Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Μια ερώτηση, επειδή στο κινητό μου (xiaomi note 8 pro) δεν δουλεύει το Google pay,για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να προσθέσω κάρτες από καμμία εφαρμογή,ούτε revolut ούτε πουθενά,

Με το freedom pass μέσω viva έκανα δουλειά  γιατί είχε πληρωμή ανέπαφα κατευθείαν από την εφαρμογή,τώρα που έγινε και η viva μέσω Google pay ,πως μπορώ να πληρώσω? Ίσως με κανένα παλαιότερο apk της viva? Έχει δοκιμάσει κανένας?

Με το freedom pass ηταν η ιδια διαδικασια. Δεν πληρωνες μεσω viva, αλλα παλι μεσω gpay (ή εκανες ηλεκτρονικα αγορες και κρατησεις εισιτηριων/καλυματων)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επιτελους μετα απο 7 μερες με viva ηρθε mail και βγηκε η καρτα. Συνδεθηκε με google pay και ειμαστε ετοιμοι για εξαργυρωση

• Like 1

1 λεπτό πριν, jtkar είπε

Επιτελους μετα απο 7 μερες με viva ηρθε mail και βγηκε η καρτα. Συνδεθηκε με google pay και ειμαστε ετοιμοι για εξαργυρωση

Μπορείς να δεις η κατάσταση της αίτησης στο voucher αν λεει ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ;

19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με το freedom pass ηταν η ιδια διαδικασια. Δεν πληρωνες μεσω viva, αλλα παλι μεσω gpay (ή εκανες ηλεκτρονικα αγορες και κρατησεις εισιτηριων/καλυματων)

Η μέσω Apple Pay χλαπακιαζεις από το efood 😂😂

55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα βάλω 1% πιθανότητα όντως να ισχύει αυτό και να πήρε 55. Μπορείς να τον καρφώσεις επειδή πήρε 55 λόγω σφάλματος, δεν μπορείς να διεκδικήσεις εσύ όμως 55. Κεντρική Μακεδονία μόνο όσοι έχουν μονικη κατοικία Αμμουλιανή παίρνουν 55.

Καλά προφανώς και δεν θα καρφωσω τον άνθρωπο. 

14 λεπτά πριν, 1comment είπε

Προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα γράφει εμένα. Την πρώτη μέρα των αιτήσεων την έκανα κ μπηκαν πριν λιγο.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Chris_saxo vts είπε

Προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα γράφει εμένα. Την πρώτη μέρα των αιτήσεων την έκανα κ μπηκαν πριν λιγο.

Ούτε η ίδια η βιβα δεν ξέρει τι ισχύει. Έλεγαν ότι πρέπει να γράφει εγκριθείσα. Ελπιδοφόρο πάντως. Αυτό σημαίνει ότι θα βγουν οι άυλες μέσα σε 5-6 εργάσιμες περίπου. 

• Like 1

7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ούτε η ίδια η βιβα δεν ξέρει τι ισχύει. Έλεγαν ότι πρέπει να γράφει εγκριθείσα. Ελπιδοφόρο πάντως. Αυτό σημαίνει ότι θα βγουν οι άυλες μέσα σε 5-6 εργάσιμες περίπου. 

Άσε ένα μπάχαλο γίνεται με την βιβα. Όσων γνωστών μου έκανα σε τράπεζα, την επόμενη ημέρα μετά τις 7 φάνηκαν τα χρήματα στην τράπεζα!

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Γνωστοί μου άνθρωποι διάλεξαν fuelpass αλλά δεν έχουν NFC κινητό.

Μπορούν να το αλλάξουν σε κατάθεση σε τράπεζα ;

39 λεπτά πριν, 1comment είπε

ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Η αίτησή σας έχει αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα.

Μόλις τώρα, jtkar είπε

ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Η αίτησή σας έχει αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα.

Την αιτηση την ειχα κανει Δευτερα και σημερα στις 7 το απογευμα μου ηρθε ενημερωση απο viva με sms και email

• Like 1

5 ώρες πριν, 1comment είπε

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

Πήγα στο κεπ και μου είπαν ότι από εκεί ακυρώνονται μόνο αιτήσεις που έγιναν μέσω κεπ. Μου έδωσαν ένα μεηλ το [email protected]  να στείλω με θέμα αρ. κυκλοφορίας και αφμ και μέσα να γράφω το λόγο που θέλω να ακυρωθεί. Μετά από 1-2 μέρες να τσεκάρω αν ελευθερώθηκε ο αρ. κυκλοφορίας κι αν μπορώ να κάνω νέα αίτηση. 

3 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Γνωστοί μου άνθρωποι διάλεξαν fuelpass αλλά δεν έχουν NFC κινητό.

Μπορούν να το αλλάξουν σε κατάθεση σε τράπεζα ;

• Like 1

Αίτηση από την πρώτη μέρα, μόλις ήρθε μειλ απο viva οτι ενεργοποιήθηκε!

Η αιτηση συνεχίζει να λέει ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και αυτο φυσικα, οπως ηταν αναμενόμενο, δείχνει οτι τοσο καιρο μας λενε μπαρουφες απο το support της viva και ειναι καθαρα δικο τους προβλημα.. 

Τελος παντων, αφου αρχίσανε φανταζομαι οτι θα γινει διαδοχικα σε ολους..

• Thanks 1

Αίτηση από 26/4, ακόμη τίποτα από viva. Εφόσον ξεκίνησε ελπίζω μέχρι τέλος εβδομάδας να μπουν. Μετά την εξαργύρωση πάντως, διαγραφή πλέον η viva, αποδείχτηκε πολύ αναξιόπιστη.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...