinitou-tilefonou-pos-lamvano-myalpha-code-sto-neo-kinito

Επεξ/σία από Yngwiedis

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Το myalpha code μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω του myalpha web.

Δηλαδή αν συνδεθείς στο ebanking από browser. Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω της εφαρμογής. Κι εγώ έτσι το ενεργοποίησα.

Ίσως σε βοηθήσει κι αυτό το link: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/e-banking/asfaleia-kai-kodikoi/allaksa-arithmo-kinitou-tilefonou-pos-lamvano-myalpha-code-sto-neo-kinito

Εμένα μου βγάζει σφάλμα στην ενεργοποίηση και πως πρέπει να βγάλω χρεωστική Άλφα.....

Η πλάκα είναι πώς έχω λογαριασμους άλφα απλά οχι χρεωστικη και οι συγκεκριμενοι λογαριασμοί ΔΕΝ φαίνονται στο "E-banking"

Φαντάζομαι πώς πρεπει να πάω στο κατάστημα για να εκδώσω κάρτα αν θέλω να μπορώ να τους δώ

Επεξ/σία από tiki123l

Αυτό στο βγάζει όταν προσπαθείς να ενεργοποιήσεις το myalpha code; Δηλαδή όταν προσθέσεις αριθμό κινητού στα στοιχεία σου στο e-banking, από browser;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/5/2022 στις 2:57 ΜΜ, 1comment είπε

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

Πήγα στο κεπ και μου είπαν ότι από εκεί ακυρώνονται μόνο αιτήσεις που έγιναν μέσω κεπ. Μου έδωσαν ένα μεηλ το [email protected]  να στείλω με θέμα αρ. κυκλοφορίας και αφμ και μέσα να γράφω το λόγο που θέλω να ακυρωθεί. Μετά από 1-2 μέρες να τσεκάρω αν ελευθερώθηκε ο αρ. κυκλοφορίας κι αν μπορώ να κάνω νέα αίτηση. 

Συγγνώμη, αλλά εδώ βλέπω ένα email, που δεν μου κάνει να ανήκει και πολύ σε κάποιο ΚΕΠ και μου κάνει μάλιστα ιδιαίτερα εντύπωση που σε κανέναν παρακάτω δεν φάνηκε περίεργο το domain του email αυτού.

Τα emails των ΚΕΠ - που υπάρχουν αναλυτικά και εδώ - λήγουν σε kep.gov.gr, γιατί απλά δεν θα μπορούσαν να λήγουν σε κάτι άλλο, μιας και είναι δημόσια υπηρεσία, όχι το μαγαζί του κυρ Μήτσου.

Αντιθέτως, ψάχνοντας το bestseo.gr στο οποίο ανήκει το email, το μόνο που βρήκα είναι αυτή η σελίδα στο Facebook, η οποία δεν φαίνεται να ανήκει σε κάποιο ΚΕΠ.

Δεν ξέρω, μπορεί αυτός που είχε το site αυτό παλαιότερα να δουλεύει πλέον στα ΚΕΠ και να θέλησε να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να βοηθήσει με τις ακυρώσεις, οπότε να του πω ένα μπράβο. Θα μπορούσε βέβαια να είναι και κάποιος που μαζεύει αιτήσεις σας και αντί να τις ακυρώνει, να τις εξαργυρώνει ή κάπως αλλιώς να εκμεταλλεύεται τα στοιχεία που στέλνετε.

Εγώ θα ήθελα πολύ να δω μια επίσημη ανακοίνωση από κάπου, που να αναφέρει αυτό το email ως τρόπο επικοινωνίας ή έστω ένα email από ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ που να αναφέρει ότι για ακυρώσεις επικοινωνήστε στο τάδε email.

Διαφορετικά, θα πρότεινα αυτοί που ήδη έχετε στείλει εκεί στοιχεία να το ψάξετε λίγο παραπάνω, και όσοι δεν έχετε στείλει ακόμα να περιμένετε νέα από αυτούς που έστειλαν ήδη, με την ευχή να είμαι απλά αρκετά καχύποπτος και αυτοί του ΚΕΠ αρκετά ερασιτέχνες για να χρησιμοποιούν ως δημόσια υπηρεσία ένα τέτοιο email :)

Επεξ/σία από thanosbrt

3 ώρες πριν, thanosbrt είπε

Συγγνώμη, αλλά εδώ βλέπω ένα email, που δεν μου κάνει να ανήκει και πολύ σε κάποιο ΚΕΠ και μου κάνει μάλιστα ιδιαίτερα εντύπωση που σε κανέναν παρακάτω δεν φάνηκε περίεργο το domain του email αυτού.

Τα emails των ΚΕΠ - που υπάρχουν αναλυτικά και εδώ - λήγουν σε kep.gov.gr, γιατί απλά δεν θα μπορούσαν να λήγουν σε κάτι άλλο, μιας και είναι δημόσια υπηρεσία, όχι το μαγαζί του κυρ Μήτσου.

Αντιθέτως, ψάχνοντας το bestseo.gr στο οποίο ανήκει το email, το μόνο που βρήκα είναι αυτή η σελίδα στο Facebook, η οποία δεν φαίνεται να ανήκει σε κάποιο ΚΕΠ.

Δεν ξέρω, μπορεί αυτός που είχε το site αυτό παλαιότερα να δουλεύει πλέον στα ΚΕΠ και να θέλησε να παρακάμψει τη γραφειοκρατία και να βοηθήσει με τις ακυρώσεις, οπότε να του πω ένα μπράβο. Θα μπορούσε βέβαια να είναι και κάποιος που μαζεύει αιτήσεις σας και αντί να τις ακυρώνει, να τις εξαργυρώνει ή κάπως αλλιώς να εκμεταλλεύεται τα στοιχεία που στέλνετε.

Εγώ θα ήθελα πολύ να δω μια επίσημη ανακοίνωση από κάπου, που να αναφέρει αυτό το email ως τρόπο επικοινωνίας ή έστω ένα email από ένα οποιοδήποτε ΚΕΠ που να αναφέρει ότι για ακυρώσεις επικοινωνήστε στο τάδε email.

Διαφορετικά, θα πρότεινα αυτοί που ήδη έχετε στείλει εκεί στοιχεία να το ψάξετε λίγο παραπάνω, και όσοι δεν έχετε στείλει ακόμα να περιμένετε νέα από αυτούς που έστειλαν ήδη, με την ευχή να είμαι απλά αρκετά καχύποπτος και αυτοί του ΚΕΠ αρκετά ερασιτέχνες για να χρησιμοποιούν ως δημόσια υπηρεσία ένα τέτοιο email :)

https://www.google.gr/m?q=ktpae&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1

Αλλά έτσι και αλλιώς με έναν αριθμό κυκλοφορίας και ΑΦΜ δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. 

Επισκέπτης
4 ώρες πριν, Yngwiedis είπε

Αυτό στο βγάζει όταν προσπαθείς να ενεργοποιήσεις το myalpha code; Δηλαδή όταν προσθέσεις αριθμό κινητού στα στοιχεία σου στο e-banking, από browser;

Ο αριθμός κινητου υπάρχει ήδη.

C14CE818-275E-4177-92BD-FED4F78A5A00.png

Επισκέπτης

Με κάποιο μαγικό τρόπο ενεργοποιήθηκε από μόνο του!!!!

Μου ηρθε SMS που λέει πως ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία κτλ!!

Γλυτώσα την επίσκεψη στο κατάστημα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αυτό τι σχέση έχει με το email; Δηλαδή αν το email ήταν [email protected] θα κάνατε μια αναζήτηση στο "astynomia" και θα μένατε ήσυχοι;

Για την ιστορία πάντως, με λίγη ακόμα αναζήτηση φαίνεται πως το email του ktpae.gr είναι το [email protected], μιας και συνηθίζεται το email μιας εταιρείας / υπηρεσίας να είναι στο domain name της και όχι σε κάποιο τρίτο, αμφιβόλου ποιότητας.

4 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αλλά έτσι και αλλιώς με έναν αριθμό κυκλοφορίας και ΑΦΜ δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. 

Αυτό δεν το ξέρω, μπορεί πράγματι να μην κάνουν τίποτα, μπορεί βέβαια μέσω email στην πορεία να ζητάνε και άλλα στοιχεία με τα οποία να μπορούν να κάνουν, μπορεί να κάνουν συλλογή στοιχείων από χόμπυ, δεν το γνωρίζω.

Σε κάθε περίπτωση, ας μας πουν τα παιδιά που ανέφεραν το email αυτό ως λύση και τα παιδιά που επικοινώνησαν με αυτό το email, μήπως πράγματι απλά πρόκειται για ερασιτεχνισμό από κάποιον υπάλληλο ΚΕΠ που έβαλε ένα email από ένα παντελώς άσχετο domain με την υπηρεσία, για να συλλέγονται φόρμες ακύρωσης από πολίτες.

Επεξ/σία από thanosbrt

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...