Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, grip είπε

Εμένα μέχρι στιγμής dei e Bill μου ήρθε και βλέπουμε... 🤣🤣🤣

Αέριο και ρεύμα προς το παρόν... Viva τίποτα... Χαχχαχ;αχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επιτέλους μόλις έλαβα την κάρτα από viva, την πέρασα και στο GPay και όλα οκ.

Άρα λογικά φαίνεται ότι ξεκίνησε τις πιστώσεις και τηρεί και το πινακάκι προθεσμιών μιας και είχα κάνει την αίτηση 26/4.

Το θέμα είναι ότι αντί να τα πάρουμε από την αρχή σε 2 μέρες, φτάσαμε στο σημείο να τα πάρουμε μετά από μια εβδομάδα.

Πρώτη και τελευταία φορά η Viva, μακριά.

Καλά λέγανε οι παλιοί, κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι. Δεν άξιζε η ταλαιπωρία για τα επιπλέον 5 €.

καλημέρα. έκανα αίτηση και έβαλα με ψηφιακή κάρτα. φαντάστηκα ότι θα κατεβάζεις μια εφαρμογή και όλα οκ. το πρόβλημα είναι οτι το τηλ μου δεν έχει nfc. τι κάνουμε τώρα?

Ηρθε η Viva πριν λιγο, για να μην μπερδευτειτε οταν κανετε κλικ στον συνδεσμο στο email ακομα και αν δεν εχετε λογαριασμο θα κανετε login με το τηλεφωνο και εναν κωδικο που θα διαλεξετε εκεινη την ωρα. Στην αρχη προσπαθουσα να ανοιξω λογαριασμο αλλα δεν δουλευε.

35 λεπτά πριν, grip είπε

Εμένα μέχρι στιγμής dei e Bill μου ήρθε και βλέπουμε... 🤣🤣🤣

Και σκέφτεσαι πως θα τα βγάλεις απο την viva για να τα δώσεις για την ρήτρα αναπροσαρμογής έτσι ?  🤣

12 λεπτά πριν, freedomman είπε

καλημέρα. έκανα αίτηση και έβαλα με ψηφιακή κάρτα. φαντάστηκα ότι θα κατεβάζεις μια εφαρμογή και όλα οκ. το πρόβλημα είναι οτι το τηλ μου δεν έχει nfc. τι κάνουμε τώρα?

Διαβασε τις προηγούμενες σελίδες , το εχουν αναφέρει πολλοί χρήστες 

23 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Κάπως έτσι το έλεγαν στην αρχη. Τελικά, σου βάζουν ακέραια χρήματα που μπορείς να τα χαλάσεις μόνο σε βενζινάδικα.

30€ στην κάρτα? Μπορείς να αγοράσεις 30€ καυσιμο. Τόσο απλά.

Κατσε δηλαδη πχ μπορω να κανω καρφι 3 γεμισματα των 10 ευρω και να μη βαλω φραγκο απο την τσεπη? Αυτο ειναι οντως θετικο αν ειναι ετσι

1 λεπτό πριν, therock είπε

Κατσε δηλαδη πχ μπορω να κανω καρφι 3 γεμισματα των 10 ευρω και να μη βαλω φραγκο απο την τσεπη? Αυτο ειναι οντως θετικο αν ειναι ετσι

Και σε ένα γέμισμα μπορείς να βάλεις 45.

• Like 2

15 λεπτά πριν, ApoGal είπε

Επιτέλους μόλις έλαβα την κάρτα από viva, την πέρασα και στο GPay και όλα οκ.

Άρα λογικά φαίνεται ότι ξεκίνησε τις πιστώσεις και τηρεί και το πινακάκι προθεσμιών μιας και είχα κάνει την αίτηση 26/4.

Το θέμα είναι ότι αντί να τα πάρουμε από την αρχή σε 2 μέρες, φτάσαμε στο σημείο να τα πάρουμε μετά από μια εβδομάδα.

Πρώτη και τελευταία φορά η Viva, μακριά.

Καλά λέγανε οι παλιοί, κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι. Δεν άξιζε η ταλαιπωρία για τα επιπλέον 5 €.

Ένταξη δεν το λες ταλαιπωρία απλά περίμενα λίγο παραπάνω, και από την αρχή να τα περνάμε μετά δεν θα είχαμε κάτι να περιμένουμε, ταλαιπωρία όχι αλλά αθέτηση λόγου ναι.

• Like 1

10 λεπτά πριν, sstratos είπε

Και σκέφτεσαι πως θα τα βγάλεις απο την viva για να τα δώσεις για την ρήτρα αναπροσαρμογής έτσι ?  🤣

Μπα ήμουν από τους τυχερούς που είχα προλάβει και αλλάξει σε σταθερο με χαμηλή χρέωση για 2 χρόνια, αλλά και πάλι λεφτά θέλουν και αυτοί 😋

2 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Ένταξη δεν το λες ταλαιπωρία απλά περίμενα λίγο παραπάνω, και από την αρχή να τα περνάμε μετά δεν θα είχαμε κάτι να περιμένουμε, ταλαιπωρία όχι αλλά αθέτηση λόγου ναι.

Ναι συμφωνώ περί αθέτησης λόγου, απλά το αναφέρω σαν ταλαιπωρία γιατί κάποιος μπορεί να τα περίμενε πιο γρήγορα για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. πχ να είχε προγραμματίσει κάποια διαδρομή και να τα περίμενε να βάλει καύσιμο. Όπως επίσης κάποιοι μπαίνανε να τσεκάρουν πότε θα μπουν ή στέλνανε μήνυμα στην εξυπηρέτηση της viva, και μπορεί αυτό να τους προκαλούσε άγχος σχετικά με την ορθότητα της αίτησής τους.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. 

Βγήκε η κάρτα 2 τη νύχτα από Viva. Έβαλαν τα μηχανήματα να βαράν υπερωρίες μετά το κράξιμο μάλλον :D .

57 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Αέριο και ρεύμα προς το παρόν... Viva τίποτα... Χαχχαχ;αχ

Ήρθε και σε μενα.. έκανα κωδικό την σύνδεσα με Google pay... Και ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει..

3 ώρες πριν, Kosmass είπε

Ξεκίνησε και η VIVA,27/04 έκανα την αίτηση και 2 το βράδυ έστειλε την κάρτα,τώρα περιμένω και μια δεύτερη που έγινε πριν από αυτήν που είπα,στις 26/04!

Sms ή μεηλ σου έστειλε;

15 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Βγήκε η κάρτα 2 τη νύχτα από Viva. Έβαλαν τα μηχανήματα να βαράν υπερωρίες μετά το κράξιμο μάλλον :D .

Sms ή μεηλ;

Κομπλέ κ από μένα.

Για την σύνδεση με Gpay καλύτερα να κατεβάσετε την εφαρμογή της Viva η οποία έχει έτοιμο πλήκτρο σύνδεσης με Gpay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...