Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Μπορείς να πεις έχω μόνο dollars ?

Ένα βενζινάδικο στην περιοχή σου, θα βρεθεί.

Μην το κάνουμε θέμα.

Θέμα το κάνουμε... Εδώ λυνετε τρεις μέρες την ερμηνεία της λέξης κατάλληλο... Δεν θα κάνουμε θέμα τον υπάλληλο;;; 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Kikhnt είπε

Αυτό κάντο εσύ και κάτσε εκεί 3 ώρες να βγάλεις άκρη με τον υπάλληλο που θα του χρωστάς και θα σου λέει ότι δεν τον ρώτησες πρώτα αν υπάρχει τρόπος ή όχι.. 

Προσωπικά,  δεν θα χρειαστεί. Κάποιος φίλος εδω μεσα,νωρίτερα, με συμβούλεψε να συνδεσω το 45αρι με Google pay και ηδη τα έριξα στο ρεζερβουαρ .

2 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Προσωπικά,  δεν θα χρειαστεί. Κάποιος φίλος εδω μεσα,νωρίτερα, με συμβούλεψε να συνδεσω το 45αρι με Google pay και ηδη τα έριξα στο ρεζερβουαρ .

Δεν μπορούν να το κάνουν ΟΛΟΙ και να λυθεί το θέμα ?

2 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Την εξυπνάδα την είπες όμως... Εντάξει κουλαρετε λίγο .. 

4 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Εσύ προφανώς είχες NFC στην συσκευή σου. Τυχερέ...

Το θέμα έχει ξεφύγει από το ποιος έχει nfc ή όχι στο κινητό του.. και εγώ προσωπικά έχω και θα το χρησιμοποιησω πρώτη φορά.. εδώ μέσα υποτίθεται ότι είναι ένας τρόπος να λύνουμε απορίες από γνωστές διαφόρων θεμάτων.. αλλά τελικά οι περισσότεροι για να μην πω όλοι πουλάνε πνεύμα στους "άμοιρους " άσχετους.. τρεις μέρες λύνουν την λέξη κατάλληλο... Ποιος δεν διάβασε τον οδηγό και μπούρδες.. 

• Like 3

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Στο πετρέλαιο, η μείωση είναι οριζόντια για ΟΛΟΥΣ.

Μα, καλά.

Δεν διάβασες τον οδηγό ?

Ρωτα στιο τηλέφωνο που έχουν δώσει.

Υπάρχει και η alpha.

Για την 'καταλληλότητα', ποιον ρώτησαν ?

Και εγώ σε 5' και αλλά 25' να εγκριθεί.

Λεγε, όντως υπάρχει και η άλφα σαν επιλογη;;;

Ήξερες εσύ ότι η viva δεν θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των δύο ημερών για να επιλέξεις άλφα πριν κάνεις την αίτηση;

Από όλα αύτα που έγραψα πιάστηκες  από το λιγότερο σημαντικό... 

Κάθεστε τρώγεστε για την διατύπωση περί nfc η όχι.  Όταν υπάρχουν ασαφείς οδηγίες, είτε ψαχνόμαστε δεξιά και αριστερά για παραπάνω πληροφορίες είτε περιμένουμε διευκρινήσεις. Δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις και μετά παραπονιομαστε  για ασάφειες... μισό λάθος δικό μας τότε και μισό της εταιρίας που υλοποίησε την διατυπωση. 

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Το θέμα έχει ξεφύγει από το ποιος έχει nfc ή όχι στο κινητό του.. και εγώ προσωπικά έχω και θα το χρησιμοποιησω πρώτη φορά.. εδώ μέσα υποτίθεται ότι είναι ένας τρόπος να λύνουμε απορίες από γνωστές διαφόρων θεμάτων.. αλλά τελικά οι περισσότεροι για να μην πω όλοι πουλάνε πνεύμα στους "άμοιρους " άσχετους.. τρεις μέρες λύνουν την λέξη κατάλληλο... Ποιος δεν διάβασε τον οδηγό και μπούρδες.. 

εδώ μέσα θα σου λύσουν το όποιο πρόβλημά σου?

μάλιστα.

• Confused 1

11 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Εσύ προφανώς είχες NFC στην συσκευή σου. Τυχερέ...

Είναι δυνατόν να διάλεγα άυλη κάρτα και πληρωμή μεσω κινητού αν δεν είχα nfc στην συσκευή μου;

• Like 3

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν κύριο συγκεκριμένα.. είτε έλυσα το πρόβλημα μου είτε είμαι σε ένταση... Είπαμε πολλοί εδώ μέσα είναι απλά για να είναι χωρίς να βοηθούν τους υπόλοιπους.. προφανώς δεν ξέρουν γιατί υπάρχουν συζητήσεις στα forum. Να και κάτι που δεν ξέρουν οι ξερολες ε;;; Ούτε και θα ασχοληθώ άλλο ειρωνευτειτε και άλλο...  Μόνο σε αυτό είστε χρήσιμοι.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Kikhnt είπε

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν κύριο συγκεκριμένα.. είτε έλυσα το πρόβλημα μου είτε είμαι σε ένταση... Είπαμε πολλοί εδώ μέσα είναι απλά για να είναι χωρίς να βοηθούν τους υπόλοιπους.. προφανώς δεν ξέρουν γιατί υπάρχουν συζητήσεις στα forum. Να και κάτι που δεν ξέρουν οι ξερολες ε;;; Ούτε και θα ασχοληθώ άλλο ειρωνευτειτε και άλλο...  Μόνο σε αυτό είστε χρήσιμοι.

Πες τα.
Έχουμε κουραστεί πια.

6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είχα γράψει ότι για όποιον κάνει πολλά χιλιόμετρα, το όφελος είναι μηδαμινο, ενώ για όποιον κάνει πολύ λίγα είναι μεγάλο.

Κάποιοι, προσπαθούν να εξαργύρωσουν το επίδομα σε άλλες αγορές γιατί προφανώς δεν κάνουν χιλιόμετρα.

Για μένα προσωπικά που δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα φυσικά και θα είναι κέρδος για κάποιον που κάνει κάθε μέρα χιλιόμετρα δεν θα του φανούν καν...

Οι "κύριοι " με τα γελακια καρφωνεστε από μόνοι σας πόσο γελοίοι είστε.. δεν χρειάζεστε να το δείχνετε κιόλας... Και εφόσον είστε άχρηστοι δεν ξεκουμπιζεστε κιόλας να αδειάσει ο τόπος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...