Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

50 λεπτά πριν, visualizer είπε

Μια χαρα υγιης ειναι , 2 εργασιμες λεει το κρατος ...σε 2 εργασιμες θα πρεπει να εχουν μπει !Ειναι κουραστικο ποτε τιποτα να μην δουλευει σωστα !! Αυτο ελειπε να μην παραπονεθούμε κιολας!

δεν αλλάζει κάτι αν παραπονιέσαι στο insomnia ,τουλάχιστον κάντο εκεί που πρέπει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Παιδιά το έκανα και εγώ με κατάθεση φυσικά σε λογαριασμό αλλά δεν έχω ebanking στην συγκεκριμένη Τράπεζα / λογαριασμό και δεν σκοπεύω να κάνω. Τα χρήματα όταν μπουν θα έρθει κάποια ειδοποίηση ή πρέπει να πηγαίνω στο ATM για έλεγχο; 

Για να επέλεξες κατάθεση, σημαίνει ότι έχεις λογαριασμό σε όποια τράπεζα επέλεξες να δώσεις το iban. Εκτός αν επέλεξες άυλη, για την οποία θα σου στείλουν κωδικούς. 

10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εξαρτάται

εγώ τα πήρα σε 2 εργάσιμες στην άυλη της Alpha.

για πες πως ακριβως;

περιμενεις να σου ερθει καποιο sms email ;

και μετα βαζεις τα στοιχεια αυτα στο google pay; δεν χρειαζεται καποια αλλη εφαρμογη;

10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εξαρτάται

εγώ τα πήρα σε 2 εργάσιμες στην άυλη της Alpha.

για πες πως ακριβως;

και μετα βαζεις τα στοιχεια αυτα στο google pay; δεν χρειαζεται καποια αλλη εφαρμογη;

Μόλις τώρα, georgiouu είπε

για πες πως ακριβως;

την άυλη κάρτα βάζεις στο gpay.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

την άυλη κάρτα βάζεις στο gpay.

η οποια αυλη καρτα ειναι καποιος αριθμος που σου εχει ερθει με sms email; αυτο περιμενω;

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για να επέλεξες κατάθεση, σημαίνει ότι έχεις λογαριασμό σε όποια τράπεζα επέλεξες να δώσεις το iban. Εκτός αν επέλεξες άυλη, για την οποία θα σου στείλουν κωδικούς. 

Ναι σε λογαριασμό Τραπέζης επέλεξα να μπούνε τα χρήματα. Ρωτάω αν θα έρθει κάποιο μήνυμα πχ στο κινητό ότι τα χρήματα έχουν πιστωθεί ή θα πρέπει να πηγαίνω στο ΑΤΜ να τσεκάρω. 

Καλησπέρα Καλησπέρα.

Μια ερώτηση έχω μήπως το έχει πάθει και κάποιος άλλος. Έκανα την αίτηση για το επίδομα απλά έβαλα λογαριασμό αντί τον πρωτεύων τον δευτερεύον λογαριασμό, ενώ η κάρτα είναι συνδεδεμένη στον πρωτεύον και απόσο ξέρω στο pos δεν μπορείς να διαλέξεις λογαριασμούς.

Η μια λύση είναι να πάω να αλλάξω λογαριασμούς στην τράπεζα και να βάλω τον δευτερεύον ως πρωτεύον.

Σαν πρώτη λύση σκέφτηκα να μεταφέρω τα χρήματα της επιδότησης στον πρωτεύον λογαριασμό και να συνεχίζω να πληρώνω από κει όπως έκαμνα.

Το έχει πάθει κανείς άλλος? Θα καταλάβει το σύστημα ότι ναι μεν δεν χρησιμοποιώ τον λογαριασμό που μπήκαν τα λεφτά αλλά συνεχίζω να βάζω βενζίνη και δεν θα έχω θέματα στο μέλλον?

Ευχαριστώ

Μόλις τώρα, liakinen είπε

Ναι σε λογαριασμό Τραπέζης επέλεξα να μπούνε τα χρήματα. Ρωτάω αν θα έρθει κάποιο μήνυμα πχ στο κινητό ότι τα χρήματα έχουν πιστωθεί ή θα πρέπει να πηγαίνω στο ΑΤΜ να τσεκάρω. 

Α τώρα είδα ότι δεν έχεις ebanking. Ναι, θα πρέπει να πηγαίνεις. 

Καθαρά για εγκυκλοπαιδικους λόγους, γιατί δεν θες ebanking? Η τράπεζα έχει ήδη τα στοιχεία σου. 

Μόλις τώρα, BlackBoldog είπε

Σαν πρώτη λύση σκέφτηκα να μεταφέρω τα χρήματα της επιδότησης στον πρωτεύον λογαριασμό και να συνεχίζω να πληρώνω από κει όπως έκαμνα.

Μετέφερε τα χρήματα σου. Ο,τι θες τα κάνεις τα χρήματα αν επιλέξεις κατάθεση. 

8 λεπτά πριν, georgiouu είπε

για πες πως ακριβως;

Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό ebanking στην alpha τότε θα σου φτιάξουν νέο, και θα σου στείλουν email + sms με ότι χρειάζεται για να μπορέσεις να συνδεθείς.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Α τώρα είδα ότι δεν έχεις ebanking. Ναι, θα πρέπει να πηγαίνεις. 

Καθαρά για εγκυκλοπαιδικους λόγους, γιατί δεν θες ebanking? Η τράπεζα έχει ήδη τα στοιχεία σου. 

Έχω σε Τράπεζα με καταθέσεις, μισθοδοσία κτλ. (ebanking) 

Για τα καύσιμα επέλεξα ένα λογαριασμό σε μία Τράπεζα που μπαίνουν μόνο κάτι λεφτά από ενοίκια (χωράφια) μία φορά το χρόνο. Ε δεν θέλω να γεμίζω με εφαρμογές το κινητό που απλά δεν θα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ.

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό ebanking στην alpha τότε θα σου φτιάξουν νέο, και θα σου στείλουν email + sms με ότι χρειάζεται για να μπορέσεις να συνδεθείς.

τελεια! και χρειαζομουν ενα λογαριασμο στην αλφα αλλα το ανεβαλλα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakinen είπε

Έχω σε Τράπεζα με καταθέσεις, μισθοδοσία κτλ. 

Για τα καύσιμα επέλεξα ένα λογαριασμό σε μία Τράπεζα που μπαίνουν μόνο κάτι λεφτά από ενοίκια (χωράφια) μία φορά το χρόνο. Ε δεν θέλω να γεμίζω με εφαρμογές το κινητό που απλά δεν θα χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ.

Ε καλά, για έναν τέτοιο λογαριασμό δεν χρειάζεται και εφαρμογή. Για να μπαίνεις να βλέπεις από το pc σου κάθε φορά που είναι να πάρεις λεφτά απλά. 

6 λεπτά πριν, georgiouu είπε

Αν δεν έχεις, δεν σου φτιάχνουν κανονικό λογαριασμό με iban κτλ. Η άυλη μπορεί να εκδοθεί και χωρίς iban, ωστόσο πρέπει να συνδεθείς στο ebanking τους. Σου φτιάχνουν λογαριασμό με την έννοια ebanking, όχι καταθετικο λογαριασμό 

Ας το επιβεβαιώσει κάποιος, αλλά είναι λογικό (πρέπει να υπογράψεις έτσι και αλλιώς για κανονικό λογαριασμό, παραλαβή καρτας κτλ) 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, georgiouu είπε

Μια διευκρίνιση μόνο, θα αποκτήσεις λογαριασμό e-banking, και όχι καταθετικό.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...