Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, tolakos100 είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ εκτός από τη βενζίνη, να πληρώσω και π.χ. ένα μπουζί ή έναν υαλοκαθαριστήρα που θα πάρω από τη μικρή αγορά του βενζινάδικου;

Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε άλλη αγορά,τα 45€ είναι αποκλειστικά για καύσιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

28 λεπτά πριν, tolakos100 είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ εκτός από τη βενζίνη, να πληρώσω και π.χ. ένα μπουζί ή έναν υαλοκαθαριστήρα που θα πάρω από τη μικρή αγορά του βενζινάδικου;

λογικα ναι

30 λεπτά πριν, tolakos100 είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι το σύστημα τσεκάρει το κωδικό του καταστήματος που σε χρεώνει το οποιο πόσο…

Αρα αν αγοράσεις από βενζινάδικο, δε μπορεί να καταλάβει τι αγόρασες, αλλά ότι αγόρασες από βενζινάδικο 😉

• Like 1

44 λεπτά πριν, tolakos100 είπε

φυσικα εαν το βενζιναδικο δεν εχει χωριστο pos /επωνυμια για την μικρη αγορα

• Like 2

17 λεπτά πριν, takis3476 είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι το σύστημα τσεκάρει το κωδικό του καταστήματος που σε χρεώνει το οποιο πόσο…

Αρα αν αγοράσεις από βενζινάδικο, δε μπορεί να καταλάβει τι αγόρασες, αλλά ότι αγόρασες από βενζινάδικο 😉

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/383573/epidoma-venzinis-pigan-kouva-osoi-prospathisan-na-plirosoun-tyxera-paixnidia-me-tin-psifiaki-karta

<<Μόνο σε POS πρατηρίων καυσίμων δουλεύει η ψηφιακή κάρτα που προμηθεύτηκαν οι δικαιούχοι από το Fuel Pass, όπως ανακάλυψαν με τον... δύσκολο τρόπο όσοι προσπάθησαν να πληρώσουν για άλλες υπηρεσίες με αυτήν.>>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😔😑 Το σαπιοχουαει y6 2017,θα δουλέψει άραγε αν κάνω την διαδικασία από το δικό μου smartphone?Screenshot_2022-05-04-21-15-25.png.262fca6f12815e687b77b924cbe5f991.png

Επεξ/σία από Slither

Τι ταχύτητα την έπιασε τη Viva; Πρέπει να έφτασε πολύ υψηλά το κράξιμο για να στέλνει άυλες ακόμα και πιο νωρίς από το χρονοδιάγραμμα που είχαν αναρτήσει. Αίτηση Παρασκευή και το απόγευμα μπήκε η fuel pass. Ακριβώς δύο εργάσιμες. Μάλιστα αρκετά πιο εύκολη διαδικασία από ότι έγραφαν για την Αλφα ότι έπρεπε να κατεβάσεις την εφαρμογή. Μπήκα από το pc στο λογ/σμο μου, είδα τα στοιχεία της κάρτας και τα πρόσθεσα χειροκίνητα στο google pay. Καμία εφαρμογή viva wallet. 

Μολις μου ηρθε απο alpha , μπηκα στην εφαρμογή alpha (εχω λογαριασμό) την ειδα πατησα επανω ειχε επιλογη για gpay , μπηκε αυτοματα στο google pay και ετοιμη για εξαργύρωση, σε συσκευή Samsung A52s

4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Από alpha η αίτηση για την άυλη έγινε 29/4 και ήρθαν σήμερα 4/5 οι κωδικοί

Το ίδιο και η βιβα σήμερα. Αναλαμπή έπαθαν!

• Like 1

22 λεπτά πριν, fotisbasm είπε

Μολις μου ηρθε απο alpha , μπηκα στην εφαρμογή alpha (εχω λογαριασμό) την ειδα πατησα επανω ειχε επιλογη για gpay , μπηκε αυτοματα στο google pay και ετοιμη για εξαργύρωση, σε συσκευή Samsung A52s

Email,viber?

Εμενα απο πεμτη σε alpha ,τιποτα ακομα.

1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε

μπορουμε να προσθεσουμε 2 καρτες πχ πατερας και γιος στο ιδιο κινητο? ναι ετσι δεν ειναι?

Μπορείς. Απλά θα πρέπει να βάλεις τη μια κάρτα στο gpay μέσω Alpha πχ και μετά να κάνεις clear data στην εφαρμογή να μπεις με το άλλο ebanking και να προσθέσεις εκ νέου την άλλη κάρτα στο gpay ξανά. Θα έχεις 2 fuel pass Στο gpay μετά. Διαλέγεις με ποιο θα πληρώσεις κάθε φορά. 

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Pankard είπε

Email,viber?

Παρασκευή μεσημέρι αίτηση, σήμερα το απόγευμα, ήρθε sms, στο καπάκι μπήκα στην εφαρμογή και την είδα 

34 λεπτά πριν, Pankard είπε

Email,viber?

Τελικά κάποιος λόγος θα υπάρχει που σε άλλους καθυστερεί και σε άλλους όχι. Εμένα μου μπήκε σήμερα από βιβα και αίτηση Παρασκευή. Η βιβα γενικά έχει καθυστερήσει και σήμερα ξεκίνησαν να παίρνουν όσοι αιτήθηκαν πρώτη μέρα. Στην Αλφα από Πέμπτη θα έπρεπε να έχεις πάρει σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, akaloith είπε

Παντως αν η αλφα σας βγαζει αυτο το μηνυμα βγαλτε τα app της και ξαναβαλτε τα

image.png.45a325f6e054654db0a6212cf73c9c00.png

🤕

Πέρασα την αυλή καρτα σε άλλο κινητό με nfc,έκανα unistall και install ξανά το myalpha mobile,συνδέθηκα με τους κωδικούς που μου έστειλαν,ρύθμισα το gpay,κατέβασα το myalphawallet,όμως όταν προσπάθησα να συνδεθώ με τους κωδικούς,μου πετάει ότι είναι απενεργοποιημένο το myalpha code και δεν βλέπω κάποια επιλογή να το ενεργοποιήσω,επομένως δεν μπορώ να προσθέσω την κάρτα στο πορτοφόλι.🙄

Επεξ/σία από Slither

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...