Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΟΝΟ όσοι έκαναν έτσι και αλλιώς ανέπαφες συναλλαγές, είχε νόημα να μπουν στην διαδικασία έκδοσης μιας τέτοιας κάρτας.

Γιατί θα έπρεπε να 'εκπαιδευτούν' για να την χρησιμοποιήσουν και όλα αυτά για 5€ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μα, αυτό λυνόταν και με την λέξη 'κατάλληλο' κινητό !!!

Όποιος είχε απορίες , ρωτούσε !!!

Και θα έπρεπε να είμαστε όλοι στα τηλέφωνα για να ρωτήσουμε τι εννοούν με την λέξη κατάλληλο, επειδή βαριόντουσαν να γράψουν 3 λέξεις παραπάνω στις οδηγίες.

Τώρα είναι πιο σαφές, πιο αναλυτικό και μειώνει τον αριθμό τον κλησεων που θα δεχθεί το helpdedk.

• Like 1

Μόλις τώρα, Yngwiedis είπε

Και θα έπρεπε να είμαστε όλοι στα τηλέφωνα για να ρωτήσουμε τι εννοούν με την λέξη κατάλληλο, επειδή βαριόντουσαν να γράψουν 3 λέξεις παραπάνω στις οδηγίες.

Τώρα είναι πιο σαφές, πιο αναλυτικό και μειώνει τον αριθμό τον κλησεων που θα δεχθεί το helpdedk.

Τι πιο σαφές είναι !!!!!

Εγώ, τον φίλο που του έκανες και like, τον πήραν μονοτερμα.

57 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς, σωστό και πλήρες ?

Πώς θα το διατυπώνες, εσύ ?

Θα έπρεπε να αφήσουν το κατάλληλο smartphone απέξω και να γράψουν μετά τις επιλογές για κατάθεση οτι ΑΝ διαθέτει κάποιος κινητη συσκευή με NFC μπλα μπλα μπλα.... δωρο 5 ευρω.

αλλα προφανώς αυτο θα ήταν λόγος για κράξιμο οπότε είπαν ασε, το αφηνουμε στην τυχη. 

η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι googlaρουν και μπαινουν στα σαιτ ειδησεων που έχουν ακομα την παλια διατυπωση αλλα λογω κλικ ειναι πιο ψηλα απο τα νεοτερα οπότε το κακό συνεχίζεται. Τελικα θα μπουν ολοι για διορθωση? πως θα το λύσουν το θέμα?

• Like 1

2 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Εσύ λες ότι με το NFC, λύθηκε το πρόβλημα !!! Το λες αυτό γιατί μπερδευτηκες με την λέξη κατάλληλο και υποθέτεις ότι αν έλεγε NFC, ΔΕΝ θα μπερδεύοσουν.

Εγώ πάλι, είδα το nfc, αλλά δεν μπόρεσα να μάθω αν υποστηρίζει το κινητό nfc και για αυτό έκανα αίτηση με κατάθεση σε τράπεζα.

Για εσένα είναι εύκολο να μάθει κανείς αν το κινητό του υποστηρίζει nfc, αλλά για εμένα δεν είναι.

Πες με εσύ χαζό, τώρα.

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι πιο σαφές είναι !!!!!

Εγώ, τον φίλο που του έκανες και like, τον πήραν μονοτερμα.

Δεν είμαι εδώ μέσα για να διαφωνώ και να κάθομαι να τσακώνομαι. Εχω κι άλλες δουλειές να κάνω. Αν έχεις πρόβλημα με το που κάνω ή δεν κάνω like, βρες τρόπο να το λύσεις μόνος σου. Εγώ δεν μπορώ να στο λύσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20220502_182612.jpg.b3a10c5d99c30bd41bdd519c1239c851.jpgΟποιος βενζινάς βαριέται ή δεν ξέρει, παρτε του το pos και κάντε το μόνοι σας,εισάγοντας τον κωδικό, χειροκίνητα. Στην κάτω μεριά της οθόνης υπάρχει αυτή η επιλογή. 

Επεξ/σία από giorgos04
  • Like 2
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εσύ λες ότι με το NFC, λύθηκε το πρόβλημα !!! Το λες αυτό γιατί μπερδευτηκες με την λέξη κατάλληλο και υποθέτεις ότι αν έλεγε NFC, ΔΕΝ θα μπερδεύοσουν.

Εγώ πάλι, είδα το nfc, αλλά δεν μπόρεσα να μάθω αν υποστηρίζει το κινητό nfc και για αυτό έκανα αίτηση με κατάθεση σε τράπεζα.

Για εσένα είναι εύκολο να μάθει κανείς αν το κινητό του υποστηρίζει nfc, αλλά για εμένα δεν είναι.

Πες με εσύ χαζό, τώρα.

Δεν είπα κανέναν χαζό. Εγώ είμαι χαζός και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ.

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

Θα έπρεπε να αφήσουν το κατάλληλο smartphone απέξω και να γράψουν μετά τις επιλογές για κατάθεση οτι ΑΝ διαθέτει κάποιος κινητη συσκευή με NFC μπλα μπλα μπλα.... δωρο 5 ευρω.

αλλα προφανώς αυτο θα ήταν λόγος για κράξιμο οπότε είπαν ασε, το αφηνουμε στην τυχη. 

η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι googlaρουν και μπαινουν στα σαιτ ειδησεων που έχουν ακομα την παλια διατυπωση αλλα λογω κλικ ειναι πιο ψηλα απο τα νεοτερα οπότε το κακό συνεχίζεται. Τελικα θα μπουν ολοι για διορθωση? πως θα το λύσουν το θέμα?

Δεν μπαίνουν στον οδηγό !!!!

Και πως θα μάθουμε αν το κινητό μας υποστηρίζει NFC ?

Εδώ, στο φόρουμ, αν είδες υπάρχει 'διαφωνία' για το NFC ?

Εσύ γνωρίζεις περί NFC ?

Ποιος έχει δίκιο ?

Δεν είμαι εδώ μέσα για να διαφωνώ και να κάθομαι να τσακώνομαι. Εχω κι άλλες δουλειές να κάνω. Αν έχεις πρόβλημα με το που κάνω ή δεν κάνω like, βρες τρόπο να το λύσεις μόνος σου. Εγώ δεν μπορώ να στο λύσω.

Ρε φίλε, το θέμα είναι που κάνεις like ?

Έγραψα ότι έκανες like, θεωρώντας ότι έχει δίκιο η όχι ?

Αλλά, του βγήκαν 5 και του είπαν ότι είναι λάθος!!!

Το είδες η όχι ?

Που θέλω να καταλήξω ?

Ότι το nfc, δεν είναι τόσο απλό !!!

Το γράψαμε και λύσαμε το θέμα !!!

ΠΑΛΙ, τηλέφωνο χρειάζεται.

4 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Δεν είπα κανέναν χαζό. Εγώ είμαι χαζός και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ.

Δεν είσαι χαζός. ΜΗΝ το λες.

Δεν έχεις πλήρη γνώση, όπως δεν έχω και εγώ.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Εσύ γνωρίζεις περί NFC ?

Ποιος έχει δίκιο ?

αν δεν ξερεις τι ειναι το nfc η αν εχεις nfc δεν θα προχωρησεις στα τυφλα να κανεις αιτηση για αυλη. θα αρχισεις να ψαχνεις πρωτα το θεμα του nfc οπότε το προβλημα δεν θα υπηρχε. κανείς δεν ξέρει βεβαια ποιος μικρος θεος απάφάσισε να χωρίσει τους δικαιούχους κρατικου επιδόματος με βάση μια αγορά που έκαναν πριν χρονια επιλέγοντας κινητη συσκευη. μιλάμε για απιστευτη βλακεια. 

1 ώρα πριν, DjTony είπε

Είτε έχουν αριθμητικό πληκτρολόγιο είτε όχι (τα νέα τα αφής) ξεκινάς απλά και πληκτρολογεί την κάρτα, μετά σου ζητάει λήξη και μετά 3ψηφιο της κάρτας. Σαν να κάνεις online αγορά απλά τα πληκτρολογείς στο POS. Είναι πανεύκολο. Πολύ απλό. Αν δε ξέρει κάποιος υπάλληλος πες του θέλεις να στο κάνω εγώ; πες του να πατήσει 45€ στο μηχάνημα να τα χρεώσει και εκεί που περιμένει να περάσεις την κάρτα ξεκίνα να γράφεις τον αριθμό της κάρτας. Θα σε πάει μόνο του το μηχάνημα μετά 

νομιζω δεν ισχυει σε ολα αυτο

8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εσύ γνωρίζεις περί NFC ?

Ποιος έχει δίκιο ?

Ρε φίλε, το θέμα είναι που κάνεις like ?

Έγραψα ότι έκανες like, θεωρώντας ότι έχει δίκιο η όχι ?

Αλλά, του βγήκαν 5 και του είπαν ότι είναι λάθος!!!

Το είδες η όχι ?

Που θέλω να καταλήξω ?

Ότι το nfc, δεν είναι τόσο απλό !!!

Το γράψαμε και λύσαμε το θέμα !!!

ΠΑΛΙ, τηλέφωνο χρειάζεται.

Δεν είσαι χαζός. ΜΗΝ το λες.

Δεν έχεις πλήρη γνώση, όπως δεν έχω και εγώ.

Πες ποιο μοντέλο κινητού έχεις και το αργότερο σε 5 λεπτά θα σου πω σίγουρα αν έχει NFC ή όχι.  Δεν χρειάζεται να καλέσεις κανένα τηλέφωνο.

1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε

Τα χρήματα που μπαίνουν με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης πως ελέγχεται ότι χρησιμοποιούνται για αγορά καυσίμων;;

Δεν ελέγχεται. Τα χρησιμοποιείς όπως θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H πραγματικότητα είναι ότι το Υπουργείο επανήλθε και άλλαξε τη διατύπωση (προσθέτοντας τα περί NFC) γιατί η προηγούμενη ήταν ασαφής. Άρα η πραγματικότητα διαψεύδει τους φίλους πιο πάνω που υποστηρίζουν ότι ο μέσος πολίτης θα έπρεπε να γνωρίζει περί καταλληλότητας συσκευών και τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών, γιατί σε αυτή την περίπτωση δε θα ήταν απαραίτητη η προσθήκη της επεξήγησης. Μια λογική αλληλουχία γεγονότων που αρκετοί που συνεχίζουν να επιμένουν δεν μπορούν να κατανοήσουν, γεγονός που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται λιγότερο μυαλό να καταλάβεις από NFC παρά από απλή λογική.

Επεξ/σία από siemensc60
  • Like 3

Πες ποιο μοντέλο κινητού έχεις και το αργότερο σε 5 λεπτά θα σου πω σίγουρα αν έχει NFC ή όχι.  Δεν χρειάζεται να καλέσεις κανένα τηλέφωνο.

Δεν ελέγχεται. Τα χρησιμοποιείς όπως θες.

Είδες ?

Εσύ, το κάνεις σε 5'.

Αλλά, δεν ισχύει για όλους.

Εγώ, δεν προχώρησα γιατί δεν ήμουν ΒΈΒΑΙΟΣ, όσο και αν το έψαξα.

1 λεπτό πριν, siemensc60 είπε

H πραγματικότητα είναι ότι το Υπουργείο επανήλθε και άλλαξε τη διατύπωση γιατί η προηγούμενη ήταν ασαφής. Άρα η πραγματικότητα διαψεύδει τους φίλους πιο πάνω που υποστηρίζουν ότι ο μέσος πολίτης θα έπρεπε να γνωρίζει περί καταλληλότητας συσκευών και τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών, γιατί σε αυτή την περίπτωση δε θα ήταν απαραίτητα η προσθήκη της επεξήγησης. Μια λογική αλληλουχία που αρκετοί που συνεχίζουν να επιμένουν δεν μπορούν να κατανοήσουν, γεγονός που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται λιγότερο μυαλό να καταλάβεις από NFC παρά από απλή λογική.

ΑΚΟΜΑ, δεν μου έχεις απαντήσει !!!

Όποιος δεν καταλαβαίνε το 'κατάλληλο' κινητό, δεν έπρεπε να πάρει τηλέφωνο ?

Μιλάμε για όσους διάβασαν τον οδηγό πρίν κάνουν την αίτηση.

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Είδες ?

Εσύ, το κάνεις σε 5'.

Αλλά, δεν ισχύει για όλους.

Εγώ, δεν προχώρησα γιατί δεν ήμουν ΒΈΒΑΙΟΣ, όσο και αν το έψαξα.

Δεν μπορούν να μεταδοθούν σε μια στιγμή ούτε οι γνώσεις που έχουν κάποιοι, ούτε η χαζομάρα που έχουμε εμείς οι χαζοί. Τι να κάνουμε τώρα;

Θα συζητάμε πολύ ώρα τα ίδια και τα ιδια; Αν ναι, συγγνώμη αλλά εγώ αποχωρώ για σήμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...