Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους. Το κινητό μου δεν υποστηρίζει nfc, ωστόσο έχω garmin pay. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την άυλη μέθοδο χορήγησης?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Kounoupieras είπε

Καλημέρα σε όλους. Το κινητό μου δεν υποστηρίζει nfc, ωστόσο έχω garmin pay. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την άυλη μέθοδο χορήγησης?

Εμένα που δεν με ενδιαφέρει, έψαξα και βρήκα 2 αποτελέσματα, ειδικά το 2ο από την alpha bank με αναλυτικές οδηγίες : https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/nea-karton/garmin-pliromes-me-to-smartwatch

Αν πιστεύεις θα θα λειτουργήσει και θέλεις να το σκέφτεσαι καντο, προσωπικά αν και έχω nfc+gpay με ηδη συνδεδεμένη τη βασική μου κάρτα,, επέλεξα το Iban και ας πάρω 40€ αντί για 45€

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1

Στις 30/4/2022 στις 1:23 ΠΜ, visualizer είπε

Ναι μην το ψάχνεις ... Η viva είναι για κλαματα και εμείς μ***Ες που την επιλέξαμε ! 

Οσοι καναμε με viva διοτι δεν γνωριζαμε οτι θα μπορουσε να βγει απο την alpha χωρις να εχουμε λογαριασμο την πατησαμε. Η alpha μεσα σε 2 με 3 μερες δημιουργησε της καρτες και τα εδωσε τα χρηματα. Η viva δεν μπορει να εξυπηρετηση. αιτηση απο Δευτερα και ακομα τπτ. Απαραδεκτο αλλα ας προσεχαμε  Αυτες οι 2 μερες να δουμε ποσο θα διαρκεσουν. Για εμενα που ειχα παλιότερα viva ειναι λογος για διαγραφει μετα την χρηση της καρτας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το fuel pass επιδοτεί μόνο βενζίνη ;;

Έκανα αίτηση για ένα αγροτικό vw caddy του 98 αλλα τζίφος

Screenshot_20220502-101010_Chrome~4.jpg

Επεξ/σία από dhmak

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H viva μας δουλευει ... εχει γινει σε κανεναν που πληρωθηκε ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ; Εχω δει με τα ματια μου απο 6 ατομα που πληρωθηκαν και σε κανεναν δεν λεει ΕΚΓΡΙΘΕΙΣΑ!

"Καλημέρα σας και καλό μήνα, Όταν η αίτησή σας βρεθεί σε κατάσταση "ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ" (όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω), σημαίνει ότι έχει εγκριθεί από τον φορέα και η πίστωση του επιδόματος καυσίμων στο λογαριασμό ή την άϋλη κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί από την Viva Wallet εντός 2 εργάσιμων ημερών. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αίτησης σας στον παρακάτω σύνδεσμο:https://vouchers.gov.gr/. Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε σχετική ενημέρωση στο email εγγραφής σας με τις επόμενες ενέργειες που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας."

image.png.c26b8963948b86902abc1a27044bc6d3.png

Επεξ/σία από visualizer

Καλημέρα σε ολους!

Εκανα την αίτηση, εγκρίθηκε, κατεβασα την εφαρμογή της alpha,βλέπω την άυλη κάρτα μεσα στην εφαρμογή με τα 45 ευρω της,αλλα πώς θα πληρώσω στο βενζινάδικο; Δεν έχει κάποια επιλογή για πληρωμή. Απλά, βλέπω τα στοιχεία της κάρτας. 

Κάποια βοήθεια;

5 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Καλημέρα σε ολους!

Εκανα την αίτηση, εγκρίθηκε, κατεβασα την εφαρμογή της alpha,βλέπω την άυλη κάρτα μεσα στην εφαρμογή με τα 45 ευρω της,αλλα πώς θα πληρώσω στο βενζινάδικο; Δεν έχει κάποια επιλογή για πληρωμή. Απλά, βλέπω τα στοιχεία της κάρτας. 

Κάποια βοήθεια;

Kατεβασε google pay και βαλε τα στοιχεια εκει 

4 ώρες πριν, power_1 είπε

Α) Αν εισαι συνδικαιουχος στο λογαργιασμο αλλα δεν εισαι το πρωτο ονομα υπαρχει προβλημα ?

Β) Αν ειναι 3 συνδικαιουχοι μπορουν οι δυο να δηλωσουν τον ιδιο iban  λογαργιασμο ?

Κανεις που γνωριζει?

Α) Αν εισαι συνδικαιουχος στο λογαργιασμο αλλα δεν εισαι το πρωτο ονομα υπαρχει προβλημα ?

Όχι.

Β) Αν ειναι 3 συνδικαιουχοι μπορουν οι δυο να δηλωσουν τον ιδιο iban  λογαργιασμο ?

Πιθανότατα μπορούν, δεν αναγράφει κάτι συγκεκριμένο 

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Κυβέρνηση πάλι που εκτός από τη μηδαμινή βοήθεια που προσφέρει στα καύσιμα με τα σαραντοπενηντάρια για τρεις μήνες,  υπόσχεθηκε από αρχές Απριλίου, φτάσαμε να κάνουμε την αίτηση στις 26 Απριλίου και ενώ εγκρίθηκε την ίδια μέρα φτάσαμε 2 Μαϊου και δεν έχουμε δει τα χρήματα. Ειδική μνεία και για το Viva Wallet που επιλέχτηκέ ως μέσο έκδοσης της αύλης αλλά δεν καταφέρανε τα παιδιά να τηρήσουν τις προθεσμίες, κανονικά έπρεπε να τους έχουν μαυρίσει και να το αναθέσουν αλλού. Μηδέν οργάνωση, όλα φτερό στον άνεμο.

• Like 2

1 ώρα πριν, visualizer είπε

H viva μας δουλευει ... εχει γινει σε κανεναν που πληρωθηκε ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ; Εχω δει με τα ματια μου απο 6 ατομα που πληρωθηκαν και σε κανεναν δεν λεει ΕΚΓΡΙΘΕΙΣΑ!

"Καλημέρα σας και καλό μήνα, Όταν η αίτησή σας βρεθεί σε κατάσταση "ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ" (όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω), σημαίνει ότι έχει εγκριθεί από τον φορέα και η πίστωση του επιδόματος καυσίμων στο λογαριασμό ή την άϋλη κάρτα σας θα πραγματοποιηθεί από την Viva Wallet εντός 2 εργάσιμων ημερών. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αίτησης σας στον παρακάτω σύνδεσμο:https://vouchers.gov.gr/. Σε κάθε περίπτωση θα λάβετε σχετική ενημέρωση στο email εγγραφής σας με τις επόμενες ενέργειες που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας."

Καλησπέρα.

Σε συγγενικό μου πρόσωπο που ήδη πληρώθηκε (όχι σε Viva), η κατάσταση παραμένει ακόμα ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ & ενημερώνει πως έχει αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα.

Δεν άλλαξε ποτέ σε ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΑ.

Έχουν περάσει 4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που έκανα την αίτηση, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που επέλεξα τη Viva (δεν είχα λογαριασμό, χωρίς να ξέρω είπα να προνοήσω και δημιούργησα. Ακόμα περιμένω βέβαια…)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, visualizer είπε

image.png.c26b8963948b86902abc1a27044bc6d3.png

Εγώ Παρασκευή την έκανα και λέει ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ. Όντως δεν έχω δει κανέναν να παραθέτει εικόνα που να λέει εγκριθείσα. Γενικώς θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπομονή όσοι επιλέξαμε βιβα. Την επέλεξα γιατί έχω επαγγελματικό λογ/σμο και ήδη έχω μια άυλη κάρτα από εκεί. Δεν πιστεύω ότι δεν θα τα πάρουμε, αλλά πιστεύω ότι θα κάνει πάνω από 5-6 εργάσιμες μετά την αίτηση. 

Καλό είναι όσοι έκαναν αίτηση και πέρασαν 2 εργάσιμες να μπουν εδώ (υποβολή πρότασης, είσοδος με κωδικούς ταξις) και να το γράψουν ως παράπονο. Όσοι πιο πολλοί το αναφέρουν τόσο καλύτερα. 

1 ώρα πριν, power_1 είπε

Κανεις που γνωριζει?

Ό,τι και να γίνει, θα σου βγάλει κατά την αίτηση άκυρος iban ή χρησιμοποιείται ήδη. Αν τον εγκρίνει είσαι οκ. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1

2 ώρες πριν, dhmak είπε

Το fuel pass επιδοτεί μόνο βενζίνη ;;

Έκανα αίτηση για ένα αγροτικό vw candy του 98 αλλα τζίφος

Αν είναι Φ.Ι.Χ. (Φορτηγό Ι.Χ.) δεν επιδοτείται. Δεν έχει να κάνει με βενζίνη / diesel.

• Like 1

Στείλτε email και στα site για τα προβλήματα. Έστειλα χθες στο newsit και σε κάποια άλλα και τώρα είδα ότι το ανέφεραν.

Αναφορές για προβλήματα

Ωστόσο δε λείπουν και οι αναφορές για προβλήματα. Αναγνώστες του newsit.gr αναφέρουν πως αρκετοί δε γνώριζαν πως για την κάρτα χρειάζεται το κινητό τους να έχει NFC, κι έτσι τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν, αφού δε μπορούν να γυρίσουν πίσω τη διαδικασία και να επιλέξουν τραπεζική κατάθεση.

Επίσης υπάρχουν αναφορές για καθυστέρηση της έγκρισης μέσω viva wallet, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως δεν μπορούν να «πιάσουν» γραμμή όταν παίρνουν τηλέφωνο για να βρουν λύση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...