Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dim_man είπε

Καλησπέρα, εμένα απορρίφθηκε η αίτηση γιατί λέει Έλεγχος IBAN: Αδυναμία διασταύρωσης. Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της μητέρας μου αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός είναι δικός μου. Ξέρει κάποιος τι γίνεται; Πρέπει ο τραπεζικός λογαριασμός να είναι της μητέρας μου;

Ναι πρέπει. 

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 minute ago, Dim_man said:

Καλησπέρα, εμένα απορρίφθηκε η αίτηση γιατί λέει Έλεγχος IBAN: Αδυναμία διασταύρωσης. Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της μητέρας μου αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός είναι δικός μου. Ξέρει κάποιος τι γίνεται; Πρέπει ο τραπεζικός λογαριασμός να είναι της μητέρας μου;

Ναι, αυτό σου λέει και το μήνυμα απόρριψης.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το ότι είναι γείτονας σου, δεν σημαίνει ότι δηλώνει μόνιμη κατοικία δίπλα σου. 

Το λέει ξεκάθαρα στην φεκ. 

Ρε φίλε λες να μην τον ρώτησα; Ίδια οδό για μόνιμη κατοικία απλά άλλο νούμερο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Donmitsos10 είπε

Ρε φίλε λες να μην τον ρώτησα; Ίδια οδό για μόνιμη κατοικία απλά άλλο νούμερο 

Θα βάλω 1% πιθανότητα όντως να ισχύει αυτό και να πήρε 55. Μπορείς να τον καρφώσεις επειδή πήρε 55 λόγω σφάλματος, δεν μπορείς να διεκδικήσεις εσύ όμως 55. Κεντρική Μακεδονία μόνο όσοι έχουν μονικη κατοικία Αμμουλιανή παίρνουν 55.

Δημοσ.

Άντε και στα δικά μας από 26/4 η αίτηση. 31/7 είναι τελική ημερομηνία που μπορείς να εξαργυρώσεις το ποσό σωστά;;

Δημοσ.

Μια ερώτηση, επειδή στο κινητό μου (xiaomi note 8 pro) δεν δουλεύει το Google pay,για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να προσθέσω κάρτες από καμμία εφαρμογή,ούτε revolut ούτε πουθενά,

Με το freedom pass μέσω viva έκανα δουλειά  γιατί είχε πληρωμή ανέπαφα κατευθείαν από την εφαρμογή,τώρα που έγινε και η viva μέσω Google pay ,πως μπορώ να πληρώσω? Ίσως με κανένα παλαιότερο apk της viva? Έχει δοκιμάσει κανένας?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Δευτέρα εννοείς εχθές; 

Ρωτάω γιατί Τρίτη 26 άνοιξε η πλατφόρμα.

Τι στο καλό LIFO τις πάνε αντί για FIFO

Λάθος μέρα, Τρίτη! Το ΑΦΜ της έληγε σε 0 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Μια ερώτηση, επειδή στο κινητό μου (xiaomi note 8 pro) δεν δουλεύει το Google pay,για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να προσθέσω κάρτες από καμμία εφαρμογή,ούτε revolut ούτε πουθενά,

Με το freedom pass μέσω viva έκανα δουλειά  γιατί είχε πληρωμή ανέπαφα κατευθείαν από την εφαρμογή,τώρα που έγινε και η viva μέσω Google pay ,πως μπορώ να πληρώσω? Ίσως με κανένα παλαιότερο apk της viva? Έχει δοκιμάσει κανένας?

rooted ?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα... Η πινακίδα από το 50αρακι μου, μου βγάζει το σύστημα ότι ανήκει σε ένα άλλο όχημα και μάλιστα αυτοκίνητο. Έτσι η αίτηση μου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί δεν είμαι κάτοχος αυτου του οχήματος!!! Είναι δυνατόν να δώσανε ίδια πινακίδα σε δύο οχήματα.... Και αφού έχει γίνει το λάθος κ βλέπω πως και κάποιοι ακόμη το αντιμετωπίζουν γιατί δεν το διορθώνουν με τον απλό τρόπο να δεχθούν ότι τα μοτοποδήλατα έχουν πινακίδες με 3 αριθμητικά ψηφία κ να μην τοποθετούν αυτόματα το μηδέν μπροστά. Όταν πήρα τηλέφωνο για το πρόβλημα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και αυτή είναι η κατάσταση!!!!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Άντε και στα δικά μας από 26/4 η αίτηση. 31/7 είναι τελική ημερομηνία που μπορείς να εξαργυρώσεις το ποσό σωστά;;

ψηφιακά , ναι , μέχρι 31/7

Μόλις τώρα, eleni16ek είπε

Όταν πήρα τηλέφωνο για το πρόβλημα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και αυτή είναι η κατάσταση!!!!

https://www.synigoros.gr/

έχεις σχεδόν 3 μήνες μπροστά σου

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vins είπε

Κι εμένα μόλις έγινε από viva. Όλα κομπλε

1 ώρα πριν, evagelos_21 είπε

Μόλις ήρθε μνμ από viva 

1 ώρα πριν, funkopop είπε

Ήρθε mail από viva wallet, λυσσάξτε 😂

Πότε κάνατε αίτηση; Λέει Εγκριθείσα ως κατάσταση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

Όχι τίποτα πειραγμενο,μόνο τον bootloader έχω ξεκλειδώσει 

ξε-ξεκλείδωσέ τον

αν και αν σε αφήνει να χρησιμοποιείς άλλες εφαρμογές τραπέζης ,μάλλον δεν παίζει ρόλο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...