Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Yngwiedis είπε

Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε αυτή η περιγραφή!!!

Έγραφε απλά πως χρειάζεσαι "κατάλληλο" smartphone!

τότε όπως οι υπόλοιποι ρωτάς πρώτα τι δεν καταλαβαίνεις και τι εννοεί με τον όρο "κατάλληλο"

αν δεν ήθελε "κατάλληλο" απλά θα έγραφε smartphone

έχει ξαναγραφτεί , βρίσκεις κάποιον , περνάς εκεί το ποσό ώστε να βάλει βενζίνη  και παίρνεις τα λεφτά

δε χρειάζεται συνέχεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε αυτή η περιγραφή!!!

Έγραφε απλά πως χρειάζεσαι "κατάλληλο" smartphone!

Γι' αυτό το βάλανε και με bold. Επειδή πολλοί την πάτησαν σαν κι εμένα.

Και έτσι να είναι.

Εσύ, πως 'θεωρήσες' ότι έχεις κατάλληλο ? Ρώτησες κάποιον ?

3 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε όπως οι υπόλοιποι ρωτάς πρώτα τι δεν καταλαβαίνεις και τι εννοεί με τον όρο "κατάλληλο"

έχει ξαναγραφτεί , βρίσκεις κάποιον , περνάς εκεί το ποσό ώστε να βάλει βενζίνη  και παίρνεις τα λεφτά

δε χρειάζεται συνέχεια

ΠΩΣ τα περνάς ?

3 λεπτά πριν, korakios είπε

δε χρειάζεται συνέχεια

Δεν βρήκα κανέναν. Στράφι θα πάει η κάρτα.  Συγγνώμη που δεν έχω πολλούς γνωστούς και φίλους.   

Υ.Γ.  Εσείς με τις αντιδράσεις "Χαχα" δεν μας λέτε τα αστεία που γράφω μήπως γελάσουμε και οι υπόλοιποι; 

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Και έτσι να είναι.

Εσύ, πως 'θεωρήσες' ότι έχεις κατάλληλο ? Ρώτησες κάποιον ?

Ακριβώς επειδή ήταν ασαφείς οι οδηγίες.

Κατάλληλο μπορεί να σημαίνει από μόνο Android συσκευές, ή συσκευές με x έκδοση Android, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Επαναλαμβάνω πως δεν είμαστε όλοι γνώστες.

Αυτό που πρόσθεσαν στην περιγραφή ήταν δύσκολο να το γράψουν από την πρώτη ημέρα;

1 λεπτό πριν, Yngwiedis είπε

Δεν βρήκα κανέναν. Στράφι θα πάει η κάρτα.  Συγγνώμη που δεν έχω πολλούς γνωστούς και φίλους.   

Υ.Γ.  Εσείς με τις αντιδράσεις "Χαχα" δεν μας λέτε τα αστεία που γράφω μήπως γελάσουμε και οι υπόλοιποι; 

Και γνωστό να μην εχεις, όλο και κάποιος θα βρεθεί να 'παρει' τα λεφτά και να τσιμπήσει τα 5€, ΑΥΤΟΣ.

Μόλις τώρα, Yngwiedis είπε

ψάξε εδώ τότε και δώσε το έξτρα ταληράκι σαν δώρο

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΠΩΣ τα περνάς ?

βάζει τη viva στο κινητό του και του δίνεις τους κωδικούς

7 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Ακριβώς επειδή ήταν ασαφείς οι οδηγίες.

Κατάλληλο μπορεί να σημαίνει από μόνο Android συσκευές, ή συσκευές με x έκδοση Android, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Επαναλαμβάνω πως δεν είμαστε όλοι γνώστες.

Αυτό που πρόσθεσαν στην περιγραφή ήταν δύσκολο να το γράψουν από την πρώτη ημέρα;

Δεν έχεις δίκιο.

Θεωρήσες, από μόνος σου ότι έχεις κατάλληλο κινητό!!!

Και nfc, θα μπορούσες να θεωρήσεις ότι έχει αφού στο είπε ξειπε ο πωλητής που στο πούλησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γεγονός ότι πρόσθεσαν πριν μερικές ώρες την υποσημείωση για το NFC σημαίνει ότι η αρχική περιγραφή τους περί καταλλήλου κινητού ήταν ελλιπής. Μην ασχολείστε με τους εξυπνάκηδες, τρολ είναι που γράφουν απ' το δωμάτιό τους στο σπίτι των γονιών τους και με το χαρτζιλίκι του παππού και της γιαγιάς αγοράζουν κινητά με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Επεξ/σία από siemensc60
  • Like 6

5 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Το γεγονός ότι πρόσθεσαν πριν μερικές ώρες την υποσημείωση για το NFC σημαίνει ότι η αρχική περιγραφή τους περί καταλλήλου κινητού ήταν ελλιπής. Μην ασχολείστε με τους εξυπνάκηδες, τρολ είναι που γράφουν απ' το δωμάτιό τους στο σπίτι των γονιών τους και με το χαρτζιλίκι του παππού και της γιαγιάς αγοράζουν κινητά με τις τελευταίες τεχνολογίες.

ΜΑΛΛΟΝ, αυτοί που αγοράζουν κινητά με τα λεφτά του μπαμπά, νομίζουν ότι το κινητό τους, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

Το ερώτημα είναι αμιληκτο.

ΠΟΙΟΝ ρωτήσε για την καταλληλότητα του κινητού ?

Τον κανένα ?

10 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Μετά Χριστόν, προφήτες υπάρχουν πολλοί.

Αν εξαρχής μιλούσαν για nfc, τι φαντάζεσαι ότι θα γινόταν ??

Έχεις το θάρρος να το πεις ??

1) θα σπουσαν τα τηλέφωνα στο υπουργείο, να τους πει ο υπάλληλος ?

2) θα ρωτούσαν το κατάστημα που το αγόρασαν (eshop) ?

3) την αντιπροσωπεία ?

Και για να είμαστε και χρηστικοι:

Κάποιος που ΔΕΝ ασχολήθηκε μέχρι σήμερα με την διαδικασία και μπαίνει 1' φορά και βλέπει αυτό το NFC, που του προτείνεις να απευθυνθεί ???

• Sad 1

Μια κρατική ανακοίνωση πρέπει να είναι ξεκάθαρη γιατί σκοπός της είναι να ενημερώσει και όχι να μπερδέψει τον πολίτη. Με την προσθήκη της υποσημείωσης για το NFC, η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη, ενώ πριν ήταν παραπλανητική.

• Like 2

Μόλις τώρα, siemensc60 είπε

Μια κρατική ανακοίνωση πρέπει να είναι ξεκάθαρη γιατί σκοπός της είναι να ενημερώσει και όχι να μπερδέψει τον πολίτη. Με την προσθήκη της υποσημείωσης για το NFC, η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη, ενώ πριν ήταν παραπλανητική.

Που θα απευθυνθει κάποιος που δεν καταλαβαίνει αυτό το NFC ?

7 λεπτά πριν, siemensc60 είπε

Δεν ρωτάω, ρητορικα.

Εγώ, για το κινητό μου, δεν κατάφερα να μάθω αν υποστηρίζει NFC.

Τρίτη 26/4 η αίτηση , Παρασκευή 29/4 διαθέσιμη η κάρτα 45 ευρώ στο wallet. 
όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. 
Περιμένω τώρα και του πεθερού που δήλωσα για πίστωση σε λογαριασμό. 
Ξέρει κανείς αν στη δεύτερη περίπτωση μπορείς να κάνεις ανάληψη το ποσό ?
η σε δεσμεύει για ηλεκτρονική πληρωμή στο πρατήριο ?

21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εγώ, για το κινητό μου, δεν κατάφερα να μάθω αν υποστηρίζει NFC.

αν βάλεις μοντέλο και δίπλα nfc στο google δε σου βγάζει ? ποιο έχεις?

• Like 1

3 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

Τρίτη 26/4 η αίτηση , Παρασκευή 29/4 διαθέσιμη η κάρτα 45 ευρώ στο wallet. 
όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. 
Περιμένω τώρα και του πεθερού που δήλωσα για πίστωση σε λογαριασμό. 
Ξέρει κανείς αν στη δεύτερη περίπτωση μπορείς να κάνεις ανάληψη το ποσό ?
η σε δεσμεύει για ηλεκτρονική πληρωμή στο πρατήριο ?

Λογικά, μπορείς.

Βενζίνη, δεν βάζει ?

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν βάλεις μοντέλο και δίπλα nfc στο google δε σου βγάζει ? ποιο έχεις?

Alcatel 1se

1 ώρα πριν, terry308 είπε

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο. 

Έχεις εξυπηρετήσει άλλο άτομο με το email σου , οπότε λογικά έχει κρατηθεί αίτηση με το email σου και δεν μπορείς να κάνεις άλλη

Αυτο στο νημα εχει αναφερθει???  Αρα πρεπει να ΤΟΝΙΣΤΕΙ  email που εχει καταχωρηθει σε αιτηση το ΙΔΙΟ δεν μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει σε αλλη!!!  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...