Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Επίσης αίτηση από 26/4, nothing. Ζερό.

Ρε τα τοκίζουν λέμεεεεεεεε

Να σου πω την αλήθεια αυτό πιστεύω, τα κρατάνε για να βγάλουν κέρδος από τον τόκο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από περιέργεια σε όσους μπήκαν τα λεφτά μέσω Viva την αίτηση την 1η μέρα την είχατε κάνει πρωί; εγώ την είχα κάνει 11.30 και λέω αν παίρνουν με τυχαία σειρά τις αιτήσεις ή με μια σχετική σειρά. 

Επεξ/σία από grip

5 λεπτά πριν, grip είπε

Από περιέργεια σε όσους μπήκαν τα λεφτά μέσω Viva την αίτηση την 1η μέρα την είχατε κάνει πρωί; εγώ την είχα κάνει 11.30 και λέω αν παίρνουν με τυχαία σειρά τις αιτήσεις ή με μια σχετική σειρά. 

Πρωί την είχα κάνει και τίποτα ακόμα..

• Like 1

Εντωμεταξυ τον έλεγχο το gov τον κάνει και σου λέει άμεσα αν είσαι δικαιούχος κλπ. Η viva μόνο να εκδώσει τη κάρτα έχει που με εικάζω αυτοματοποιημένη διαδικασία είναι και με εμπειρία από το freedom pass. Δεν είναι δλδ ότι κάθονται υπάλληλοι και κοιτάνε μία μία τις αιτήσεις ( αυτό θα έπαιρνε μήνες). Πώς τα έκαναν τόσο χάλια δε ξέρω.

• Like 2

45 λεπτά πριν, ApoGal είπε

Να σου πω την αλήθεια αυτό πιστεύω, τα κρατάνε για να βγάλουν κέρδος από τον τόκο.

Ξεκάθαρα, τετοια ποσά, 5 μερες τοκους εβγαλες το μισο χρονο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

email δικο μου που το εχω δηλωσει στο δικο μου αυτοκινητο μπορω να το ξαναδηλωσω στην αιτηση για τους γονεις μου;

αριθμο κινητου;μπορω να δηλωσω παλι το δικο μου;

Επεξ/σία από georgiouu

15 λεπτά πριν, grip είπε

Εγώ την έκανα γύρω στης 5 το απόγευμα τότε , και ακόμα τίποτα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, georgiouu είπε

email δικο μου που το εχω δηλωσει στο δικο μου αυτοκινητο μπορω να το ξαναδηλωσω στην αιτηση για τους γονεις μου;

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο θα σου πρότεινα να βάλεις άλλο email,σε περίπτωση που δεν έχεις μέσα σε 5 λεπτά έχεις φτιάξει gmail.

Επίσης σχετικά με τον αριθμό κινητού βάλε κάποιου γονέα.

• Like 1

3 λεπτά πριν, georgiouu είπε

Μία δοκιμή θα σε πείσει. Εγώ που δοκιμασα σε 2 αιτήσεις, στη 2η μου έβγαλε, ότι το email έχει χρησιμοποιηθεί

21 λεπτά πριν, grip είπε

Εγώ 9:15 την είχα κάνει κ σήμερα 18:45 περίπου μπήκαν.

• Like 1

1 λεπτό πριν, outnumb είπε

Μία δοκιμή θα σε πείσει. Εγώ που δοκιμασα σε 2 αιτήσεις, στη 2η μου έβγαλε, ότι το email έχει χρησιμοποιηθεί

οκ αρα δεν το δεχεται.ουτε ιδιο αριθμο κινητου δεχεται;

1 λεπτό πριν, georgiouu είπε

οκ αρα δεν το δεχεται.ουτε ιδιο αριθμο κινητου δεχεται;

Οχι

1 ώρα πριν, ApoGal είπε

Αίτηση από 26/4, ακόμη τίποτα από viva. Εφόσον ξεκίνησε ελπίζω μέχρι τέλος εβδομάδας να μπουν. Μετά την εξαργύρωση πάντως, διαγραφή πλέον η viva, αποδείχτηκε πολύ αναξιόπιστη.

Εντελώς όμως. Την επέλεξα γιατί την έχω στο eshop μου και είχα κωδικούς. Αλλά τέτοια ασυνεννοησία δεν την περίμενα. Τελικά όταν είναι να δώσουν όλοι δυσκολεύονται. Όταν είναι να πάρουν, μια χαρά σε εξυπηρετούν. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...