Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η απόλυτη κοροϊδία. Πήγα σήμερα το πρωί να βάλω τα 45€ στο ίδιο πρατήριο που είχα βάλει την μεγάλη Τρίτη. Τιμή τότε 1,96€ το λίτρο. Σήμερα 2,091€. Διαφορά 13 λεπτά στο λίτρο όταν η τιμή στο βαρέλι έχει πέσει διεθνώς. Έβαλα 21,520 λίτρα με τα 45€. 

Το ποιο ωραίο μου το είπε η κοπέλα στο πρατήριο και μου έφτιαξε το πρωινό και την εβδομάδα. 

Μου λέει κύριε αν δείτε στην απόδειξη γράφει κάτω από το σύνολο αναλυτικά την αξία καυσίμου και φόροι δασμοί. 

Αξία καυσίμου: 21,23€

Φόροι & Δασμοί: 23,77€

Ελλαδισταν ποτέ δεν πεθαίνεις!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο στο 210...... γιατί έχουν εγκριθεί 40 ευρώ ενώ πρέπει σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας να μπουν 50 , και λέει "ο τηλεφωνικός αριθμός που καλείτε δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους........."

για κλάματα 

1 λεπτό πριν, sstratos είπε

γιατί έχουν εγκριθεί 40 ευρώ ενώ πρέπει σύμφωνα με την διεύθυνση κατοικίας να μπουν 50

Η φορολογική του οικ.έτους 2020 τι διεύθυνση έχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εάν δεν έχετε ιδέα τι είναι το NFC και γενικά δεν έχετε ευχέρεια στον τομέα αυτό, πραγματικά για 5€ δεν αξίζει η ταλαιπωρία, βάλτε iban να τελειώνετε.

Καθίστε μετά, σε άλλο χρόνο και πειραματιστείτε με το θέμα έτσι ώστε να εξοικειωθείτε και να είστε "έτοιμοι" για κάτι άλλο στο μέλλον, γιατί είναι μια γνώση που πιστεύω θα χρειαστεί γενικά.. 

Και εμείς που ξέρουμε, ακόμα περιμένουμε να ξυπνήσει η viva... υπαρχει κανείς που να ενεργοποιήθηκε;

Επεξ/σία από VirusX2gr

31 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Η φορολογική του οικ.έτους 2020 τι διεύθυνση έχει?

Την ιδια , τα τελευταια 10 χρονια μάλιστα.

• Sad 1

14 ώρες πριν, efkola είπε

Καλό μήνα!

Στη δική μου περίπτωση η άυλη κάρτα της alpha  με τα 45€ μου ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή.Την ίδια μέρα μπήκα και στο app της alpha με τους κωδικούς που μου έστειλαν και έπειτα ολοκλήρωσα τη διαδικασία συνδέοντας την κάρτα με το Google pay.

Σήμερα όμως που επέστρεφα από επαρχία, πήγα στο βενζινάδικο να γεμίσω και δεν μπόρεσα να πληρώσω με αυτήν... αναγκάστηκα να πληρώσω κανονικά.

Και δεν ξέρω ακόμα το γιατί.Αν έχει κάποια σημασία, έχω mi9t pro και φυσικά είχα ενεργοποιημένο το NFC.

Μετά πέρασες φυσική κάρτα ανέπαφα και πέρασε, απλά από απορία;

Την επόμενη φορά αν δεν στο πάρει με την πρώτη δοκίμασε να έχεις ανοιχτό το google pay. Μου έχει τύχει μία φορά να μην μου πάρει το κινητό την πρώτη φορά και ανοίγοντας το pay πέρασε.

Για το fuel το είχα ανοιχτό γιατί έπρεπε να την επιλέξω πρώτα.

Καλημέρα παίδες. Λογο προβλήματος του nfc του κινητού προσπαθώ να επικοινωνήσω με την υπηρεσία για να ακυρώσω την αίτηση που έκανα στο 2107000800 αλλα δεν μπορώ να πιάσω γραμμή με τίποτα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα όρεξη το πρωί και έιπα να τα πω στο LiveChat με την Viva. Δυστυχώς είναι στα χαμένα... Έχει αρκετές πληροφορίες το chat. Ήμουν ευγενέστατος πάντως

10:13 AM | Christina from Viva Wallet Web: Γεια σας κ. , ονομάζομαι Christina. 

Λυπάμαι πολύ για την αναμονή σας και σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Θα δούμε μαζί άμεσα το ζήτημά σας

10:14 AM | Visitor: Γεια σας Christina\

10:14 AM | Visitor: τι πληροφορια χρειάζεστε για να το ερευνήσετε;

10:15 AM | Christina from Viva Wallet Web: Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η αίτηση για την πίστωση του επιδόματος καυσίμων είτε έχετε επιλέξει "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό" είτε "Άϋλη Προπληρωμένη Κάρτα που ενεργοποιείται σε smartphone" περνάει από στάδια μέχρι την τελική έγκριση. 
 "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ"/"ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ"/"ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ"/"ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ". 

Όταν η αίτησή σας βρεθεί σε κατάσταση "ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ" (όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω), σημαίνει ότι έχει εγκριθεί από τον φορέα και η πίστωση του επιδόματος καυσίμων στο λογαριασμό ή την άϋλη κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί από την Viva Wallet εντός 2 εργάσιμων ημερών.

10:16 AM | Christina from Viva Wallet Web: [Image "image.png"]

10:19 AM | Visitor: οταν βρίσκεται ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ποιανού ευθύνη είναι η καθυστέρηση τόσων ημερών κυρία Χριστίνα. Του κράτους ή του τραπεζικού σας ιδρύματος;

10:22 AM | Christina from Viva Wallet Web: Απλώς υπήρξε αρχικά μια καθυστέρηση από τον φορέα και ύστερα συνέπεσε Σαββατοκυριακο και αργεία.

10:23 AM | Visitor: έκανα την αίτηση μου 26/04 και απο εκείνη την ημέρα βρίσκεται σε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

10:24 AM | Christina from Viva Wallet Web: Δεν λάβαμε αιτήσεις από τον Gov στις 26/04 !

10:24 AM | Visitor: αυτή είναι η επίσημη θέση της εταιρίας σας;

10:24 AM | Visitor: [Image "Screenshot+2022-05-03+102432.png?expires=1651565411&signature=472941e29f04caf64c811fa166dcf909603df41cf8abe1ffb7249d292324bbd1"]

10:25 AM | Visitor: γιατί η alpha bank έλαβε αιτήσεις και έχει ήδη εκδόσει της αύλες κάρτες της

10:26 AM | Visitor: τις*

10:28 AM | Christina from Viva Wallet Web: Μάλιστα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

10:29 AM | Christina from Viva Wallet Web: Δεν γνωρίζουμε αν έχει εκδώσει η άλλη Τραπεζα τις κάρτες.

10:29 AM | Christina from Viva Wallet Web: Γνωρίζουμε ότι έχουν λάβει το ποσό όσοι πολίτσες διάλεξαν την κατάθεση σε IBAN.

10:29 AM | Visitor: Η επίσημη θέση σας είναι οτι δεν έχετε λάβει αιτήσεις απο το gov στις 26/04 σωστά;

10:33 AM | Christina from Viva Wallet Web: Μόλις λάβουμε μία αίτηση χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να την επεξεργαστούμε. 
 Σας διαβεβαιώνω ότι θα λάβετε την άυλη κάρτα σας πολύ σύντομα με το ποσό ποσό που σας αντιστοιχεί!

10:35 AM | Visitor: Άρα είναι δικιά σας η ευθύνη της όλης καθυστέρησης. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

10:37 AM | Christina from Viva Wallet Web: Για το τελικό αποτέλεσμα συνδράμουν και οι 2 φορείς. Και σε κάθε περίπτωση λειτουργούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα!

10:39 AM | Visitor: Η οικογένεια μου που επέλεξε την alpha bank την Τετάρτη, έχει ήδη εξαργυρώσει της αυλες καρτες της σε πρατήριο.

10:40 AM | Visitor: Έχετε λύσει όλες μου τις απορίες και πάλι ευχαριστώ.

10:41 AM | Christina from Viva Wallet Web: Και εγώ σας ευχαριστώ θερμά και για την επικοινωνία και για την κατανόηση!

10:42 AM | Visitor: Κατανόηση όχι, να μεταφέρετε της κατάρες μου στον υπεύθυνο της καθυστέρησης <3

7 λεπτά πριν, txcellas είπε

Καλημέρα παίδες. Λογο προβλήματος του nfc του κινητού προσπαθώ να επικοινωνήσω με την υπηρεσία για να ακυρώσω την αίτηση που έκανα στο 2107000800 αλλα δεν μπορώ να πιάσω γραμμή με τίποτα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί τους;

Πάρε ένα τηλέφωνο στα ΚΕΠ κάποιος άλλος χρήστης έκανε έτσι την ακύρωση 

Επεξ/σία από darks1de
  • Like 3

20 λεπτά πριν, darks1de είπε

Είχα όρεξη το πρωί και έιπα να τα πω στο LiveChat με την Viva. Δυστυχώς είναι στα χαμένα... Έχει αρκετές πληροφορίες το chat. Ήμουν ευγενέστατος πάντως

10:13 AM | Christina from Viva Wallet Web: Γεια σας κ. , ονομάζομαι Christina. 

Λυπάμαι πολύ για την αναμονή σας και σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Θα δούμε μαζί άμεσα το ζήτημά σας

10:14 AM | Visitor: Γεια σας Christina\

10:14 AM | Visitor: τι πληροφορια χρειάζεστε για να το ερευνήσετε;

10:15 AM | Christina from Viva Wallet Web: Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η αίτηση για την πίστωση του επιδόματος καυσίμων είτε έχετε επιλέξει "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό" είτε "Άϋλη Προπληρωμένη Κάρτα που ενεργοποιείται σε smartphone" περνάει από στάδια μέχρι την τελική έγκριση. 
 "ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ"/"ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ"/"ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ"/"ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ". 

Όταν η αίτησή σας βρεθεί σε κατάσταση "ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ" (όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω), σημαίνει ότι έχει εγκριθεί από τον φορέα και η πίστωση του επιδόματος καυσίμων στο λογαριασμό ή την άϋλη κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί από την Viva Wallet εντός 2 εργάσιμων ημερών.

10:16 AM | Christina from Viva Wallet Web: [Image "image.png"]

10:19 AM | Visitor: οταν βρίσκεται ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ποιανού ευθύνη είναι η καθυστέρηση τόσων ημερών κυρία Χριστίνα. Του κράτους ή του τραπεζικού σας ιδρύματος;

10:22 AM | Christina from Viva Wallet Web: Απλώς υπήρξε αρχικά μια καθυστέρηση από τον φορέα και ύστερα συνέπεσε Σαββατοκυριακο και αργεία.

10:23 AM | Visitor: έκανα την αίτηση μου 26/04 και απο εκείνη την ημέρα βρίσκεται σε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

10:24 AM | Christina from Viva Wallet Web: Δεν λάβαμε αιτήσεις από τον Gov στις 26/04 !

10:24 AM | Visitor: αυτή είναι η επίσημη θέση της εταιρίας σας;

10:24 AM | Visitor: [Image "Screenshot+2022-05-03+102432.png?expires=1651565411&signature=472941e29f04caf64c811fa166dcf909603df41cf8abe1ffb7249d292324bbd1"]

10:25 AM | Visitor: γιατί η alpha bank έλαβε αιτήσεις και έχει ήδη εκδόσει της αύλες κάρτες της

10:26 AM | Visitor: τις*

10:28 AM | Christina from Viva Wallet Web: Μάλιστα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

10:29 AM | Christina from Viva Wallet Web: Δεν γνωρίζουμε αν έχει εκδώσει η άλλη Τραπεζα τις κάρτες.

10:29 AM | Christina from Viva Wallet Web: Γνωρίζουμε ότι έχουν λάβει το ποσό όσοι πολίτσες διάλεξαν την κατάθεση σε IBAN.

10:29 AM | Visitor: Η επίσημη θέση σας είναι οτι δεν έχετε λάβει αιτήσεις απο το gov στις 26/04 σωστά;

10:33 AM | Christina from Viva Wallet Web: Μόλις λάβουμε μία αίτηση χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να την επεξεργαστούμε. 
 Σας διαβεβαιώνω ότι θα λάβετε την άυλη κάρτα σας πολύ σύντομα με το ποσό ποσό που σας αντιστοιχεί!

10:35 AM | Visitor: Άρα είναι δικιά σας η ευθύνη της όλης καθυστέρησης. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

10:37 AM | Christina from Viva Wallet Web: Για το τελικό αποτέλεσμα συνδράμουν και οι 2 φορείς. Και σε κάθε περίπτωση λειτουργούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα!

10:39 AM | Visitor: Η οικογένεια μου που επέλεξε την alpha bank την Τετάρτη, έχει ήδη εξαργυρώσει της αυλες καρτες της σε πρατήριο.

10:40 AM | Visitor: Έχετε λύσει όλες μου τις απορίες και πάλι ευχαριστώ.

10:41 AM | Christina from Viva Wallet Web: Και εγώ σας ευχαριστώ θερμά και για την επικοινωνία και για την κατανόηση!

10:42 AM | Visitor: Κατανόηση όχι, να μεταφέρετε της κατάρες μου στον υπεύθυνο της καθυστέρησης <3

Πάρε ένα τηλέφωνο στα ΚΕΠ κάποιος άλλος χρήστης έκανε έτσι την ακύρωση 

Πολύ σοβαρό αυτό για το να γράφει η αίτηση ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ. Όσοι έχουν ποστάρει εδώ και τα πήραν με άυλη της Αλφα, οι αιτήσεις δεν έγραψαν ποτέ εγκριθείσα. Τα πήραν κι ας έλεγε προς αποστολή στην τράπεζα. Μήπως η βιβα βρήκε τρόπο-δικαιολογία να φρενάρει την άυλη;

Πήρα τηλ στο κεπ και η κυρία που το σήκωσε, μου είπε δεν έχει ιδέα για ακύρωση αίτησης fuel pass. Θα πάω από κει το μεσημέρι που φεύγω από τη δουλειά γιατί πραγματικά δεν αξίζει η κοροϊδία της βιβα για 5Ε παραπάνω. 

Πάντως μεγάλη προχειρότητα από πλευράς κράτους. Κοιτάξτε τι λένε οι επίσημα οι κυβερνητικοί. "Πάρτε smartphone συγγενή αν δεν έχετε nfc". Αντί να εξηγήσουν γιατί δεν γίνεται τροποποίηση-αλλαγή της αίτησης από την πλατφόρμα! Λες και είναι τόσο εύκολο να πεις σε συγγενή δώσμου το κινητό σου, κατέβασε δυο καινούργιες εφαρμογές να περάσω τα στοιχεία δικιάς μου κάρτας και να κάνω μια πληρωμή. Προσωπικά μόνο σε αδερφό-πατέρα θα εμπιστευόμουν να το έκανα, άντε και σε πολύ κολλητό. Σε γνωστό απλά με τίποτα. Θα του έλεγα ότι δεν έχω nfc. 

• Like 1

Εν τω μεταξύ 😅

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως παρότι το Fuel Pass δουλεύει μόνο σε pos πρατηρίων καυσίμων, αρκετοί πολίτες δοκιμάζουν να πληρώνουν άλλες υπηρεσίες, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, μέχρι το μεσημέρι του Σάββατου υπήρχαν 73 αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής υπηρεσιών στοιχημάτων (online) και 70 επίσης αποτυχημένες προσπάθειες αγοράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, bill999r είπε

Δεν της είπες, Χριστίνα θα μας βγάλεις τα μάτια... ,😁😁😁

Ήθελα πολύ αλλά λόγο κεκτημένης ταχύτητας έκανα και εγώ δύο τις της. 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοκλήρωσα και εγώ την άιτηση μου την Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 στις 14:33:06 και στο vouchers.gov.gr μια βδομάδα μετά και ακόμα λέει κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. 

Απορώ πότε θα ολοκληρώσουν την διαδικασία.

Επεξ/σία από skykill3R

1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Εν τω μεταξύ 😅

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως παρότι το Fuel Pass δουλεύει μόνο σε pos πρατηρίων καυσίμων, αρκετοί πολίτες δοκιμάζουν να πληρώνουν άλλες υπηρεσίες, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, μέχρι το μεσημέρι του Σάββατου υπήρχαν 73 αποτυχημένες προσπάθειες πληρωμής υπηρεσιών στοιχημάτων (online) και 70 επίσης αποτυχημένες προσπάθειες αγοράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Αν ηθελαν τα λεφτα να τα φανε στα φρουτακια,ας δηλωναν τραπεζικη καταθεση,αλλα τοσο τους εκοβε,πιστεψαν οτι η αυλη ψηφιακη καρτα,ειναι σαν την ανεπαφη debit που κανουν αγορες.🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...