Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Κι εμένα προσπαθούσες να με πείσεις πως οι οδηγίες που έχουν γράψει είναι σαφείς ενώ είναι ξεκάθαρο πως ΔΕΝ είναι.

Δεν γνωρίζουμε όλοι τι θέλουν να πουν με την φράση "κατάλληλο smartphone" ούτε μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής. Ας γράφανε τα 3 αρχικά, NFC και να μην υπήρχαν ερωτήματα και διαφορετικές ερμηνείες στην κατανόηση των οδηγιών.

Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις πως οι οδηγίες είναι σωστές;

Έλα ντε.Σάμπως θα αλλάξει κάτι;

Ελπίζω τουλάχιστον στο επόμενο επίδομα να το ψάξετε πιο πολύ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι γέλα κιόλας.

Στο επιστρέφω πίσω το ειρωνικό σου γελάκι γιατί δεν είναι καθόλου αστεία αυτά που γράφω.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Στην Κύπρο μείωσαν τον εφκ κατά 10 λεπτά για όλους χωρίς διακρίσεις

Η Κύπρος είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία φίλτατε. Θυμάσαι όταν πρωτοήρθε εδώ το ευρώ; Χαρακτηριστικότατο  παράδειγμα: Στη λαϊκή τα ματσάκια άνηθος, μαϊντανός κλπ είχαν 50 ή 100 δραχμές και την επόμενη εβδομάδα είχαν 50 ή 100 λεπτά του ευρώ (175 ή 350 δραχμές αντίστοιχα). Έτυχε να βρεθώ στην Κύπρο ακριβώς στην ημερομηνία αλλαγής από κυπριακή λίρα σε ευρώ (νομίζω 1η Ιανουαρίου 2007 ή 2008 - δεν θυμάμαι ακριβώς). Εκεί έβλεπες στις βιτρίνες των καταστημάτων τα προϊόντα είχαν δύο τιμές: κυπριακή λίρα και ευρώ με απόλυτη ακρίβεια στη μετατροπή σύμφωνα με την τότε ισοτιμία. Έτσι, εντελώς ενημερωτικά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Έλα ντε.Σάμπως θα αλλάξει κάτι;

Ελπίζω τουλάχιστον στο επόμενο επίδομα να το ψάξετε πιο πολύ.

Δεν θα αλλάξει κατι. Εσύ ο ίδιος προφανώς έχεις γράψει αυτές τις οδηγίες και γι' αυτό επιμένεις τόσο φανατικά πως είναι σωστές.

Στον δρόμο αν βγεις και ρωτήσεις 100 ανθρώπους που έχουν smartphone, θα λάβεις 100 διαφορετικές απαντήσεις για το τι καταλαβαίνουν με την φράση "κατάλληλο smartphone".

Να μην είναι και οι 100 μέχρι 20 χρονών όμως. Να είσαι δίκαιος.

Και σας ξαναεπιστρέφω και στους 2 σας τα ειρωνικά γελάκια.

Συνεχίστε έτσι και θα σας τα επιστρέφω για πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Δεν θα αλλάξει κατι. Εσύ ο ίδιος προφανώς έχεις γράψει αυτές τις οδηγίες και γι' αυτό επιμένεις τόσο φανατικά πως είναι σωστές.

Στον δρόμο αν βγεις και ρωτήσεις 100 ανθρώπους που έχουν smartphone, θα λάβεις 100 διαφορετικές απαντήσεις για το τι καταλαβαίνουν με την φράση "κατάλληλο smartphone".

Δεν κάνουμε την αίτηση, τις πρώτες ημέρες.

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Yngwiedis είπε

Εγω παίρνω τα λεφτά που δεν θα εξαργυρώσουν αυτοί που δεν ήξεραν τι είναι το κατάλληλο smartphone.Φυσικά και εγώ τις έγραψα έτσι μπερδεμένα τις οδηγίες γιατί οπως βλέπεις έχω όφελος.

😁

Δημοσ.

Σε αυτό συμφωνώ. Από την στιγμή που οι οδηγίες δεν ήταν σαφής, κακώς έκανα την αίτηση την πρώτη μέρα.

Δυστυχώς το ΑΦΜ μου λήγει σε 1 και γι' αυτό την έκανα την πρώτη ημέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν κάνουμε την αίτηση, τις πρώτες ημέρες.

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Σε αυτό συμφωνώ. Από την στιγμή που οι οδηγίες δεν ήταν σαφής, κακώς έκανα την αίτηση την πρώτη μέρα.  

Δυστυχώς το ΑΦΜ μου λήγει σε 1 και γι' αυτό την έκανα την πρώτη ημέρα. 

Επεξ/σία από Yngwiedis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, petranthe είπε

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πάτησα VIVA wallet. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. 

Για όσους έχουν περάσει οι δύο εργάσιμες από την αίτηση, καλό είναι να μπουν στο gov.gr με τους κωδικούς ταξις και να γράψουν ως παράπονο για την καθυστέρηση της βιβα. Αν το σύστημα δεχτεί κάτι εκατοντάδες παράπονα για το ίδιο θέμα, σίγουρα θα υπάρξει πίεση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγω παίρνω τα λεφτά που δεν θα εξαργυρώσουν αυτοί που δεν ήξεραν τι είναι το κατάλληλο smartphone.Φυσικά και εγώ τις έγραψα έτσι μπερδεμένα τις οδηγίες γιατί οπως βλέπεις έχω όφελος.

😁

Δεν θα κάτσω ν' ασχοληθώ άλλο μαζί σου.

Παράτα με στην ησυχία μου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Για όσους έχουν περάσει οι δύο εργάσιμες από την αίτηση, καλό είναι να μπουν στο gov.gr με τους κωδικούς ταξις και να γράψουν ως παράπονο για την καθυστέρηση της βιβα. Αν το σύστημα δεχτεί κάτι εκατοντάδες παράπονα για το ίδιο θέμα, σίγουρα θα υπάρξει πίεση. 

Το 2 εργάσιμες, ποιος το ορίζει ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Yngwiedis είπε

Δεν θα κάτσω ν' ασχοληθώ άλλο μαζί σου.

Παράτα με στην ησυχία μου.

Μα εσύ ασχολήθηκες με δικό μου ποστ.

Τεσπα,καλό μήνα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Μα εσύ ασχολήθηκες με δικό μου ποστ.

Τεσπα,καλό μήνα 

Κακός, ψυχρός κι ανάποδος θα είναι ο δικός μου μήνας όπως όλοι τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Καλό μήνα σε σένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...