Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, oletiras είπε

Περιμενα να βρω επιλογες απο ολες τις τράπεζες. Δεν βρηκα. Εβαλα Viva υποθετωντας πως θα μας εκδώσουν αυτοματα καποια αυλη για χρηση μεσω κινητου. Αλλα απο οτι διαβάζω δεν ισχυει κατι τετοιο. Πρεπει να μπαινουμε εκ νεου σε φασαρια να ανοιγουμε λογαριασμους σε αλλα μαγαζια. Αυτο δε διευκρινιζόταν πουθενα.

Μια χαρα αναφέρουν https://vouchers.gov.gr/

Screenshot_20220426-162630_Opera.jpg.42f5c806b6c8b6d030042cf51d3baf99.jpg

Και για μια φορά διαβάστε το pinned μήνυμα, αν όχι όλο το thread. Δεν θα κάνετε τίποτα εσείς, θα γίνει η εγγραφή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό με τα στοιχεία της αίτησης. Εσείς μόνο κωδικό θα βάλετε. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη" κλπ 
Τραβάει ζόρια, αλλά τα κατάφερα, περιμένω να επεξεργαστούν στοιχεία...

Επεξ/σία από SoullessRider
νέα data

8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν θα κάνετε τίποτα εσείς, θα γίνει η εγγραφή στο χρηματοπιστωτικό οργανισμό με τα στοιχεία της αίτησης. Εσείς μόνο κωδικό θα βάλετε. 

Αν δεν χρειαστει να κανουμε κατι περαιτερω απο εναν κωδικο, ολα καλα. Αν ζητησουν οτιδηποτε παραπανω, ειναι προβλημα. Προβλημα γιατι δε διευκρινιζεται επακριβως και εξαρχης.

Μπορεί να κατάλαβα λάθος , αν μπει σε viva θέλει να γίνει πληρωμή στο βενζινάδικο μέσω κινητού ,ενώ με κατάθεση σε λογαριασμό μπαίνει άμεσα το ποσό?

Ναι, σε λογαριασμό στα πιστώνει μέσα και τα κάνεις ανάληψη ή χρήση μέσω τις δικής σου κανονικής κάρτας / εφαρμογής της τράπεζας κλπ.
Εσύ επιλέγεις.

• Like 1

Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στο να διαλέξει κανείς μεταξύ Alpha Bank ή Viva ;

Βλέπω την Viva την κράζουν φουλ στο Playstore ότι αργεί πολύ η ταυτοποίηση και ότι ζητάει βιντεοκλήση κλπ.

Με την Alpha μήπως είναι καλύτερα/πιο εύκολα τα πράγματα;

6 ώρες πριν, tzagaritos είπε

Η επιδότηση καυσίμου ισχύει είτε τι αυτοκίνητο καταναλώνει βενζίνη είτε πετρελαίο σωστά? Γιατί τώρα τρώω άλλο άκυρο: ότι δεν ανήκει το όχημα στις επιλέξιμες κατηγορίες.

Ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και το όχημα είναι όλο στο όνομα μου 

Παρότι αρχικά γραφόταν ότι θα είναι μόνο για βενζίνη, στην απόφαση δεν αναφέρεται πουθενά τύπος καυσίμου και έχω δει εγκεκριμένη αίτηση για diesel.

Άρα λογικά δεν είναι το καύσιμο το πρόβλημά σου.

1 ώρα πριν, oletiras είπε

Ημουν απο τους βιαστικους και αιτηθηκα με Viva που φυσικα δεν εχω. Δεν ξερω τι θα παιχτει τωρα, αλλα αν ειναι να καθομαι να ανοιγω λογαριασμους καινουργιους και να κανω βιντεοchat και μ@λακιes, απλα τρωνε ακυρο. Θα χασω τα 45, αλλα θα τους θυμηθω στην καλπη.

ενώ τωρα θα τους επιβραβευσεις στη κάλπη για τα 45?

εύγε 

• Like 5
  • Thanks 1

Στις 16/4/2022 στις 1:50 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

45€ για τρεις μήνες;Για αναπτήρες μιλάμε ή αμάξια;

Και φαντάσου ότι αυτό το λένε βοήθεια ενίσχυση κλπ.... σαν να πας σε αστεγο 3 κόκκους ρυζιού και να θεωρείς οτι κάτι έκανες....

10 λεπτά πριν, tounion είπε

Γνωρίζει κάποιος να μας πει, θα πληρωθεί πρώτα το επίδομα θέρμανσης που ξεκίνησε Δεκέμβριο ή θα πληρωθεί πρώτα το επίδομα καυσίμων ? 

Νομίζω πρώτα η  ενσταση για την αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπου που ήταν από τον Οκτώβριο... 😛

• Like 1

13 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Και φαντάσου ότι αυτό το λένε βοήθεια ενίσχυση κλπ.... σαν να πας σε αστεγο 3 κόκκους ρυζιού και να θεωρείς οτι κάτι έκανες....

Νομίζω πρώτα η  ενσταση για την αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπου που ήταν από τον Οκτώβριο... 😛

Επιδόματα ανέχειας τα χαρακτήριζε ο ΠΘ της χώρας μας και μας έταξε πολλές καλές δουλειές και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.. εεεεε σόρρυ η πανδημία, ο πόλεμος και η παγκόσμιες κοινωνικοπολιτικές ανακατατάξεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...