Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν κύριο συγκεκριμένα.. είτε έλυσα το πρόβλημα μου είτε είμαι σε ένταση... Είπαμε πολλοί εδώ μέσα είναι απλά για να είναι χωρίς να βοηθούν τους υπόλοιπους.. προφανώς δεν ξέρουν γιατί υπάρχουν συζητήσεις στα forum. Να και κάτι που δεν ξέρουν οι ξερολες ε;;; Ούτε και θα ασχοληθώ άλλο ειρωνευτειτε και άλλο...  Μόνο σε αυτό είστε χρήσιμοι.

Βοηθάς κάπου με τις "διαπιστώσεις" σου όπως με την αποπάνω και δεν το κατάλαβα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οπως ειχαμε προβλέψει βεβαια η βενζινη ανέβηκε απο προχθες και σήμερα στην αθηνα φλερτάρει με το 2.10ε

σιγα μην ητανε για εμας τα λεφτα. εγω με τα χλμ που κάνω ειμαι ηδη μείον. τα 40 ευρω ειναι λιγότερα απο την αυξηση που πηρε η βενζινη που θα καψω σε 3 μήνες. βασικα σε 2...

• Thanks 1

Ηρεμία παιδιά. Μας έχουν κάνει & τσακωνόμαστε για 45€.

Ας δούλευαν όλα τα υπόλοιπα στην Ελλάδα σωστά και τους έδινα εγώ 45€ για να συνεχίσουν να δουλεύουν ρολόι. Αλλά…

Καλό μήνα!

Στη δική μου περίπτωση η άυλη κάρτα της alpha  με τα 45€ μου ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή.Την ίδια μέρα μπήκα και στο app της alpha με τους κωδικούς που μου έστειλαν και έπειτα ολοκλήρωσα τη διαδικασία συνδέοντας την κάρτα με το Google pay.

Σήμερα όμως που επέστρεφα από επαρχία, πήγα στο βενζινάδικο να γεμίσω και δεν μπόρεσα να πληρώσω με αυτήν... αναγκάστηκα να πληρώσω κανονικά.

Και δεν ξέρω ακόμα το γιατί.Αν έχει κάποια σημασία, έχω mi9t pro και φυσικά είχα ενεργοποιημένο το NFC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι βλέπω δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από θέμα viva wallet όσοι κάναμε αίτηση με αυλή καρτα από την τρίτη δεν είδαμε καμία εξέλιξη ακόμη... εγώ επειδή δεν ήξερα αν τελικά την είχα κάνει σωστά το Σάββατο πήρα το ΚΕΠ τις περιοχής να δω μήπως μπορούν να με δώσουν μια λύση και η υπάλληλος έκατσε ένα λεπτό ασχολήθηκε και είδε ότι η αίτηση μου είναι κομπλέ και με ανέφερε ότι όσοι έχουν κάνει αίτηση με αύλη κάρτα μέσω viva υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και την ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή και με είπε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα email  και ακυρώνεται η αίτηση.και από τρίτη με ειπε μόλις ακυρωθεί θα ξανά κάνω αίτηση εκ νέου σε τραπεζικό λογαριασμό για να ξεμπλεξω

Επεξ/σία από Traxanas1991
  • Like 2

Ναι βλέπω μέχρι και σήμερα όσοι έχουμε κάνει αίτηση με αυλή κάρτα μέσω Viva wallet δεν υπάρχει καμία εξέλιξη...ενω γνωστή μου που έκαναν αίτηση με iban έχουν πληρωθεί κανονικά..Με είπε επειδή το είχε ξανά κάνει χρειάζεται μια μέρα με δύο για την ακύρωση και μετά ξανά κάνεις αίτηση κανονικά από την αρχή..τώρα θα δείξει περιμένω να δω από αύριο τι θα γίνει...

4 λεπτά πριν, Traxanas1991 είπε

Ναι βλέπω μέχρι και σήμερα όσοι έχουμε κάνει αίτηση με αυλή κάρτα μέσω Viva wallet δεν υπάρχει καμία εξέλιξη...ενω γνωστή μου που έκαναν αίτηση με iban έχουν πληρωθεί κανονικά..Με είπε επειδή το είχε ξανά κάνει χρειάζεται μια μέρα με δύο για την ακύρωση και μετά ξανά κάνεις αίτηση κανονικά από την αρχή..τώρα θα δείξει περιμένω να δω από αύριο τι θα γίνει...

ξερεις που εστειλε email ?

3 ώρες πριν, Yngwiedis είπε

Πες μας σε ποιο βενζινάδικο πήγες, γιατί εγώ πήγα σε 4 διαφορετικά και κανείς δεν γνώριζε την διαδικασία γα το πως να πληκτρολογήσει τον αριθμό της άυλης κάρτας στο POS.

4 ώρες πριν, korakios είπε

και θα τα πάρουν πίσω όταν ανοίξει πλατφόρμα για διορθώσεις .

δηλαδή νομίζεις οτι θα φάνε τα λεφτά όσων μπερδεύτηκαν και τελικά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε κινητό γνωστού τους με nfc ?

έχουμε σχεδόν 3 μήνες μπροστά μας

edit:

δες και το πιο πάνω σχόλιο

Πήρες κι εσύ απάντηση. Αυτό που λες δεν γίνεται σε όλα τα pos και όλα τα πρατήρια. 

Το ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα για διορθώσεις το λέει το φεκ ή το φαντάζεσαι; Μάλλον το δεύτερο.

Άρα μια επιδότηση Κάρτα για τρείς μήνες...

Σήμερα έκανα αγορά 26 λίτρων καυσίμου με την επιδότηση που μου έδωσε η πολιτεία....

Το θέμα είναι ότι η τιμή αγοράς με τα 0.15 στο λίτρο και 0.15 στην κάρτα αν προστεθούν στα 1.89€ που στοιχίζει το.πετρελαιο εκτοξεύουν την τιμή πετρελαίου στα 2.2€ για το diesel fuel... Τιμή πώλησης δίχως την κρατική χρηματοδότηση

Που πραγματικά όλοι.καταλαβαινουν ότι είναι πολύ υψηλό κόστος και τιμή...

Πολύ φοβάμαι ότι η επιδότηση δεν φτάνει και έρχεται πραγματικο τσουνάμι στην αγορά με την αδυναμία των καταναλωτών και οδηγών να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους..... βοήθεια μας!!!

18 λεπτά πριν, Traxanas1991 είπε

Ναι βλέπω μέχρι και σήμερα όσοι έχουμε κάνει αίτηση με αυλή κάρτα μέσω Viva wallet δεν υπάρχει καμία εξέλιξη...

Όσοι έκαναν αίτηση Δευτέρα είδαν την άυλη τη Παρασκευή (σελ 49-50 του θέματος) 

Αναφέρεται ξεκάθαρα ότι χρειάζεται τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες 

Επίσης είμαστε σε 3ημερο και οι κινήσεις των τραπεζών και του ευρύτερου δημοσιοοικονομικου τομέα είναι σε αργία και μεταφέρονται για τις τι 3/5 οπότε από αύριο θα δούνε φως οι αιτούντες

58 λεπτά πριν, efkola είπε

Καλό μήνα!

Στη δική μου περίπτωση η άυλη κάρτα της alpha  με τα 45€ μου ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή.Την ίδια μέρα μπήκα και στο app της alpha με τους κωδικούς που μου έστειλαν και έπειτα ολοκλήρωσα τη διαδικασία συνδέοντας την κάρτα με το Google pay.

Σήμερα όμως που επέστρεφα από επαρχία, πήγα στο βενζινάδικο να γεμίσω και δεν μπόρεσα να πληρώσω με αυτήν... αναγκάστηκα να πληρώσω κανονικά.

Και δεν ξέρω ακόμα το γιατί.Αν έχει κάποια σημασία, έχω mi9t pro και φυσικά είχα ενεργοποιημένο το NFC.

Τους είπες να τραβήξουν 45€ μόνο? Ακόμα 45.01 να χρέωσαν δε το δέχεται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Traxanas1991 είπε

Εγώ πάλι βλέπω δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη από θέμα viva wallet όσοι κάναμε αίτηση με αυλή καρτα από την τρίτη δεν είδαμε καμία εξέλιξη ακόμη... εγώ επειδή δεν ήξερα αν τελικά την είχα κάνει σωστά το Σάββατο πήρα το ΚΕΠ τις περιοχής να δω μήπως μπορούν να με δώσουν μια λύση και η υπάλληλος έκατσε ένα λεπτό ασχολήθηκε και είδε ότι η αίτηση μου είναι κομπλέ και με ανέφερε ότι όσοι έχουν κάνει αίτηση με αύλη κάρτα μέσω viva υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και την ρώτησα αν μπορώ να κάνω κάποια αλλαγή και με είπε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα email  και ακυρώνεται η αίτηση.και από τρίτη με ειπε μόλις ακυρωθεί θα ξανά κάνω αίτηση εκ νέου σε τραπεζικό λογαριασμό για να ξεμπλεξω

Να ένα νέο που πρέπει να τονιστεί. Άρα, ίσως υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης αίτησης, αν δεν έχει εκδοθεί άυλη κάρτα, μέσω κεπ. Μετά από μερικές μέρες το σύστημα ξανανοίγει και κάνεις άλλη αίτηση με τραπ. λογ/σμο. 

Επεξ/σία από 1comment

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...