Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, 1comment said:

Sms ή μεηλ σου έστειλε;

Sms ή μεηλ;

Σε mail ουσιαστικά το λινκ κλπ απλά ήρθε και sms σαν ειδοποιήση του τύπου κοίτα στο mail σου έχεις μηνυμα απο βίβα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 ώρες πριν, Slither είπε

Αν ηθελαν τα λεφτα να τα φανε στα φρουτακια,ας δηλωναν τραπεζικη καταθεση,αλλα τοσο τους εκοβε,πιστεψαν οτι η αυλη ψηφιακη καρτα,ειναι σαν την ανεπαφη debit που κανουν αγορες.🙄

επομενο λεβελ απο χαρτζιλικουλη paysafe

• Like 1

1 ώρα πριν, therock είπε

Κατσε δηλαδη πχ μπορω να κανω καρφι 3 γεμισματα των 10 ευρω και να μη βαλω φραγκο απο την τσεπη? Αυτο ειναι οντως θετικο αν ειναι ετσι

Ναι.

4 ώρες πριν, imblish είπε

αυτη η επιλογη ειναι στον λογαριασμο μεσα αφου μπεις δηλαδη

Εγώ δεν είχα λογαριασμό Viva ωστόσο επειδή η Viva είχε τα στοιχεία κινητό και το email από την αίτηση του gov.gr είχε δημιουργήσει από μόνη της λογαριασμό για να χρησιμοποιήσω την κάρτα fuel pass για αυτό τον λόγο με άφησε να μπω  κάνοντας μια επαναφορά κωδικού.

Το τρικ Viva Wallet > Apple Pay > Efood  δε το δοκίμασε ακόμα κανένας; λολ

Αν και μάλλον έσφιξαν τα λουριά γιατί άκουσα ότι και στο freedom pass σταμάτησε να λειτουργεί το παραπάνω τώρα πρόσφατα.

Με αίτηση απο 26/4 σε άυλη και επιλογή alpha bank είμαι ακόμα σε ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Υπάρχει επόμενο status πχ προς έγκριση απο τραπεζικό ίδρυμα ή περιμένω κάποιο mail/sms. Δεν έχω λάβει τίποτα και είναι πολλές οι μέρες για αυτό ρωτάω..

1 ώρα πριν, therock είπε

Κατσε δηλαδη πχ μπορω να κανω καρφι 3 γεμισματα των 10 ευρω και να μη βαλω φραγκο απο την τσεπη? Αυτο ειναι οντως θετικο αν ειναι ετσι

Ναι ετσι ειναι!!  απιστευτο; :P 

Στις 18/4/2022 στις 9:00 ΜΜ, Black Demis είπε

αχα ναι τωρα...... και μετα ξαφνικα θα εβλεπες εκει που περιμενεις 20 λεπτα λιγοτερα εχεις 5 6 λεπτα....... και αυτο επειδη τα εβαλαν στην τσεπουλα τους βενζιναδες........ στην ελλαδα ζουμε ξυπναααααααααααααα

5 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Ναι ετσι ειναι!!  απιστευτο; :P 

Μόλις παρέλαβα από viva το μυνημα στο email, ήμουν από τους πρώτους που έκανα αιτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το δούλεμα και η αισχροκέρδεια καλά κρατεί, δώσαν τώρα αυτό το πενιχρό επίδομα και η τιμη της αμόλυβδης έχει εκτοξευτεί πλέον σε πρωτοφανή επίπεδο, καθημερινά πάει  προς τα πάνω ακολουθώντας ράλι άνοδου χωρις λόγο και αιτία.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4

3 ώρες πριν, DJ_XLR8 είπε

Χμ... βγήκε χτες κάποιος Γεν. Γραμματέας στα κανάλια και είπε ότι θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μπορούν οι πολίτες να κάνουν διόρθωση στην αίτηση. Οπότε αναμένεις κάποιο νέο δελτίο τύπου ή σχετική ενημέρωση εάν δε μπορούν να σε βοηθήσουν από το 215 560 5150
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00

Άκυρο το quote σου. Ο συγκεκριμένος έχει μόνιμη κατοικία κεντρική Μακεδονία, που κανονικά δικαιούται 40 (+5). Ένας γείτονας του πήρε από σφάλμα 55 και νομιζει ότι έπρεπε να πάρουν όλοι 55

3 ώρες πριν, meli1 είπε

Καλημέρα , Εκανα και εγω την αιτηση για 40+5 αν και δεν εχω κινητο με NFC αλλα ρολοι που κανω αυτες τις ανέπαφες πληρωμές. Προσπάθησα να το συνδέσω με το garmin pay αλλα δεν επαιξε δυστυχώς. Ξερουμε αν θα αλλάξει στο μέλλον ? 

Update , Τελικα το δοκιμασα ξανα και μπηκε η καρτα στο ρολοι , το απογευμα θα παω να βαλω βενζινη και θα σας ενημερωσω αν περναει και με garmin pay 

2 αιτήσεις μέσω Alpha Bank κάρτας, 3 μέρες μετά την αίτηση εμφανίστηκαν στο Alpha wallet μπαμ μπαμ. Σήμερα έφαγα το πρώτο 45αρι πέρασε κανονικά χωρίς θέματα.

Είχα ήδη λογαριασμό alpha bank και το wallet, οπότε όταν ήρθε το sms απλά έκανα προσθήκη και την βρήκε μόνο του.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πληρώσω σε βενζινάδικο με τη mastecard της viva, αν πληκτρολογήσω τον αριθμό της κάρτας και το ccv; Ρωτώ γιατί δεν έχω κινητό με nfc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...