Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εδώ ήρθε η επιδοτηση viva πριν 3 ωρες .
Αλλα εκανα μλκια και δεν εχω NFC διαπιστωσα μετα την αιτηση οτι το κινητο μου [Redmi note 10  M2101K7AG ]  ΔΕΝ εχει NFC  .
Με μπερδεψε γιατι ενας φιλος που εχει το ιδιο ( τελικα ηταν το Redmi note 10 S ) και μου ειπε οτι εχει NFC .

Ερώτηση για γνωρίζοντες : εφόσον γνωρίζω πλεον αριθμό κάρτας mastecard_viva cvv και PIN υπάρχει άραγε η δυνατότητα να περαστεί "χειροκίνητα" μέσω πληκτρολόγησης σε pos για να μην υποχρεώνομαι σε κάποιον να μου δώσει το κινητό του κλπ

Επεξ/σία από villasg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, villasg είπε

[U]Ερώτηση για γνωρίζοντες [/U]: εφόσον γνωρίζω αριθμό κάρτας cvv και PIN υπάρχει άραγε η δυνατότητα να περαστεί "[B]χειροκίνητα[/B]" μέσω πληκτρολόγησης σε pos για να μην υποχρεώνομαι σε κάποιον να μου δώσει το κινητό του κλπ

θα πάρεις τηλ το πρατήριο/α  αν μπορούν να το κάνουν (δεν ξέρουν όλοι)

5 λεπτά πριν, korakios είπε

θα πάρεις τηλ το πρατήριο/α  αν μπορούν να το κάνουν (δεν ξέρουν όλοι)

Δεν είναι αυτό το θέμα. Πρέπει να είναι και ενεργοποιημενο. Δεν ξέρω με ποιον το συζητούσα πάλι εδώ μέσα, αλλά είχα πει ότι θα το δοκίμαζα στο δικό μας κατάστημα. 

8 λεπτά πριν, villasg είπε

Ερώτηση για γνωρίζοντες : εφόσον γνωρίζω πλεον αριθμό κάρτας mastecard_viva cvv και PIN υπάρχει άραγε η δυνατότητα να περαστεί "χειροκίνητα" μέσω πληκτρολόγησης σε pos για να μην υποχρεώνομαι σε κάποιον να μου δώσει το κινητό του κλπ

Μπορείς να ζητήσεις να το δοκιμάσεις, αλλά άμα απορριφθεί, μην πείτε τπτ του στυλ "δεν ξέρετε" ή "φέρτε το εδώ να δοκιμάσω εγώ" aka μην γίνετε κλασικοί Ελληνες. Ρωτήστε, αλλά μην επιμένετε ότι γίνεται. 

Λοιπόν, η διαδικασία είναι όντως αυτή. Όταν βγάζει το μήνυμα για να πλησιάσει κάρτα, αν πατήσεις οποιοδήποτε ψηφίο προχωράει στην πληκτρολόγηση του 16ψηφιου. Μετά, ημ λήξης και τέλος αν δεν υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο μηχάνημα, τότε θα βγάλει το μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πληκτρολόγηση. 

20220504_152745.jpg

20220504_152751.jpg

20220504_152845.jpg

20220504_152814.jpg

• Like 5
  • Thanks 4

1 ώρα πριν, Elannik είπε

Μόλις παρέλαβα από viva το μυνημα στο email, ήμουν από τους πρώτους που έκανα αιτηση

Μιας από τα ίδια, το κουλό είναι ότι μέσα ακόμη γράφει ότι είναι προς αποστολή στο τραπεζικό 🤣

30 λεπτά πριν, caveneo είπε

Γίνεται να μεταφέρω τα χρήματα στη revolut που εκεί έχω καρτα;

Αν διάλεξες κατάθεση, μπορείς να τα κάνεις ό,τι θες. 

Οι επιλογές για άυλη κάρτα ή κατάθεση, αναφέρονται στην σελίδα της αίτησης. 

Φοβερή η Viva... πολύ καλή. Δεν είχα πως να περάσω το απόγευμα μου και ευτυχώς έχω να ασχολούμαι με τα login και τους κωδικούς και με την κολλημένη εφαρμογή που μου λέει να ξαναπροσπαθησω αργότερα γιατί το παράκανα με τις προσπάθειες. Να ΄ναι καλά τα παιδιά 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση από 26/4 στην alpha , επικοινώνησα σήμερα με την τράπεζα και δεν έχει στείλει λέει το υπουργείο τις εντολές πληρωμής για την άυλη! Έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα;

Επεξ/σία από Giannis34567

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Το πρωί μου ήρθε το email για την άϋλη fuel pass της viva.

Ακολούθησα τις οδηγίες, είχα ήδη λογαριασμό στη viva και κατεβασμένη την εφαρμογή viva wallet, αλλά που…

Ακόμη να καταφέρω να τη συνδέσω με το Apple wallet (πορτοφόλι) του iPhone 11 Pro Max που έχω… Δυστυχώς…

Απο την εξυπηρέτηση της viva μετά από 2 ώρες αναμονή στο live chat, καθότι μέσω τηλεφώνου δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν στο live chat, μου είπαν ότι προφανώς έχει κολλήσει το σύστημα γιατί έκανα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και να προσπαθήσω πάλι σε 24 ώρες…

Απλά τραγικοί οι τύποι…!

Το ωραίο είναι ότι μέσα από την εφαρμογή τους, βλέπω κανονικά τη καρτα και το διαθέσιμο υπόλοιπο των 45€ 😂

Σας βάζω και φωτογραφία από το μήνυμα που βγάζει το πορτοφόλι της Apple όταν πάω να κάνω προσθήκη την fuel pass…

Εννοείται ότι έχω κι άλλη κάρτα φυσική και όχι άυλη, της Εθνικής, περασμένη στο πορτοφόλι της Apple κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα κατά τη διαδικασία προσθήκης…

Αν γνωρίζει κανείς κάτι, ας βοηθήσει…

4AD7FFEF-84F8-458B-B6B5-E479B2AB30AA.png

Επεξ/σία από takis3476

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ εκτός από τη βενζίνη, να πληρώσω και π.χ. ένα μπουζί ή έναν υαλοκαθαριστήρα που θα πάρω από τη μικρή αγορά του βενζινάδικου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...