Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

απο την τρίτη πάντως η viva κοιματε εχει κολλήσει στο

.Κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Καλό είναι από αύριο να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα κεπ για ακύρωση αίτησης και νέα αίτηση με τραπ. λογ/σμο. Σε απαντήσεις της η βιβα γράφει ότι η αίτηση πρέπει να γράφει εγκριθείσα για να βγάλει κάρτα. Αυτό μπορεί να μη γίνει και ποτέ! Όσοι πήραν από Αλφα δεν έγραφε εγκριθείσα η αίτηση κι όμως πήραν άυλη.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, 1comment είπε

Καλό είναι από αύριο να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στα κεπ για ακύρωση αίτησης και νέα αίτηση με τραπ. λογ/σμο. Σε απαντήσεις της η βιβα γράφει ότι η αίτηση πρέπει να γράφει εγκριθείσα για να βγάλει κάρτα. Αυτό μπορεί να μη γίνει και ποτέ! Όσοι πήραν από Αλφα δεν έγραφε εγκριθείσα η αίτηση κι όμως πήραν άυλη.

Η αίτησή σας πληρεί τα κριτήρια επιδότησης και θα αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα σύντομα.
Κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ουσιαστικά λει οτι ειναι εγκριθείσα  και περιμένουμε  να εκδοθεί κάρτα απο την viva

εγω θα περιμένω μεχρι την πέμπτη αν τπτ απλά θα το παρατήσω (δεν εχω χρόνο να πάω στο κεπ)

2 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Η αίτησή σας πληρεί τα κριτήρια επιδότησης και θα αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα σύντομα.
Κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

ουσιαστικά λει οτι ειναι εγκριθείσα  και περιμένουμε  να εκδοθεί κάρτα απο την viva

εγω θα περιμένω μεχρι την πέμπτη αν τπτ απλά θα το παρατήσω (δεν εχω χρόνο να πάω στο κεπ)

Ουσιαστικά αυτό λέει αλλά αν δεις πίσω σελίδες κάποιοι έστειλαν μεηλ στη βιβα και πήραν την απάντηση που σου έγραψα έχοντας παραθέσει (η βιβα) και εικόνα αίτησης που έλεγε εγκριθείσα κι όχι προς αποστολή σε τραπ. ίδρυμα. Δεν έχω πρόχειρα τα ποστ να τα κάνω παράθεση, είναι πιο πίσω.

27 λεπτά πριν, 1comment είπε

Ουσιαστικά αυτό λέει αλλά αν δεις πίσω σελίδες κάποιοι έστειλαν μεηλ στη βιβα και πήραν την απάντηση που σου έγραψα έχοντας παραθέσει (η βιβα) και εικόνα αίτησης που έλεγε εγκριθείσα κι όχι προς αποστολή σε τραπ. ίδρυμα. Δεν έχω πρόχειρα τα ποστ να τα κάνω παράθεση, είναι πιο πίσω.

η αλλιώς τα εκαναν σκατα ολα 😛 δεν πειράζει χάρισμα τους τα 45 ευρω

7 λεπτά πριν, efkola είπε

Ναι, 45.00€ έγραφε στο POS

Περίεργο. Εγώ πλήρωσα κανονικά για 5-6 αυτοκίνητα δικών μου ανθρώπων που έχουμε πάρει ήδη την επιδότηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, να κανώ μια ερώτηση μιας και εχω πάρει την επιδότηση με άϋλη κάρτα μέσω alpha αλλά τα έχω λίγο χαμένα με τα apps.
Χρειάζεται να έχω εγκατεστημένο και το app Alpha mobile banking μαζί με το wallet ή μόνο το Alpha wallet αρκεί ωστε να γίνει η συναλλαγή με το nfc στο pos ?

Επεξ/σία από zx-spectrum

2 λεπτά πριν, zx-spectrum είπε

Καλησπέρα, να κανώ μια ερώτηση μιας και εχω πάρει την επιδότηση με άϋλη κάρτα μέσω alpha αλλά τα έχω λίγο χαμένα με τα apps.
Χρειάζεται να έχω εγκατεστημένο και το app Alpha web banking μαζί με το wallet ή μόνο το Alpha wallet αρκεί ωστε να γίνει η συναλλαγή στο pos ?

Τι μοντέλο κινητού έχεις;

Ερώτηση :

οι άυλες θέλουν επιβεβαίωση στοιχείων με καινούριου τύπου ταυτότητας ?

με μπέρδεψε αυτό το ποστ VS το pinned που όσο καταλαβαίνω απλά παίρνεις κωδικούς και γίνεται αυτόματα χωρίς ταυτότητα

1 λεπτό πριν, korakios είπε

Ερώτηση :

οι άυλες θέλουν επιβεβαίωση στοιχείων με καινούριου τύπου ταυτότητας ?

με μπέρδεψε αυτό το ποστ VS το pinned που όσο καταλαβαίνω απλά παίρνεις κωδικούς και γίνεται αυτόματα χωρίς ταυτότητα

Δεν χρειάζεται κάποια ταυτότητα.Παρά μόνο το sms και το email που θα σου στείλουν για την δημιουργία του λογαριασμού.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, DjTony είπε

Περίεργο. Εγώ πλήρωσα κανονικά για 5-6 αυτοκίνητα δικών μου ανθρώπων που έχουμε πάρει ήδη την επιδότηση. 

Δεν ξέρω τι έχει συμβεί.

Ίσως να έχω παραλείψει εγώ κάποιο βήμα διότι τώρα το βράδυ που μπήκα στο mobile app της alpha, μετά από λίγο μου ήρθε αυτό στο email.

Screenshot-2022-05-03-00-56-44-856-com-a

5 ώρες πριν, efkola είπε

Καλό μήνα!

Στη δική μου περίπτωση η άυλη κάρτα της alpha  με τα 45€ μου ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή.Την ίδια μέρα μπήκα και στο app της alpha με τους κωδικούς που μου έστειλαν και έπειτα ολοκλήρωσα τη διαδικασία συνδέοντας την κάρτα με το Google pay.

Σήμερα όμως που επέστρεφα από επαρχία, πήγα στο βενζινάδικο να γεμίσω και δεν μπόρεσα να πληρώσω με αυτήν... αναγκάστηκα να πληρώσω κανονικά.

Και δεν ξέρω ακόμα το γιατί.Αν έχει κάποια σημασία, έχω mi9t pro και φυσικά είχα ενεργοποιημένο το NFC.

Η Alpha παρατήρησα κάπου αναφέρει πως όταν συνδέεις νέα συσκευή, για λόγους ασφαλείας πρέπει να περάσουν πρώτα 24 ώρες πριν μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το Google Pay. Μήπως παίχτηκε κάτι τέτοιο;

9 λεπτά πριν, GamingMaster424 είπε

Η Alpha παρατήρησα κάπου αναφέρει πως όταν συνδέεις νέα συσκευή, για λόγους ασφαλείας πρέπει να περάσουν πρώτα 24 ώρες πριν μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το Google Pay. Μήπως παίχτηκε κάτι τέτοιο;

Πρώτη φορά το ακούω, δεν ήμουν πελάτης alpha. Αν όντως ισχύει, τότε ίσως είναι και η απάντηση στο μυστήριο γιατί το πρωί δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την πληρωμή :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...