Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησε και η VIVA,27/04 έκανα την αίτηση και 2 το βράδυ έστειλε την κάρτα,τώρα περιμένω και μια δεύτερη που έγινε πριν από αυτήν που είπα,στις 26/04!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, Kosmass είπε

Ξεκίνησε και η VIVA,27/04 έκανα την αίτηση και 2 το βράδυ έστειλε την κάρτα,τώρα περιμένω και μια δεύτερη που έγινε πριν από αυτήν που είπα,στις 26/04!

Οπότε όπως να ναι στέλνει τις κάρτες η Viva. Εγώ από 26/04 πρωί και ακόμη τπτ. 

32 λεπτά πριν, Sonis4 είπε

Για την βιβα ημερομηνίες πίστωσης 

71BC61AF-F762-4BF1-92E1-833D49DDFEBC.png

Μακάρι να είναι έτσι. 🙄

47 λεπτά πριν, grip είπε

Οπότε όπως να ναι στέλνει τις κάρτες η Viva. Εγώ από 26/04 πρωί και ακόμη τπτ. 

Μακάρι να είναι έτσι. 🙄

Σύμφωνα με το πινακακι σήμερα περιμένουμε... Εμείς που είμαστε 26.

Καλημέρα , Εκανα και εγω την αιτηση για 40+5 αν και δεν εχω κινητο με NFC αλλα ρολοι που κανω αυτες τις ανέπαφες πληρωμές. Προσπάθησα να το συνδέσω με το garmin pay αλλα δεν επαιξε δυστυχώς. Ξερουμε αν θα αλλάξει στο μέλλον ? 

15 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Εμένα που έκαναν λάθος όπως βλέπω και θα έπρεπε να είναι 55 μπορώ να κάνω κάτι; 

Χμ... βγήκε χτες κάποιος Γεν. Γραμματέας στα κανάλια και είπε ότι θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μπορούν οι πολίτες να κάνουν διόρθωση στην αίτηση. Οπότε αναμένεις κάποιο νέο δελτίο τύπου ή σχετική ενημέρωση εάν δε μπορούν να σε βοηθήσουν από το 215 560 5150
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00

2 λεπτά πριν, DJ_XLR8 είπε

Χμ... βγήκε χτες κάποιος Γεν. Γραμματέας στα κανάλια και είπε ότι θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μπορούν οι πολίτες να κάνουν διόρθωση στην αίτηση. Οπότε αναμένεις κάποιο νέο δελτίο τύπου ή σχετική ενημέρωση εάν δε μπορούν να σε βοηθήσουν από το 215 560 5150
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00

Μακάρι γτ πολλοί έχουν κάνει λάθος!! Το τηλ είναι: 210 7000800

11 λεπτά πριν, meli1 είπε

Καλημέρα , Εκανα και εγω την αιτηση για 40+5 αν και δεν εχω κινητο με NFC αλλα ρολοι που κανω αυτες τις ανέπαφες πληρωμές. Προσπάθησα να το συνδέσω με το garmin pay αλλα δεν επαιξε δυστυχώς. Ξερουμε αν θα αλλάξει στο μέλλον ? 

Μόνο τα παρακάτω μπορούν να συνδεθούν στο Garmin Pay για Ελλάδα:

image.png.3574ca2a1f31024136c1985c0a9a40ce.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DJ_XLR8 είπε

Μόνο τα παρακάτω μπορούν να συνδεθούν στο Garmin Pay για Ελλάδα:

image.png.3574ca2a1f31024136c1985c0a9a40ce.png

Ειναι Alpha Visa θεωριτικά αλλα δεν το υλοποίησαν μαλλον ετσι

Επεξ/σία από meli1

Παιδια για να καταλαβψ τι παιζει με αυλη. Μας εχουν δωσει μια προπληρωμενη καρτα με πιστωμενο το ποσο που μας αναλογει. Οταν βαλουμε βενζινη, χρησιμοποιουμε το κινητο ανεπαφα, και τραβαει απο αυτοτο ποσο? Δηλαδη πχ αν βαλω 10 ευρω με 22 λεπτα στο ευρω πυο σου γυρναει, θα τραβηξει πχ 2,2 ευρω απο την προπληρωμενη καρτα? Τα υπολοιπα πως τα πληρωνω

3 λεπτά πριν, therock είπε

Παιδια για να καταλαβψ τι παιζει με αυλη. Μας εχουν δωσει μια προπληρωμενη καρτα με πιστωμενο το ποσο που μας αναλογει. Οταν βαλουμε βενζινη, χρησιμοποιουμε το κινητο ανεπαφα, και τραβαει απο αυτοτο ποσο? Δηλαδη πχ αν βαλω 10 ευρω με 22 λεπτα στο ευρω πυο σου γυρναει, θα τραβηξει πχ 2,2 ευρω απο την προπληρωμενη καρτα? Τα υπολοιπα πως τα πληρωνω

10€  καυσιμο,10€ θα πληρώσεις απο την κάρτα.

36 λεπτά πριν, therock είπε

Κάπως έτσι το έλεγαν στην αρχη. Τελικά, σου βάζουν ακέραια χρήματα που μπορείς να τα χαλάσεις μόνο σε βενζινάδικα. 

30€ στην κάρτα? Μπορείς να αγοράσεις 30€ καυσιμο. Τόσο απλά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...