Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν είχα ιδρύσει την εταιρία και πήγα να ανοίξω επαγγελματικό λογαριασμό, έβριζα την alpha και εκθειαζα τη viva.

Με βαση αυτό έβαλα viva εγω ενώ η γυναίκα μου alpha. Της λέω καλά κρασιά θα μπλεξεις τώρα...

Ε η γυναίκα μου την επόμενη μέρα τα πήρε κι εγώ ακόμα περιμένω και τρώω και κάζο 😂😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, daveathens είπε

Άρα δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα; Γιατί αυτοί θα μου στείλουν κάτι κωδικούς απο οτι είδα! Πως θα κάνω την διαδικασία στο wallet χωρίς να έχω κάποιο app της Alpha Bank; Wallet έχω στο κινητό!

κατεβαζεις το alpha bank mobile  και μπαινεις με τους κωδικους που σου στελνουν...μετα απο εκει μεσα εχει επιλογη να το βαλεις στο wallet... ειναι πολυ απλο....

1 ώρα πριν, PedroG είπε

Παρατηρώ σε βενζινάδικο σήμερα στη πόλη μου....

Αμόλυβδη 2.081

Πετρελαίο 1.932

Αν δεν ήταν η επιδότηση 0.15€ στην αντλία καυσίμων πετρελαίου και εδώ η βενζίνη θα ήταν πιο φτηνή από το πετρέλαιο....

Θυμίζω μόνο ότι πριν ξεκινήσει όλο αυτό το παραμύθι ότι η βενζίνη στην χώρα μας ήταν σταθερά 0.3 με 0,4 ευρώ πιο ακριβή από το πετρέλαιο

Να δηλώσω ότι έκανα την αίτηση σε λογαριασμό φίλης μου, απαιτείται λογαριασμός τραπέζης, email και ΙΧ στο όνομα του ενδιαφερομένου και δεν μπορείς να περάσεις την κατάθεση σε άλλο άτομο σαν δικαιούχο ...για τα εμαιλ και Αριθμό ΙΧ είναι κατανοητό και εύκολο...

Πάντως αν ο Κούλης μας πάει σε εκλογές το προσεχές διάστημα αμφιβάλλω αν θα καταργήσει το έκτακτο αυτό βοήθημα μέχρι τέλους του έτους.........

Σε ΑΛΛΟ άτομο, θες να βάλεις το 50€ βενζίνη ?

11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Σε ΑΛΛΟ άτομο, θες να βάλεις το 50€ βενζίνη ?

Σε άλλο λογαριασμό ....από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ δεν περνάει η επιδότηση. Αυτό λέω.

Η ανεξήγητα παράξενα και μυστήρια αύξηση τιμής πετρελαίου κίνησης και κίνησης είναι ένα ελληνικό 100% φαινόμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την επιδότηση, με τον πόλεμο στη Ουκρανία με την απαίτηση πληρωμής σε Ρούβλι από τους Ρώσους.

Έχει να κάνει 1000% με την ανικανότητα της πολιτείας να παταξει τ φαινόμενα αισχροκέρδειας και να προστατεύσει βτον φτωχό και αδύναμο καταναλωτή είτε γιατί δεν έχει τα κοτσια είτε τη θέληση .

Για αυτό το λόγο ο πληθωρισμός θα καλπάζει και ανεβαίνει ανεξάρτητα από την εποδοματικη και βοηθητική εφαρμογή μέτρων που έρχονται απλά να ρίξουν μερικές σταγόνες η κουβάδες νερού στη φωτιά 🔥🔥

• Thanks 1

1 ώρα πριν, PedroG είπε

....... Η ανεξήγητα παράξενα και μυστήρια αύξηση τιμής πετρελαίου κίνησης και κίνησης είναι ένα ελληνικό 100% φαινόμενο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την επιδότηση, με τον πόλεμο στη Ουκρανία με την απαίτηση πληρωμής σε Ρούβλι από τους Ρώσους.

Έχει να κάνει 1000% με την ανικανότητα της πολιτείας να παταξει τ φαινόμενα αισχροκέρδειας και να προστατεύσει βτον φτωχό και αδύναμο καταναλωτή είτε γιατί δεν έχει τα κοτσια είτε τη θέληση .

Για αυτό το λόγο ο πληθωρισμός θα καλπάζει και ανεβαίνει ανεξάρτητα από την εποδοματικη και βοηθητική εφαρμογή μέτρων που έρχονται απλά να ρίξουν μερικές σταγόνες η κουβάδες νερού στη φωτιά 🔥🔥

Και δεν μιλάει κανένας στα καναλια γι αυτό. Χωρίς την "τύπου επιδοτηση" diesel και βενζίνη θα έχουν την ίδια ακριβώς τιμή ενώ πριν είχαν τουλάχιστον 30 λεπτά διαφορά στο λίτρο.

• Like 1
  • Confused 1

Καλησπερα  , εκανα την αιτηση για το επιδομα με την καρτα αλλα δεν ηξερα οτι θελει nfc δεν το ελεγε πουθενα.
τωρα εχει εγκριθει η αιτηση και στο κινητο μου και δεν εχω nfc , τι κανω τα χανω τα λεφτα ? δεν μου εχει επιλογη να γινει μεσω καρτας και να το αλλαξω.....

• Sad 1

5 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Κάλιο 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι. Παρτε τα ρε σε τραπεζικό λογαριασμό

ναι μα**κια  επρεπε να το ειχα κανει εξαρχης. τωρα πανε ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Καλησπερα  , εκανα την αιτηση για το επιδομα με την καρτα αλλα δεν ηξερα οτι θελει nfc δεν το ελεγε πουθενα.
τωρα εχει εγκριθει η αιτηση και στο κινητο μου και δεν εχω nfc , τι κανω τα χανω τα λεφτα ? δεν μου εχει επιλογη να γινει μεσω καρτας και να το αλλαξω.....

Υπάρχει κινητο που δεν έχει nfc ??🤔

Επεξ/σία από fotisbasm

Μόλις τώρα, dvlsakos είπε

ναι μα**κια  επρεπε να το ειχα κανει εξαρχης. τωρα πανε ?

Δε το γνωρίζω αλλά δεν έχεις κανένα φίλο με NFC? Κάποιον θα βρεις.

Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα την πατήσουν πολλοί διότι οι πανηλίθιοι γραφανε αναλύσεις για το θέμα αλλά ούτε ένας δε ανέφερε ότι χρειάζεται κινητό με NFC. Δηλαδή το πιο βασικό. 

Απ' όλα τα άρθρα που διάβασα μόλις προχθές πέτυχα άρθρο που ανέφερε τη λέξη NFC

1 ώρα πριν, petranthe είπε

Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που πάτησα VIVA wallet. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. 

Γιατί δεν πήγες alpha ?

1 λεπτό πριν, Bitbit είπε

Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα την πατήσουν πολλοί διότι οι πανηλίθιοι γραφανε αναλύσεις για το θέμα αλλά ούτε ένας δε ανέφερε ότι χρειάζεται κινητό με NFC. Δηλαδή το πιο βασικό. 

Για αυτό δεν το κάνεις την 1' ώρα, αλλά περιμένεις λίγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, fotisbasm είπε

Υπάρχει κινητο που δεν έχει nfc ??🤔

εχω το pocophone 1 δεν εχει 

9 λεπτά πριν, Bitbit είπε

ναι και εμενα δεν μου εκοψε , σκεφτηκα τα 5 ευρω τρομαρα μου.

αν βρω κινητο η φιλο που εχει nfc πως θα μπορω να το κανω ?

Επεξ/σία από dvlsakos
  • Thanks 1

Πώς γίνεται η καταβολή του ποσού;

H καταβολή του ποσού γίνεται με δύο τρόπους:

• Μέσω έκδοσης άυλης ψηφιακής κάρτας που χρησιμοποιείται με κατάλληλο smartphone.

Το κατάλληλο smartphone  που θα μπορούσε να αναφέρεται όταν μιλάμε για άυλη ψηφιακή κάρτα;

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dvlsakos είπε

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Βρες κάποιον γνωστό η φίλο με συσκευή NFC για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την κάρτα από την δική του συσκευή.

Εγώ ακόμα ψάχνω.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πώς γίνεται η καταβολή του ποσού;

H καταβολή του ποσού γίνεται με δύο τρόπους:

• Μέσω έκδοσης άυλης ψηφιακής κάρτας που χρησιμοποιείται με κατάλληλο smartphone.

Το κατάλληλο smartphone  που θα μπορούσε να αναφέρεται όταν μιλάμε για άυλη ψηφιακή κάρτα;

Συγγνώμη κιόλας...

Κι εμένα προσπαθούσες να με πείσεις πως οι οδηγίες που έχουν γράψει είναι σαφείς ενώ είναι ξεκάθαρο πως ΔΕΝ είναι.

Δεν γνωρίζουμε όλοι τι θέλουν να πουν με την φράση "κατάλληλο smartphone" ούτε μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για το τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής. Ας γράφανε τα 3 αρχικά, NFC και δεν θα υπήρχαν ερωτήματα και διαφορετικές ερμηνείες στην κατανόηση των οδηγιών.

Υπάρχουμε κι εμείς οι χαζοί που δεν τα καταλαβαίνουμε ούτε τα ξέρουμε όλα.

Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις πως οι οδηγίες είναι σωστές;

Επεξ/σία από Yngwiedis
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...