Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

οταν δινεις περισσοτερα λεφτα προφανως θα επιλέξουν τα περισσότερα λεφτα γιατι απλα γράφεις "κατάλληλο smartphone". διατυπωση απο παιδάκι δημοτικου δηλαδη. να μυρισει τα νυχια του ο άλλος τι σημαινει αυτο.

χωρις δικαιολόγηση κιολας γιατι αυτος που απλα δεν εχει nfc δεν παιρνει 5 ευρω, μαλλον κατουρησε στο πηγαδι.

καλη τυχη με αυτο. προφανως και δεν το γνωριζουν, δεν το κανουν ποτε.

Πώς έκριναν την 'καταλληλότητα' ?

Από ΜΟΝΟΙ τους η ρώτησαν ?

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οταν δινεις περισσοτερα λεφτα προφανως θα επιλέξουν τα περισσότερα λεφτα γιατι απλα γράφεις "κατάλληλο smartphone". διατυπωση απο παιδάκι δημοτικου δηλαδη. να μυρισει τα νυχια του ο άλλος τι σημαινει αυτο.

χωρις δικαιολόγηση κιολας γιατι αυτος που απλα δεν εχει nfc δεν παιρνει 5 ευρω, μαλλον κατουρησε στο πηγαδι.

καλη τυχη με αυτο. προφανως και δεν το γνωριζουν, δεν το κανουν ποτε.

Πώς έκριναν την 'καταλληλότητα' ?

Από ΜΟΝΟΙ τους η ρώτησαν ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

Καλά μην υπερβάλλουμε, άλλη έννοια έχει ο ορισμός "κατάλληλο smartphone", και άλλη το "οποιοδήποτε smartphone". Είμαι ένας από αυτούς που την πάτησαν, αλλά δεν κοιτάζω να ρίξω την ευθύνη αλλού, δικό μου ήταν το λάθος.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και να έχουν τέτοια δυνατότητα, οι δικαιούχοι δεν θα μπορέσουν να το κάνουν μια και δεν έχουν όλα τα στοιχεία της κάρτας. Εμένα πχ στο ebanking της alpha φαίνεται ο αριθμός της κάρτας fuel pass, αλλά δεν φαίνεται ούτε η ημερομηνία λήξης ούτε το CVV (ή CCV, δεν είμαι σίγουρος).

Μέσα από την εφαρμογή τα δειχνει όλα τα στοιχεία. Και ημερομηνία ληξης και CVV.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Καλά μην υπερβάλλουμε, άλλη έννοια έχει ο ορισμός "κατάλληλο smartphone", και άλλη το "οποιοδήποτε smartphone". Είμαι ένας από αυτούς που την πάτησαν, αλλά δεν κοιτάζω να ρίξω την ευθύνη αλλού, δικό μου ήταν το λάθος.

Μπράβο, που το παραδέχεσαι.

ΑΝ έγραφε εξ αρχής NFC, πόσοι θα το λάμβαναν το όψιν τους !!!!!

1 λεπτό πριν, Yngwiedis είπε

Μέσα από την εφαρμογή τα δειχνει όλα τα στοιχεία. Και ημερομηνία ληξης και CVV.

Τότε, λύση θα βρεθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Η αίτησή σας έχει αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα.

Κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022, 11:14:10

H βίβα έστειλε απάντηση ότι πρέπει να γίνει εγκριθήσα.  Νομίζω ότι δεν την παλέψαν να φέρουν εις πέρας την  δουλειά και απλά ψάχνουν δικαιολογίες να κερδίσουν χρόνο. Τα παράπονα στο gov μέσω φόρμας τα έστειλα. Καλό θα ήταν να το κάνουμε όλοι.

Επεξ/σία από Subzerog7
  • Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

εσυ δεν πληρωνεσαι απο το κρατος για να κανεις μια σωστη διατυπωση για κατι τοσο σημαντικο. οταν γράφεις κατι επισημο για λογαριασμο του κράτους πρεπει να ειναι σωστο και πληρες. κατάλληλο smartphone δεν σημαινει τιποτα αν δεν γράψεις επακριβως τι σημαινει αυτο.

• Like 3

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

εσυ δεν πληρωνεσαι απο το κρατος για να κανεις μια σωστη διατυπωση για κατι τοσο σημαντικο. οταν γράφεις κατι επισημο για λογαριασμο του κράτους πρεπει να ειναι σωστο και πληρες. κατάλληλο smartphone δεν σημαινει τιποτα αν δεν γράψεις επακριβως τι σημαινει αυτο.

Δηλαδή, όποιοι το διάβασαν, τι θεώρησαν και είπαν ότι είναι οκ ?

1) κάνει τηλέφωνα ?

2) στέλνει sms ?

3) μπαίνει στο internet ?

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Γενικά όσο πιο stupid proof τόσο το καλύτερο και ειδικά όταν μιλάμε για ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ κόσμο.

• Like 1

3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Τι εννοείς, σωστό και πλήρες ?

Πώς θα το διατυπώνες, εσύ ?

11 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Ναι έχω τα στοιχεία της κάρτας.

Φαίνονται όλα στην εφαρμογή myalpha mobile.

Όχι δεν έδωσα πουθενά τον αριθμό.

Απλά πήγα σε 4 διαφορετικά βενζινάδικα τα οποία είχαν και τα 4 POS με αριθμητικό πληκτρολόγιο και κανένας υπάλληλος δεν γνώριζε τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει για να χρεώσει μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα χωρίς να την έχει σε φυσική μορφή, μόνο με τα στοιχεία της.

Είτε έχουν αριθμητικό πληκτρολόγιο είτε όχι (τα νέα τα αφής) ξεκινάς απλά και πληκτρολογεί την κάρτα, μετά σου ζητάει λήξη και μετά 3ψηφιο της κάρτας. Σαν να κάνεις online αγορά απλά τα πληκτρολογείς στο POS. Είναι πανεύκολο. Πολύ απλό. Αν δε ξέρει κάποιος υπάλληλος πες του θέλεις να στο κάνω εγώ; πες του να πατήσει 45€ στο μηχάνημα να τα χρεώσει και εκεί που περιμένει να περάσεις την κάρτα ξεκίνα να γράφεις τον αριθμό της κάρτας. Θα σε πάει μόνο του το μηχάνημα μετά 

• Like 2

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Τι εννοείς, σωστό και πλήρες ?

Πώς θα το διατυπώνες, εσύ ?

Όπως το έχουν διατυπωμενο τώρα.
Τώρα γιατί το έκαναν πιο αναλυτικό;

Ας το έκαναν από την αρχή πιο αναλυτικό.

• Like 1

5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Παιδιά κατάλληλο smartphone προφανώς και σημαίνει smartphone που να κάνει ανέπαφες συναλλαγές. Όχι smartphone να μπαίνει στο google. Για όνομα του θεού 

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε

Γενικά όσο πιο stupid proof τόσο το καλύτερο και ειδικά όταν μιλάμε για ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ κόσμο.

Συμφωνώ.

Μιλάμε, πρώτα πρώτα, για όσους διάβασαν ΠΡΙΝ κάνουν την αίτηση, τον οδηγό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...