Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Από 2,07 σε 2.17 η βενζίνη με το που βγήκε το voucher. Καλύτερα να την άφηναν ως είχε, όχι ότι δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο.

Ειναι που υπαρχει ελεγχος για αισχοκερδια στην αγορα,ε τι να κανομε,παντου ειναι η κριση,που θα λεγε και ο Αδωνις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 λεπτά πριν, imblish είπε

εγω παντως απο δευτερα αιτηση (λυγει σε 1) ακομα γραφει απο επεξεργασια στο τραπεζικο .. και μηνυμα δεν εχει ερθει.

edit: για viva wallet

Τα ιδια...

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΚΕΠ

Πήγα στο κεπ και μου είπαν ότι από εκεί ακυρώνονται μόνο αιτήσεις που έγιναν μέσω κεπ. Μου έδωσαν ένα μεηλ το [email protected]  να στείλω με θέμα αρ. κυκλοφορίας και αφμ και μέσα να γράφω το λόγο που θέλω να ακυρωθεί. Μετά από 1-2 μέρες να τσεκάρω αν ελευθερώθηκε ο αρ. κυκλοφορίας κι αν μπορώ να κάνω νέα αίτηση. 

• Like 4

Όχι ότι με ενδιαφέρει να καλέσω αλλά βλέπω άλλαξαν τον αριθμό από 215 560 5150 σε 210 7000800.

Κατά τα άλλα Viva πιο αργή από χελώνα.

Μόλις τώρα, MikeJ είπε

Όχι ότι με ενδιαφέρει να καλέσω αλλά βλέπω άλλαξαν τον αριθμό από 215 560 5150 σε 210 7000800.

Κατά τα άλλα Viva πιο αργή από χελώνα.

Δεν απαντάει κανείς. Έχουν προσθέσει κάποιες αυτοματοποιημένες οδηγίες που πάνω κάτω γράφουν και στο σαητ. Τραγικοί απλά. 

Εχω κανει αιτηση για καταθεση απο το Σαββατο με τροπο πληρωμης την καταθεση σε Alpha

Ειναι σε επεξεργασια απο τραπεζικο ιδρυμα.

Νομιζω φταιει οτι υπήρξε και ενα τριημερο αναμεσα γιαυτο και οι καθυστερήσεις στις πληρωμες.

Ποιος εχει επιλεξει την καταθεση και τα πηρε την αλλη μερα ακριβως?
Γιατι για μια εργασιμη διαβαζω παντου

2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Εχω κανει αιτηση για καταθεση απο το Σαββατο με τροπο πληρωμης την καταθεση σε Alpha

Ειναι σε επεξεργασια απο τραπεζικο ιδρυμα.

Νομιζω φταιει οτι υπήρξε και ενα τριημερο αναμεσα γιαυτο και οι καθυστερήσεις στις πληρωμες.

Ποιος εχει επιλεξει την καταθεση και τα πηρε την αλλη μερα ακριβως?
Γιατι για μια εργασιμη διαβαζω παντου

Η πίστωση της ενίσχυσης, είτε στην  άυλη ψηφιακή κάρτα, είτε στον επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό, γίνεται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημ/νία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας της αίτησης του δικαιούχου από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής της/του.

Από αύριο το απόγευμα και μετά να περιμένεις 

• Like 1

Προσπαθώ να κάνω αίτηση για το 50αρακι μηχανάκι του πατέρα μου.

Δεν μπορώ να την υποβάλλω καν γιατι βγάζει "Ο αριθμός κυκλοφρίας χρησιμοποιείται ήδη"

Σε αναζήτηση στο Open Car (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/opencar ) για την ίδια πινακίδα με το μηχανάκι μας γράφει ότι η πινακίδα αντιστοιχεί σε ΙΧ αυτοκίνητο Peugeot 206 χρώματος μαλίστα ασημί !!!!

Είναι δυνατόν στην υπέροχη χώρα που ζούμε να έχουν δώσει την ίδια πινακίδα σε ένα ΙΧ και ένα μηχανάκι;;;

Μην μου πει κανένας να ξανακοιτάξω την πινακίδα μου, πινακίδα-άδεια τα πάντα όλα είναι ελεγμένα, στην αίτηση τα πληκτρολογώ ολόσωστα και με λατινικά και με ελληνικά βγαίνει το ίδιο αποτέλεσμα.

Πως διορθώνεται αυτό το μπάχαλο;

• Confused 1

Μόλις τώρα, bluemoon85gr είπε

Είναι δυνατόν στην υπέροχη χώρα που ζούμε να έχουν δώσει την ίδια πινακίδα σε ένα ΙΧ και ένα μηχανάκι;;;

Ναι, είναι συχνό φαινόμενο με τα 50αρια

1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Από 2,07 σε 2.17 η βενζίνη με το που βγήκε το voucher. Καλύτερα να την άφηναν ως είχε, όχι ότι δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο.

Αυτό ακριβώς...και στην Κρήτη Λασίθι παίζει από 2.18 έως 2.24 κολλημένη όλη τη βδομάδα που παίζουν τα voucher... Και όχι τιποτα άλλο βρήκαν μια καλή δικαιολογία με το άνοιγμα του τουρισμού εδώ να παγώσουν την τιμή της αμόλυβδης πάνω από το 2.1 για όλο το καλοκαίρι δεν πα να πέσει στα 70δολλαρια το βαρέλι το brendt .κρίμα πραγματικά...γιατί από τη μια κυνηγάμε και βάζουμε πρόστιμα στα σούπερ μάρκετ που διαπιστώθηκε να παίζουν πάνω από ένα περιθώριο κέρδους αλλά στα καύσιμα που υπάρχει συμφέρον να είναι ψηλά οι τιμές αφήνουμε την αισχροκέρδεια γιατί και εμείς τρώμε μέλι από το βάζο...

2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Εδώ που είμαι από 1,99 πήγε 2,02.

Ποτέ και σε καμία αίτηση, ούτε με iban ούτε με Alpha, δεν έχω δει "εγκριθείσα". Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά είτε έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό είτε έχει γίνει αγορά και πληρωμή καύσιμου.

Άρα μάλλον δικαιολογία είναι αυτό που λεει η viva.. Φυσικά ούτε αναφορά από κανένα site για το θέμα.. απορώ... 

Νομίζω παίδες πρέπει να πάμε να κράξουμε λίγο μέσω twitter, με hashtag cancel Viva Wallet κλπ να γίνει λίγος ντόρος. Δεν είμαι υπερ του cancel culture γενικά αλλά στη σημερινή εποχή μόνο έτσι αντιδρούν οι εταιρείες δυστυχώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...