Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι είναι δικαιούχοι;

Κάθε φυσικό πρόσωπο συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, με σκοπό την συμβολή στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2022. 

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα ή μοτοσυκλέτα-μοτοποδήλατο να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο, να μην οφείλονται γι' αυτό τέλη κυκλοφορίας, και να υπάρχει τουλάχιστον ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας ή να είναι σε leasing (πχ. από τον εργοδότη σας). Οπότε φροντίστε να μην κάνετε έξτρα αιτήσεις γιατί δεν θα γίνουν αποδέκτες γιατί μπορεί να βρεθείτε και μπλεγμένοι με ποινικές κυρώσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αστειεύεται θα βρεθείτε και χρεωμένοι που λέμε

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, BILL5 είπε

Ποιοι είναι δικαιούχοι;

Κάθε φυσικό πρόσωπο συμπεριλαμβανομένων και ελευθέρων επαγγελματιών, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2020 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, με σκοπό την συμβολή στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2022. 

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει μόνο ένα όχημα και μοτοσυκλέτα- μοτοποδήλατο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όχημα ή μοτοσυκλέτα-μοτοποδήλατο να είναι σε κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο, να μην οφείλονται γι' αυτό τέλη κυκλοφορίας, και να υπάρχει τουλάχιστον ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας ή να είναι σε leasing (πχ. από τον εργοδότη σας). Οπότε φροντίστε να μην κάνετε έξτρα αιτήσεις γιατί δεν θα γίνουν αποδέκτες γιατί μπορεί να βρεθείτε και μπλεγμένοι με ποινικές κυρώσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αστειεύεται θα βρεθείτε και χρεωμένοι που λέμε

Δεν μπορείς να κάνεις 2' αίτηση.

1 ώρα πριν, Mkristall1971 είπε

Στην Κύπρο μείωσαν τον εφκ κατά 10 λεπτά για όλους χωρίς διακρίσεις

Και εδώ.

Στο diesel.

1 ώρα πριν, spyrossss είπε

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν μπορείς να κάνεις 2' αίτηση.

Και εδώ.

Στο diesel.

Ότι λέει το κείμενο

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνει την άϋλη και περιμένω. Είδα πως θα στείλουν οδηγίες και θα πρέπει να κατεβάσω το my alpha wallet. Το θέμα είναι πως έχω iphone και το συγκεκριμένο app δεν υπάρχει για iphone, μόνο για android.

Επίσης δεν έχω λογαριασμό στην Alpha και δεν έχω android.

Τι μπορώ να κάνω; Π.χ να βρώ κάποιον με android; Να του δώσω την άϋλη και να μου δώσει αυτός τα 45€;

Υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, daveathens είπε

Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνει την άϋλη και περιμένω. Είδα πως θα στείλουν οδηγίες και θα πρέπει να κατεβάσω το my alpha wallet. Το θέμα είναι πως έχω iphone και το συγκεκριμένο app δεν υπάρχει για iphone, μόνο για android.

Επίσης δεν έχω λογαριασμό στην Alpha και δεν έχω android.

Τι μπορώ να κάνω; Π.χ να βρώ κάποιον με android; Να του δώσω την άϋλη και να μου δώσει αυτός τα 45€;

Υπάρχει κάποιος πιο εύκολος τρόπος; 

Στα iphone είναι προεγκατεστημένο το «wallet”, αν για κάποιο λόγο το έχεις διαγράψει μπαίνεις στο app store & το κατεβάζεις.

Νfc έχουν τα iphone από το 6 και μετά.

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω την αιτηση και μου βγαζει το μηνυμα "παρακαλω εισαγετε εγκυρο IBAN"

Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; Εχω δοκιμασει ΕΘΝΙΚΗ αλλα και ALPHA.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AmixReckless είπε

Προσπαθω να κανω την αιτηση και μου βγαζει το μηνυμα "παρακαλω εισαγετε εγκυρο IBAN"

Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο; Εχω δοκιμασει ΕΘΝΙΚΗ αλλα και ALPHA.

copy paste? Δοκιμασε να σβησεις τα κενα (τουλαχιστον στην Πειραιως εχει οταν το κανεις c/p)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

copy paste? Δοκιμασε να σβησεις τα κενα (τουλαχιστον στην Πειραιως εχει οταν το κανεις c/p)

Οχι δεν κανω copy paste και δεν εχει κενα/παυλες κτλ.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, funkopop είπε

Στα iphone είναι προεγκατεστημένο το «wallet”, αν για κάποιο λόγο το έχεις διαγράψει μπαίνεις στο app store & το κατεβάζεις.

Νfc έχουν τα iphone από το 6 και μετά.

Άρα δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα; Γιατί αυτοί θα μου στείλουν κάτι κωδικούς απο οτι είδα! Πως θα κάνω την διαδικασία στο wallet χωρίς να έχω κάποιο app της Alpha Bank; Wallet έχω στο κινητό!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Παρατηρώ σε βενζινάδικο σήμερα στη πόλη μου....

Αμόλυβδη 2.081

Πετρελαίο 1.932

Αν δεν ήταν η επιδότηση 0.15€ στην αντλία καυσίμων πετρελαίου και εδώ η βενζίνη θα ήταν πιο φτηνή από το πετρέλαιο....

Θυμίζω μόνο ότι πριν ξεκινήσει όλο αυτό το παραμύθι ότι η βενζίνη στην χώρα μας ήταν σταθερά 0.3 με 0,4 ευρώ πιο ακριβή από το πετρέλαιο

Να δηλώσω ότι έκανα την αίτηση σε λογαριασμό φίλης μου, απαιτείται λογαριασμός τραπέζης, email και ΙΧ στο όνομα του ενδιαφερομένου και δεν μπορείς να περάσεις την κατάθεση σε άλλο άτομο σαν δικαιούχο ...για τα εμαιλ και Αριθμό ΙΧ είναι κατανοητό και εύκολο...

Πάντως αν ο Κούλης μας πάει σε εκλογές το προσεχές διάστημα αμφιβάλλω αν θα καταργήσει το έκτακτο αυτό βοήθημα μέχρι τέλους του έτους.........

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, PedroG είπε

Να δηλώσω ότι έκανα την αίτηση σε λογαριασμό φίλης μου, απαιτείται λογαριασμός τραπέζης, email και ΙΧ στο όνομα του ενδιαφερομένου και δεν μπορείς να περάσεις την κατάθεση σε άλλο άτομο σαν δικαιούχο ...για τα εμαιλ και Αριθμό ΙΧ είναι κατανοητό και εύκολο...

Για ολα ειναι βασικα κατανοητο. Καπως το συστημα πρεπει να προστατευτει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παρατηρώ σε βενζινάδικο σήμερα στη πόλη μου....

Αμόλυβδη 2.081

Πετρελαίο 1.932

Αν δεν ήταν η επιδότηση 0.15€ στην αντλία καυσίμων πετρελαίου και εδώ η βενζίνη θα ήταν πιο φτηνή από το πετρέλαιο....

Τι ψαχνεις να βρεις παει η αισχροκερδια συννεφο, απο τοτε που ανακοινωσαν το χρηματικο βοηθημα τα καυσιμα αρχισαν μαγικα και ανεξηγητα να ανεβαινουν συνεχως(γιατι λεφτα υπαρχουν τωρα με την επιδοτηση) . Αν δειτε την πορεια της τιμης βαρελιου και το αργο και το μπρεντ αυτη την στιγμη ειναι 25% φθηνοτερα σε συγκριση με τα 130 δολαρια που ειχε φτασει το βαρελι την εβδομαδα της εναρξης του πολεμου στην ουκρανια.

Και διαπιστωνω οτι δεν φταινε τα πρατηρια, βλεπω οτι η τιμη διυλυστηριου τις τελευταιες 1-2 εβδομαδες ειναι ανεξηγητα υψηλη και δεν συναδει με την διεθνη πορεια τιμης του βαρελιου.  Στην περιοχη μου (επαρχια) σημερα δεν υπαρχει πουθενα απλη αμολυβη κατω απο 2,10 το λιτρο, τοσο ειχε την περιοδο εναρξης τους ουκρανικου πολεμου με τιμη 130 το βαρελι, τοσο ξαφνικα εχει και σημερα με τιμη βαρελιου 105 δολαρια.. Τα συμπερασματα δικα σας.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Mkristall1971 είπε

Στην Κύπρο μείωσαν τον εφκ κατά 10 λεπτά για όλους χωρίς διακρίσεις

Στο ελλάντα φωνάζαμε ότι για να πας Σαλλόνικα ήταν πιο ακριβά τα διόδια από την βενζίνη ,

Τώρα τα διόδια είναι πιο οικονομικά από την βενζίνη .....

Και επίσης τα πάντα έχουν ακριβύνει για όλους και χωρίς διακρίσεις.

Γατάκια !!!

Επεξ/σία από makis269
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...