Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, 1comment είπε

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

Πήγα στο κεπ και μου είπαν ότι από εκεί ακυρώνονται μόνο αιτήσεις που έγιναν μέσω κεπ. Μου έδωσαν ένα μεηλ το [email protected]  να στείλω με θέμα αρ. κυκλοφορίας και αφμ και μέσα να γράφω το λόγο που θέλω να ακυρωθεί. Μετά από 1-2 μέρες να τσεκάρω αν ελευθερώθηκε ο αρ. κυκλοφορίας κι αν μπορώ να κάνω νέα αίτηση. 

Καλησπέρα σε αυτό το eMail έστειλαν και για την δική μου αίτηση τα ΚΕΠ το Σάββατο για ακύρωση αιτήσεις που είχα κάνει εγώ μόνος μου για αυλή κάρτα μέσω viva Waller και περιμένω μέχρι αύριο να δω τι έγινε..μέχρι σήμερα δεν άλλαξε κάτι..και να αναφέρω ότι με την έκανε η υπάλληλος εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου και τηλεφωνικά και όλας.μαλλον έπεσα σε υπάλληλο που είχε όρεξη να ασχοληθεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Και εγώ περιμένω τα 45 μέσω αυλής κάρτας στην αλφα

Έκανα Παρασκευή την αίτηση 

Όπως πάμε Πέμπτη Παρασκευή θα έχει πιστωθεί το επίδομα

εγω το έκανα Τεταρτη Βραδυ και ακομα περιμένω...μου έχουν έρθει 2 mail Πεμπτη ξημερώματα και Πέμπτη μεσημέρι και περιμένω λογικά το τελικό της έγκρισης!

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

Γεια σας και Χρόνια Πολλά,

1 ερώτηση που (ελπίζω) να έχει την θετική απάντηση που αναμένω:

συγγενής μου 1ου βαθμού, δεν έχει κινητό με nfc. αν κάνω την αίτηση για λογαριασμό του,  (εννοείται με τα στοιχεία του) με χρήση ως αριθμού επικοινωνίας έναν β αριθμό δικό μου, θα εγκριθεί κανονικά η αίτηση;

1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

Γεια σας και Χρόνια Πολλά,

1 ερώτηση που (ελπίζω) να έχει την θετική απάντηση που αναμένω:

συγγενής μου 1ου βαθμού, δεν έχει κινητό με nfc. αν κάνω την αίτηση για λογαριασμό του,  (εννοείται με τα στοιχεία του) με χρήση ως αριθμού επικοινωνίας έναν β αριθμό δικό μου, θα εγκριθεί κανονικά η αίτηση;

Θα εγκριθεί αν δεν χρησιμοποίησες γενικά σε αίτηση άλλη τον αριθμό. Μόνο που θα πρέπει να βάλεις και μεηλ που να μην χρησιμοποίησες ήδη. 

• Like 1

Απάντηση στο Twitter της Viva σε παράπονο χρήστη: ¨

"Λυπούμαστε για την όποια αναστάτωση έχει προκληθεί λόγω του όγκου των αιτήσεων. Εφόσον η αίτησή σας έχει λάβει έγκριση μέσω http://vouchers.gov.gr ή βρισκόταν στο στάδιο επεξεργασίας από εμάς έως 29 Απριλίου, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα λάβετε την άυλη κάρτα σας έως τις 6 Μαΐου." 

Άρα μας βλέπω για Παρασκευή κι αν. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29/4 Αίτηση 

Πριν λίγα λεπτά μπήκαν τα 40€ στο λογαριασμό 😉, ούτε nfc, ούτε gpay, ούτε τίποτα...  😎 άγχος - νεύρα 0

Edit :

Πιστωθηκε το ποσό και για το όχημα που βγήκε η άδεια κυκλοφορίας την Παρασκευή 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Θα εγκριθεί αν δεν χρησιμοποίησες γενικά σε αίτηση άλλη τον αριθμό. Μόνο που θα πρέπει να βάλεις και μεηλ που να μην χρησιμοποίησες ήδη. 

εννοείται αυτό με το email.

έκανα πριν λίγο την αίτησή μου, ενώ φόρτωνε στο τελικό στάδιο υποβολής αρκετή ώρα, μετά δε μ έβγαλε κάποιο μήνυμα "υπεβλήθη επιτυχώς" παρά εμφάνισε εκ νέου την οθόνη "υποβολή αίτησης".

επίσης εδώ και 5 λεπτά, δε μπαίνει καν στη πλατφόρμα, έχουν κ άλλοι θέμα τώρα;

Error 404--Not Found

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.

Μόλις τώρα, terry308 είπε

29/4 Αίτηση 

Πριν λίγα λεπτά μπήκαν τα 40€ στο λογαριασμό 😉, ούτε nfc, ούτε gpay, ούτε τίποτα... κι ας έβαλα 50€ shell προσφορά το μεσημέρι 😎

με nfc θα παίρνατε 45 πάντως. καλοταξίδευτα.

1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

εννοείται αυτό με το email.

έκανα πριν λίγο την αίτησή μου, ενώ φόρτωνε στο τελικό στάδιο υποβολής αρκετή ώρα, μετά δε μ έβγαλε κάποιο μήνυμα "υπεβλήθη επιτυχώς" παρά εμφάνισε εκ νέου την οθόνη "υποβολή αίτησης".

επίσης εδώ και 5 λεπτά, δε μπαίνει καν στη πλατφόρμα, έχουν κ άλλοι θέμα τώρα;

Error 404--Not Found

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.4.5 404 Not Found

The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent.

If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address.

με nfc θα παίρνατε 45 πάντως. καλοταξίδευτα.

Δε θα σωθώ με τα 5€, 50€ έβαλα το μεσημέρι οπότε είμαι μια χαρά, θα ξαναβάλω βενζίνη σε ένα μήνα τώρα... 

• Like 1

3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δε θα σωθώ με τα 5€, 50€ έβαλα το μεσημέρι οπότε είμαι μια χαρά, θα ξαναβάλω βενζίνη σε ένα μήνα τώρα... 

Για σενα είναι σημαντικό που βάζεις σπάνια. Για μενα που βάζω σχεδόν κάθε βδομάδα 40, είναι μια τρύπα στο νερό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Για σενα είναι σημαντικό που βάζεις σπάνια. Για μενα που βάζω σχεδόν κάθε βδομάδα 40, είναι μια τρύπα στο νερό!

Έχω φυσικό αέριο, αλλά έχω και μεγάλο  (ν)τεποζιτο βενζίνης (43λτρ) με το υπάρχον υπόλοιπό βενζίνης δε θα ξαναχρειαστω μέχρι το τέλος του μήνα... αλλά θα διανύσω περί των 500χλμ με αυτή την βενζίνη γιατί θα είμαι σε περιοχή εκτός δικτύου φυσικού αερίου 

Επεξ/σία από terry308

4 ώρες πριν, DJ_XLR8 είπε

Ποιο είναι το ποσό της ενίσχυσης;

Το ποσό ενίσχυσης καθορίζεται βάσει του άρθρου 81 του ν. 4916/2022. Ειδικότερα, για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2022, η πίστωση ανέρχεται στα ακόλουθα ποσά :

• Πενήντα (50) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη Νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  • Σαράντα (40) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα,
  • Τριάντα πέντε (35) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής και στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  • Τριάντα (30) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Για τους δικαιούχους που επιλέγουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας το ποσό της παραπάνω οικονομικής ενίσχυσης προσαυξάνεται κατά πέντε (5) ευρώ.

Εμένα που έκαναν λάθος όπως βλέπω και θα έπρεπε να είναι 55 μπορώ να κάνω κάτι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...