Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Yngwiedis είπε

Είσαι πολύ κουραστικός... Ρωτάς τα ίδια και τα ίδια. Κατά την δική μου άποψη, ναι τους καλύπτει όλους. Αυτά.

Γνώμη σου.

Σεβαστή.

2 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Για να το άλλαξαν χθες και να πρόσθεσαν με bold την επισήμανση για το NFC, σημαίνει ότι η προηγούμενη διατύπωση ήταν ασαφής και η τωρινή είναι. Όσοι εξυπνάκηδες δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί έπρεπε να υπάρχει αυτή η επισήμανση και ρίχνουν το φταίξιμο στους ωφελούμενος, να τους υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν άυλες κάρτες που ΔΕ χρειάζονται NFC.

Δηλαδή, 'καταλληλότητα' ΕΣΥ τι κατάλαβες ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Για να το άλλαξαν χθες και να πρόσθεσαν με bold την επισήμανση για το NFC, σημαίνει ότι η προηγούμενη διατύπωση ήταν ασαφής και η τωρινή είναι. Όσοι εξυπνάκηδες δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί έπρεπε να υπάρχει αυτή η επισήμανση και ρίχνουν το φταίξιμο στους ωφελούμενους (λες και πρέπει ο μέσος πολίτης να μυρίσει τα νύχια του εάν η καταλληλότητα κινητού είναι hardwarικής ή softwarικής φύσης), να τους υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν άυλες κάρτες που ΔΕ χρειάζονται NFC.

Άυλη κάρτα χωρίς NFC? Για μίλησε μας λίγο για αυτό.. 

Αυτό που θα μπορούσε να λεχθεί είναι ότι το 'κατάλληλο' είναι ασαφές.

Μα, για αυτό είναι το τηλέφωνο !!!

Για να λύνει την ασάφεια.

ΥΓ. Μιλάμε, για αυτούς που διάβασαν τον οδηγό πρίν κάνουν την αίτηση.

8 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Για να το άλλαξαν χθες και να πρόσθεσαν με bold την επισήμανση για το NFC, σημαίνει ότι η προηγούμενη διατύπωση ήταν ασαφής και η τωρινή είναι. Όσοι εξυπνάκηδες δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί έπρεπε να υπάρχει αυτή η επισήμανση και ρίχνουν το φταίξιμο στους ωφελούμενους (λες και πρέπει ο μέσος πολίτης να μυρίσει τα νύχια του εάν η καταλληλότητα κινητού είναι hardwarικής ή softwarικής φύσης), να τους υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν άυλες κάρτες που ΔΕ χρειάζονται NFC.

Ποιες είναι αυτές ?

Ελπίζω, όχι στην φαντασία σου.

1 λεπτό πριν, siemensc60 είπε

Πληρωμές με QR code.

Πληρωμή με QR Code σε βενζινάδικο πως θα κάνεις; για πες μας λίγο. Επίσης μια κάρτα που υποστηρίζει QR υποστηρίζει και NFC. Απλώς υπάρχει εναλλακτική. Εναλλακτική έχουμε και τώρα με πληκτρολόγηση της κάρτας. 

9 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Είμαι χαζός. Το είπα 10 φορές. Κάτι άλλο;

Εγώ είμαι ακόμα πιο χαζός που νόμισα πως το κινητό μου υποστηρίζει nfc (που μέχρι λίγες ημέρες πριν νόμιζα πως ήταν παραλλαγή της συνταγής για κοτόπουλο kfc).

Νομίζω καταστήσαμε σαφές πως έχουμε αυτογνωσία.

3 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Πληρωμές με QR code.

Για το qr code, επιλέγεις είτε έναν λογαριασμό, είτε μια υπάρχουσα κάρτα και την διαδικασία την κάνεις μέσα από την εφαρμογή (τουλάχιστον στην περίπτωση της εθνικής). Αυτό δεν θεωρείτε πληρωμή με άυλη κάρτα. 

Ακριβώς για αυτό το λόγο έγινε η διευκρίνιση του NFC. Γιατί κάποιος μπορεί να πίστευε ότι η άυλη αυτή κάρτα θα μπορούσε πχ να φορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές με QR code ή να πληκτρολογηθεί όπως ειπώθηκε (δεν ξέρω καν αν γίνεται γιατί δεν έχω λάβει ακόμα την κάρτα).

18 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Είμαι χαζός. Το είπα 10 φορές. Κάτι άλλο;

Δεν είναι θέμα, έξυπνου η χαζου.

Είναι θέμα ΓΝΩΣΗΣ, που και εγώ δεν την έχω.

1 λεπτό πριν, siemensc60 είπε

Ακριβώς για αυτό το λόγο έγινε η διευκρίνιση του NFC. Γιατί κάποιος μπορεί να πίστευε ότι η άυλη αυτή κάρτα θα μπορούσε πχ να φορτωθεί και να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές με QR code ή να πληκτρολογηθεί όπως ειπώθηκε (δεν ξέρω καν αν γίνεται γιατί δεν έχω λάβει ακόμα την κάρτα).

Άυλη κάρτα σημαίνει ΚΑΡΤΑ ηλεκτρονική. Αυτό σημαίνει NFC. Ούτε QR ούτε τίποτα. Η κάρτα μπορεί να πληκτρολογηθεί κανονικά όπως ΚΑΘΕ κάρτα. 

2 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Μα, αυτό λυνόταν και με την λέξη 'κατάλληλο' κινητό !!!

Όποιος είχε απορίες , ρωτούσε !!!

9 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Μα δεν υπήρχε δυνατότητα έκδοσης άυλης κάρτας μέσω εθνικής για να έχεις αυτήν την δυνατότητα 🤔

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...