Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά, μόλις υπέβαλα τις 2 αιτήσεις μου (δική μου και συγγενούς) και δε μπορώ παρά να μην πώ "(τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν ξαναείδα)*2".

καλές παραλαβές και

καλοταξίδευτα σε όλους.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Εμένα που έκαναν λάθος όπως βλέπω και θα έπρεπε να είναι 55 μπορώ να κάνω κάτι; 

Δεν μένεις Αμμουλιανή. Σωστά σου μπήκαν 45. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ισως χαζή ερώτηση.

Λέγανε ότι τα χρήματα της επιδότησης καυσιμου πρεπει να χρησιμοποιηθούν σε διάστημα ενός τριμήνου γιατί μετά χάνονται, να υποθέσω ότι αυτός ο «περιορισμός» αφορά μόνο τις επιδοτήσεις σε ηλεκτρονική μορφή και όχι σε αυτούς που δώσανε τραπεζικό λογαριασμό και πιστώθηκε το ποσό εκεί;

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Παιδιά μια ισως χαζή ερώτηση.

Λέγανε ότι τα χρήματα της επιδότησης καυσιμουν πρπει μα χρησιμοποιηθούν σε διάστημα ενός τριμήνου γιατί μετά χάνονται, να υποθέσω ότι αυτός ο «περιορισμό» αφορά μόνο τις επιδοτήσεις σε ηλεκτρονική μορφή και όχι σε αυτούς που δώσανε τραπεζικό λογαριασμό και πιστώθηκε το ποσό εκεί;

Προφανώς 

• Like 1
Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανείς να κανει ενεργοποίηση του πάσσου  σε κινητό που να μην έχει τη sim του αριθμού που έχει δηλωθεί στην εφορία? Ρωτάω για την περίπτωση που το κινητό του δικαιούχου δεν έχει nfc ή δεν είναι έξυπνο. Μην τους χαρίσουμε τα 5 ευρώ:D

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, funkopop είπε

Ήρθε mail από viva wallet, λυσσάξτε 😂

21 λεπτά πριν, evagelos_21 είπε

Μόλις ήρθε μνμ από viva 

6 λεπτά πριν, vins είπε

Κι εμένα μόλις έγινε από viva. Όλα κομπλε

Εμενα παλι οχι :P Την αιτηση την εκανα 26/04, εσεις? Ξερω οτι θα ρθει, απο περιεργεια περισσοτερο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tcktcktck είπε

Εχει δοκιμασει κανείς να κανει ενεργοποίηση του πάσσου  σε κινητό που να μην έχει τη sim του αριθμού που έχει δηλωθεί στην εφορία? Ρωτάω για την περίπτωση που το κινητό του δικαιούχου δεν έχει nfc ή δεν είναι έξυπνο. Μην τους χαρίσουμε τα 5 ευρώ:D

Συνδέεσαι με τα στοιχεία σου στις εφαρμογές, σε όποιο κινητό θες

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν μένεις Αμμουλιανή. Σωστά σου μπήκαν 45. 

Τι να σου πω. Γείτονας μου 55. Ότι να ναι κάνουν πάλι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Donmitsos10 είπε

Τι να σου πω. Γείτονας μου 55. Ότι να ναι κάνουν πάλι 

Το ότι είναι γείτονας σου, δεν σημαίνει ότι δηλώνει μόνιμη κατοικία δίπλα σου. 

Το λέει ξεκάθαρα στην φεκ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Εμενα παλι οχι :P Την αιτηση την εκανα 26/04, εσεις? Ξερω οτι θα ρθει, απο περιεργεια περισσοτερο.

Δευτέρα, ήταν η αίτηση της μάνας μου. Της πέρασα την καρτούλα στο apple pay και τέλος.

Δημοσ.
5 minutes ago, funkopop said:

Δευτέρα, ήταν η αίτηση της μάνας μου. Της πέρασα την καρτούλα στο apple pay και τέλος.

Δευτέρα εννοείς εχθές; 

Ρωτάω γιατί Τρίτη 26 άνοιξε η πλατφόρμα.

Τι στο καλό LIFO τις πάνε αντί για FIFO

Δημοσ.

Καλησπέρα, εμένα απορρίφθηκε η αίτηση γιατί λέει Έλεγχος IBAN: Αδυναμία διασταύρωσης. Το αυτοκίνητο είναι στο όνομα της μητέρας μου αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός είναι δικός μου. Ξέρει κάποιος τι γίνεται; Πρέπει ο τραπεζικός λογαριασμός να είναι της μητέρας μου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...