Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, skykill3R είπε

Ολοκλήρωσα και εγώ την άιτηση μου την Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 στις 14:33:06 και στο vouchers.gov.gr μια βδομάδα μετά και ακόμα λέει κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. 

Απορώ πότε θα ολοκληρώσουν την διαδικασία.

Nα φανταστώ επέλεξες viva. Και εδώ τα ίδια. Και από ότι κατάλαβα όσοι επέλεξαν viva εχουν αυτό το πρόβλημα. Έχει παίξει τρομερή καθυστέρηση. Δεν ξέρω αν κάποιος από τη viva έχει πάρει τα λεφτά, και έχει αρχίσει να μου τη δίνει. 

Και το πρόβλημά μου δεν είναι η καθυστέρηση ή τα 40 ευρώ. Το πρόβλημά μου είναι πως για άλλη μια φορά τα έκαναν σκ@τα στα πιο απλά πράγματα. Και μάλιστα σε πράγμα που θεωρητικά είχαν γνώση με το freedom pass... Έχουμε και λέμε για 40 ψωροευρώ δεν κατάφεραν να κάνουν μια πλατφόρμα που να μην πέφτει. Έχουνε βάλει εκεί και ένα σταθερό μόνιμα κατειλημμένο που δεν έχει καν αναμονή. Φάγανε μήνες ολόκληρους στα κανάλια να μας ενημερώνουν για το πόσο θα μας βοηθήσουν με την βενζίνη και δεν αφιέρωσαν 5 λεπτά να εξηγήσουν το NFC ή έστω να πουνε ότι χρειάζεται για τις αυλες. Φάγανε τόσους μήνες να μας λένε για τα πόσα λίτρα επιδότηση και δεν δώσαν 5 λεπτά να πουνε αν μπορεί να δωθεί εφαπαξ το ποσό σε 20 λιτρα πχ με τη μία ή αν θα πρέπει να βάλεις όντως 180 λίτρα. Για να φτάσουμε στο σήμερα που η μια επιλογή επί της ουσίας δεν δουλεύει καν. Και αντί να βγούνε να ενημερώσουν έστω και τώρα για δυο τρία απλά πράγματα βγαίνουν και γκρινιάζουν που 72?!?! άτομα από τους εικάζω εκατονταδες χιλιάδες αιτούντες πήγαν να τα παίξουν στοίχημα. Την στιγμή που στο 90% των βενζινάδικων δεν ξέρουν καν πως να χρησιμοποιήσουν την αυλη και πως να τη δεχτούν.

Μιλάμε για κατάντια. Έχουμε φτάσει να μαλώνουμε και να κάνουμε σαν πεινασμένοι για 40 ευρώ. Και στα κανάλια 24/7 λένε ότι λακαμία τους κατεβεί εκτός από ενα δεκάλεπτο να πούνε δυο τρια απλά πράγματα.:
1)Σιγουρευτείτε ότι έχει nfc το κινητό σας αν επιλέξετε την αυλη.
2)Μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματα με οποιονδήποτε συνδυασμό στα καύσιμα.
3)Η viva έχει θέμα επιλέξτε κάτι διαφορετικό για τη δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση και μείωση του φόρτου της viva μπας και βγάλει άκρη.
4)Εδώ είναι το τηλ για απορίες ή απευθυνθείτε στα ΚΕΠ. (Δεν είναι όλοι νεαροί ούτε έχουν όλοι κάποιον να τους βοηθήσει).

Αλλά όχι. Πάρτε 40 ψωροευρώ πείτε μας και ευχαριστώ. Κάναμε ένα ότι ναναι σαιτ σε δυο μέρες. Σας πρήξαμε δυο μήνες πόσο θα σας βοηθήσουμε και τώρα βγάλτε άκρη μόνοι σας.

• Like 1
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 ώρες πριν, efkola είπε

Καλό μήνα!

Στη δική μου περίπτωση η άυλη κάρτα της alpha  με τα 45€ μου ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή.Την ίδια μέρα μπήκα και στο app της alpha με τους κωδικούς που μου έστειλαν και έπειτα ολοκλήρωσα τη διαδικασία συνδέοντας την κάρτα με το Google pay.

Σήμερα όμως που επέστρεφα από επαρχία, πήγα στο βενζινάδικο να γεμίσω και δεν μπόρεσα να πληρώσω με αυτήν... αναγκάστηκα να πληρώσω κανονικά.

Και δεν ξέρω ακόμα το γιατί.Αν έχει κάποια σημασία, έχω mi9t pro και φυσικά είχα ενεργοποιημένο το NFC.

11 ώρες πριν, GamingMaster424 είπε

Η Alpha παρατήρησα κάπου αναφέρει πως όταν συνδέεις νέα συσκευή, για λόγους ασφαλείας πρέπει να περάσουν πρώτα 24 ώρες πριν μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το Google Pay. Μήπως παίχτηκε κάτι τέτοιο;

11 ώρες πριν, efkola είπε

Πρώτη φορά το ακούω, δεν ήμουν πελάτης alpha. Αν όντως ισχύει, τότε ίσως είναι και η απάντηση στο μυστήριο γιατί το πρωί δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την πληρωμή :)

Καλα που το αναφερατε γιατι κι εγω ως μη πελατης Alpha, κατα τις 2 τα ξημερωματα ενεργοποιησα το e-banking τους για να παω σημερα να βαλω την 98αρα της Shell οποτε θα τρωγα κι εγω ακυρο. Το θεμα ειναι οτι στο email που μου στειλανε λεει οτι πρεπει να ταυτοποιηθω ως επαληθευμενος χρηστης μεχρι τις 5 Μαιου αλλιως θα περιοριστει ο λογαριασμος. Υπαρχει περιπτωση δηλαδη την αλλη Τριτη να μην εγκρινεται η πληρωμη γι αυτον τον λογο?

40 λεπτά πριν, skykill3R είπε

Ολοκλήρωσα και εγώ την άιτηση μου την Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 στις 14:33:06 και στο vouchers.gov.gr μια βδομάδα μετά και ακόμα λέει κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. 

Απορώ πότε θα ολοκληρώσουν την διαδικασία.

Μία από τα ίδια και σε μένα. Μάλλον μόνο για καλό δεν κάναμε την άϋλη. Ίσως έπρεπε να πάμε σε τραπεζική κατάθεση να ξεμπερδεύουμε..

10 λεπτά πριν, 1comment είπε

Βγήκε για κάποιον άυλη από βιβα σήμερα; Για όσους έκαναν αίτηση από πρώτη μέρα. 

Εννοείται πως όχι. 

Hθελα να ξερα γιατί έβαλαν μόνο σε viva & alpha τις άυλες? Οι υπόλοιπες συστημικές τράπεζες γιατί δεν επιλέχθηκαν και αυτές?

ΥΓ. ευτυχώς είχα alpha και δεν έβαλα viva....πολύ κακό μάρκετιγκ για την viva....

Καταθεση χρηματων σε τραπεζα και τελειωσε η ιστορια,fuelpass,freedοmpass,covid pass και μαντολες,θελουν να δειξουν και  οτι ειναι στο πνευμα της συγχρονης εποχης,καραγκιοζηδες.🤬

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, txcellas είπε

Καλημέρα παίδες. Λογο προβλήματος του nfc του κινητού προσπαθώ να επικοινωνήσω με την υπηρεσία για να ακυρώσω την αίτηση που έκανα στο 2107000800 αλλα δεν μπορώ να πιάσω γραμμή με τίποτα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους;

Μετά από αρκετές προσπάθειες στον συγκεκριμένο αριθμό, έχει επιλογή ακύρωσης της αίτησης, αλλά το αυτοματοποιημένο μύνημα σου λέει , ότι δεν μπορεί να γίνει ακύρωση της αίτησης. 😂

Επεξ/σία από outnumb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Donmitsos10 είπε

Υπάρχει κάποιος που να μένει μέσα στη Θεσσαλονίκη; Αν ναι το ποσό δικαιούται; Είχα την εντύπωση για 55 αλλά γράφει 45 

Απο που βγηκε το συμπερασμα για 55?

Επεξ/σία από SabotazNic

5 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Υπάρχει κάποιος που να μένει μέσα στη Θεσσαλονίκη; Αν ναι το ποσό δικαιούται; Είχα την εντύπωση για 55 αλλά γράφει 45 

Ποιο είναι το ποσό της ενίσχυσης;

Το ποσό ενίσχυσης καθορίζεται βάσει του άρθρου 81 του ν. 4916/2022. Ειδικότερα, για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2022, η πίστωση ανέρχεται στα ακόλουθα ποσά :

• Πενήντα (50) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη Νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη Νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  • Σαράντα (40) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα,
  • Τριάντα πέντε (35) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής και στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,
  • Τριάντα (30) ευρώ για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Για τους δικαιούχους που επιλέγουν τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας το ποσό της παραπάνω οικονομικής ενίσχυσης προσαυξάνεται κατά πέντε (5) ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντως απο δευτερα αιτηση (λυγει σε 1) ακομα γραφει απο επεξεργασια στο τραπεζικο .. και μηνυμα δεν εχει ερθει.

edit: για viva wallet

Επεξ/σία από imblish
  • Like 1

47 λεπτά πριν, Slither είπε

Καταθεση χρηματων σε τραπεζα και τελειωσε η ιστορια,fuelpass,freedοmpass,covid pass και μαντολες,θελουν να δειξουν και  οτι ειναι στο πνευμα της συγχρονης εποχης,καραγκιοζηδες.🤬

Καλά επειδή η viva τον π......δεν φταίει το κράτος. 

• Like 2

4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Καλά επειδή η viva τον π......δεν φταίει το κράτος. 

Το πρόβλημα είναι η έλλειψη  επικοινωνίας.

Ως viva γράψε ένα τούιτ  ότι αντιμετωπίζεις  πρόβλημα και ότι η εκτιμώμενη ημερομηνία επίλυσης είναι η τάδε. Ζήτα συγγνώμη και δώσε εναλλακτικές στον κόσμο. 

Ως Κυβέρνηση εφόσον αυτοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα δώσε εύκολη εναλλακτική στον κόσμο. Πρέπει αφού δεν μπορούν αυτοί να κινηθείς και να λύσεις το πρόβλημα που υπάρχει 

Και δεν είναι τα λεφτά παιδιά είναι το γεγονός ότι δεν ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΠΤ ΣΩΣΤΑ. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...