Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Την πάτησε. Το ίδιο και όσοι πάνε και δεν έχουν δεδομένα γιατί κάποια κινητά όπως π.χ. το δικό μου χρειάζονται δεδομένα για να πληρώνουν με google pay. Καταλαβαίνεις τι κωμικοτραγικά θα γίνουν στα πρατήρια τις επόμενες μέρες αν δεν έχουν μετρητά. 

Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομσι είναι πόσο τεχνολογικά αναλφάβητοι είναι οι Έλληνες.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ψάχνει να βρει €50 να πληρώσει.

😆

Εντάξει διαβάζω τα τελευταία ποστ και έχω σκάσει στα γέλια. Μπανανία κανονική. Κράτος για τον λούτσο, πολίτες 2 φορές χειρότερα.

• Like 3

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Την πάτησε. Το ίδιο και όσοι πάνε και δεν έχουν δεδομένα γιατί κάποια κινητά όπως π.χ. το δικό μου χρειάζονται δεδομένα για να πληρώνουν με google pay. Καταλαβαίνεις τι κωμικοτραγικά θα γίνουν στα πρατήρια τις επόμενες μέρες αν δεν έχουν μετρητά. 

Αυτά, ισχύουν και με την πλαστική κάρτα.

Χρησιμοποιω σχεδόν παντού την κάρτα αλλά κρατώ και μετρητά, στην περίπτωση που δεν 'δουλέψει'.

• Like 2

Αναμένω να δω αγγελίες...

Αγοράζεται fuel card άμεσα και αβίαστα στη μισή τιμή. Πληρωμή μετρητοίς.

Δώρο ένα μαντήλι να κλάψετε

31 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΓΙΑΤΙ με το ΙΔΙΟ email ?

Γιατι εξυπηρετησα αλλον που δεν ειχε email!  Οποτε το συστημα κραταει το email που εχει χρησιμοποιηθει και δεν σου επιτρεπει με το ιδιο να κανεις κι αλλη αιτηση!  

12 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Αναμένω να δω αγγελίες...

Αγοράζεται fuel card άμεσα και αβίαστα στη μισή τιμή. Πληρωμή μετρητοίς.

Εχω προσφερθει ηδη 2 φορες :P

Εγώ έκανα την αίτηση για άυλη Τετάρτη βράδυ, Παρασκευή πρωί μου ήρθε μήνυμα από Άλφα, Σάββατο πρωί φάνηκε η κάρτα στο myAlpha, Σάββατο μεσημέρι την ξόδεψα. Περίπου ίδια εξέλιξη και σε αιτήσεις δύο γνωστών επίσης με alphabank.

2 λεπτά πριν, vali είπε

Εγώ έκανα την αίτηση για άυλη Τετάρτη βράδυ, Παρασκευή πρωί μου ήρθε μήνυμα από Άλφα, Σάββατο πρωί φάνηκε η κάρτα στο myAlpha, Σάββατο μεσημέρι την ξόδεψα. Περίπου ίδια εξέλιξη και σε αιτήσεις δύο γνωστών επίσης με alphabank.

Ναι είναι γνωστό ότι η Αλφα ήταν συνεπής στο χρόνο. Πράγμα που δεν έγινε με τη βιβα. Κανείς δεν έλαβε κάρτα προς το παρόν. 

38 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Γιατι εξυπηρετησα αλλον που δεν ειχε email!  Οποτε το συστημα κραταει το email που εχει χρησιμοποιηθει και δεν σου επιτρεπει με το ιδιο να κανεις κι αλλη αιτηση!  

ΤΩΡΑ, και η εφορία θέλει δηλωμένο email.

Οπότε, όλοι πρέπει να έχουν.

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Εγώ αυτό που αντιλαμβάνομσι είναι πόσο τεχνολογικά αναλφάβητοι είναι οι Έλληνες.

Τεχνολογικα αναλφάβητοι επειδή δεν μπορούν να κάνουν μια δουλεια σωστά με σαφείς οδηγίες ?

👍

Εγώ γνωρίζω πολύ καλα τι είναι το nfc αλλά δεν το είχα ποτέ απαραίτητο χαρακτηριστικο στην επιλογή των κινητών εφόσον δεν το χρησιμοποιώ και έχω την κάρτα.

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Τεχνολογικα αναλφάβητοι επειδή δεν μπορούν να κάνουν μια δουλεια σωστά με σαφείς οδηγίες ?

👍

Εγώ γνωρίζω πολύ καλα τι είναι το nfc αλλά δεν το είχα ποτέ απαραίτητο χαρακτηριστικο στην επιλογή των κινητών εφόσον δεν το χρησιμοποιώ και έχω την κάρτα.

ότι είναι τεχνολογικά αναλφάβητοι είναι αλήθεια αλλά το συγκεκριμένο παράδειγμα δε στέκει. 

Σα να σου λέω ότι αφού δε μπορείς να πας τη μηχανή σούζα για 1 χιλιόμετρο δε ξέρεις να οδηγάς.

14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΤΩΡΑ, και η εφορία θέλει δηλωμένο email.

Οπότε, όλοι πρέπει να έχουν.

Και στους 2 λογαριασμους ταξις εχω βαλει το ιδιο email αλλα στις αιτησεις δεν το δεχτηκε!!!

11 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

👍

Αφού είναι σαφείς οι οδηγίες, που ακριβώς στο gov.gr γράφει πως χρειάζεται υποχρεωτικά NFC για να χρησιμοποιήσεις την άυλη ψηφιακή κάρτα;

Αν το βρεις πες μας.

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Και στους 2 λογαριασμους ταξις εχω βαλει το ιδιο email αλλα στις αιτησεις δεν το δεχτηκε!!!

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο. 

Έχεις εξυπηρετήσει άλλο άτομο με το email σου , οπότε λογικά έχει κρατηθεί αίτηση με το email σου και δεν μπορείς να κάνεις άλλη

8 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Αφού είναι σαφείς οι οδηγίες, που ακριβώς στο gov.gr γράφει πως χρειάζεται υποχρεωτικά NFC για να χρησιμοποιήσεις την άυλη ψηφιακή κάρτα;

Αν το βρεις πες μας.

Αρχική σελίδα εισόδου στην εφαρμογή για τη δήλωση

Πώς γίνεται η καταβολή του ποσού;

H καταβολή του ποσού γίνεται μέσω δύο (2) μεθόδων:

• Μέσω έκδοσης άυλης ψηφιακής κάρτας (Viva Wallet ή Alpha Bank) που χρησιμοποιείται με κατάλληλο smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία NFC - ανέπαφων συναλλαγών.
  • Μέσω κατάθεσης σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που κατέχει ο δικαιούχος ή σε λογαριασμό που ο δικαιούχος είναι συνδικαιούχος.
    To ΙΒΑΝ του λογαριασμού θα πρέπει να ανήκει σε μία από τις παρακάτω τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα:

+

Πού και πως το χρησιμοποιώ;

• H άυλη ψηφιακή κάρτα χρησιμοποιείται (η χρήση και η εγκατάσταση της οποίας απαιτεί υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζουν απαραιτήτως την τεχνολογία NFC - ανέπαφων συναλλαγών) σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, μέσω των POS, όπως οποιαδήποτε κάρτα.
  • Το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά.
Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε αυτή η περιγραφή!!!

Έγραφε απλά πως χρειάζεσαι "κατάλληλο" smartphone!

Γι' αυτό το βάλανε και με bold. Επειδή πολλοί την πάτησαν σαν κι εμένα.

Επεξ/σία από Yngwiedis
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...