Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλό κλείσιμο στην VIVA και ΟΑΕΔ σε όλους όσους δουλεύουν εκεί. 

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 2
  • Confused 2
  • Sad 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Στείλτε email και στα site για τα προβλήματα. Έστειλα χθες στο newsit και σε κάποια άλλα και τώρα είδα ότι το ανέφεραν.

Δεν αναφέρουν το πρόβλημα που έχεις εσύ, αλλά ότι κάποιοι (έξυπνοι ας πούμε), πάνε να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αλλού. 

Τα λεφτά θα τα πάρετε. Έχετε 3 μήνες μπροστά, και ακόμα και αν γίνει στραβή, θα πάρει παράταση. 40 ευρώ λείπουν σε όλους εδώ και αγχώνεστε τόσο? Χαλαρώστε, δεν είναι υγιής συμπεριφορά όλο αυτό που κάνετε κάποιοι εδώ μέσα. Τα λεφτά δεν τα χάνετε. 

*όσοι κάνατε αίτηση Παρασκευή και Σάββατο, όπως δεν δουλεύετε εσείς, έτσι δεν δουλεύουν και άλλοι. Υπομονή. 

16 λεπτά πριν, petranthe είπε

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλό κλείσιμο στην VIVA και ΟΑΕΔ σε όλους όσους δουλεύουν εκεί. 

Μπράβο. Έτσι. +100

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια χαρα υγιης ειναι , 2 εργασιμες λεει το κρατος ...σε 2 εργασιμες θα πρεπει να εχουν μπει !Ειναι κουραστικο ποτε τιποτα να μην δουλευει σωστα !! Αυτο ελειπε να μην παραπονεθούμε κιολας!

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, visualizer είπε

Μια χαρα υγιης ειναι , 2 εργασιμες λεει το κρατος ...σε 2 εργασιμες θα πρεπει να εχουν μπει !Ειναι κουραστικο ποτε τιποτα να μην δουλευει σωστα !! Αυτο ελειπε να μην παραπονεθούμε κιολας!

Αν θεωρείς ότι πρέπει να χαλιέσαι για 40 ευρώ, και να γράφεις 20 μηνύματα την ημέρα, καλώς. Δεν είπα να μην κάνεις παράπονα όπου πρέπει, αλλά μετά από αυτό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις. Φαντάζομαι πατάς και f5 στην σελίδα του mail σου? 

Δημοσ.

Τελικά την πάτησα και εγώ, το κινητό μου δεν υποστηρίζει nfc, παρόλο που το είχα ψάξει πριν επιλέξω άυλη κάρτα. Είχα βρει ακόμα και tutorial για το πως ενεργοποιείται στο μοντέλο μου...

How to activate NFC on Redmi Note 8 (howto-android.com)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν θεωρείς ότι πρέπει να χαλιέσαι για 40 ευρώ, και να γράφεις 20 μηνύματα την ημέρα, καλώς. Δεν είπα να μην κάνεις παράπονα όπου πρέπει, αλλά μετά από αυτό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να περιμένεις. Φαντάζομαι πατάς και f5 στην σελίδα του mail σου? 

Τα 20 μνμ που τα είδες ; Απλα παραθέτω τις απαντήσεις της viva για να ενημερώσω και τους υπόλοιπους .

Δημοσ.

το εκανα σε 5 λεπτα με καταθεση εννοειτε. για 5 ευρω δεν σπαταλαω εξτρα χρονο να γυρισω τα γραναζια της γραφειοκρατειας και της ανοργανοσιάς τους, ποσο μάλλον αν πρεπει να δωσω και στοιχεια στη βιβα. ουστ

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τελικά την πάτησα και εγώ, το κινητό μου δεν υποστηρίζει nfc, παρόλο που το είχα ψάξει πριν επιλέξω άυλη κάρτα. Είχα βρει ακόμα και tutorial για το πως ενεργοποιείται στο μοντέλο μου...

τι εννοεις;υπαρχει περιπτωση το κινητο να εχει κουμπι ενεργοποιησης NFC και να μην το υποστηριζει;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν πήγες να δεις αν υπάρχει το κουμπί για την ενεργοποίηση πρώτα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgiouu είπε

τι εννοεις;υπαρχει περιπτωση το κινητο να εχει κουμπι ενεργοποιησης NFC και να μην το υποστηριζει;

Εννοώ πως το Redmi Note 8 ΔΕΝ υποστηρίζει nfc, παρόλο που στο συγκεκριμένο site λέει πως υποστηρίζει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δεν πήγες να δεις αν υπάρχει το κουμπί για την ενεργοποίηση πρώτα;

Όχι :)

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αυτό το είδα αφού είχα κάνει την αίτηση, αφού δεν κατάφερα να βρω την επιλογή στο κινητό μου.

Τα Note 8 pro / Note 8T έχουν, το απλό Note 8 όχι.

• Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το εκανα σε 5 λεπτα με καταθεση εννοειτε. για 5 ευρω δεν σπαταλαω εξτρα χρονο να γυρισω τα γραναζια της γραφειοκρατειας και της ανοργανοσιάς τους, ποσο μάλλον αν πρεπει να δωσω και στοιχεια στη βιβα. ουστ

εξαρτάται

εγώ τα πήρα σε 2 εργάσιμες στην άυλη της Alpha.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όχι :)

Αυτό το είδα αφού είχα κάνει την αίτηση, αφού δεν κατάφερα να βρω την επιλογή στο κινητό μου.

Τα Note 8 pro / Note 8T έχουν, το απλό Note 8 όχι.

Πωωω τι μου θυμισες , ναι οντος ηταν η μεγααλη βλακεια της Redmi , ενας λογος που κυκλοφορησε το 8Τ επισημα στην Ελλαδα αυτος ηταν , δεν το εχω ακομα αυτο το τηλεφωνο αλλα θυμαμε που ηταν να παρω  το 8Τ απο επισημο με την λογικη ΑΝ ποτε χρειαστω το NFC και τελικα ειχα παρει το 8 Pro να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Επεξ/σία από fotisbasm
Δημοσ.

Παιδιά το έκανα και εγώ με κατάθεση φυσικά σε λογαριασμό αλλά δεν έχω ebanking στην συγκεκριμένη Τράπεζα / λογαριασμό και δεν σκοπεύω να κάνω. Τα χρήματα όταν μπουν θα έρθει κάποια ειδοποίηση ή πρέπει να πηγαίνω στο ATM για έλεγχο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...