Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι διαδικασίες αυτές.

Και η μητέρα μου που έχει smartphone και είναι 69 ετών, έκανε την αίτηση η λογίστρια της για άυλη κάρτα. Τώρα που η συσκευή της δεν έχει NFC τι θα την κάνει;

Φταίνε συτοί που δεν δώσανε ακριβή στοιχεία πως χρειάζεσαι υποχρεωτικά NFC.

Άρα ναι. Οι άλλοι φταίνε.

Οποιος δεν γνωρίζει το ψάχνει.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Ή ρωτάει,πχ εδώ,πριν κάνει την αίτηση.

6 λεπτά πριν, DjTony είπε

Απαντάω στους πιο πίσω χωρίς να κάνω quote. 

1) πήρα την αυλη με αμάξι χωρίς τέλη κυκλοφορίας. 

2) εγώ που μπορώ να αγοράσω smartphone καινούριο πχ γιατί να τους χαρίσω τα 45€? Ήταν λίγο άκυρο αυτό φίλε μου. Σου χαρίζουν λεφτά και λες δε τα θέλω; δε γίνεται αυτό. 

Καθόλου άκυρο.Τα λεφτά στα δίνουν όπως και να έχει.Αν εσύ δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον ένα τρόπο δεν σου φταίνε οι άλλοι απο την στιγμή που σε ενημερώνουν. .Και πάντα μπορούσες να τα πάρεις στον λογαριασμό σου .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οποιος δεν γνωρίζει το ψάχνει.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Ή ρωτάει,πχ εδώ,πριν κάνει την αίτηση.

Καθόλου άκυρο.Τα λεφτά στα δίνουν όπως και να έχει.Αν εσύ δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον ένα τρόπο δεν σου φταίνε οι άλλοι απο την στιγμή που σε ενημερώνουν. .Και πάντα μπορούσες να τα πάρεις στον λογαριασμό σου .

Είπε ο φίλος πριν ότι αν είχε λεφτά να αγοράσει smartphone δε θα έπαιρνε το fuel pass. Και καλα δεν το είχε ανάγκη. Και λέω και εγώ που μπορώ να αγοράσω smartphone γιατί να τους τα χαρίσω; εκεί απάντησα... 

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να ψάχνουμε δηλαδή εμείς ωρες, επειδή αυτοί βαριόντουσαν να γράψουν στις οδηγίες μια λέξη 3 γραμμάτων;

Σοβαρά τώρα;

• Like 1

1 λεπτό πριν, teodgeor είπε

Μπορουμε να κανουμε αλλη αγορα με την καρτα, εκτος καυσίμου; 

Λένε πως όχι. 

Μόλις τώρα, Yngwiedis είπε

Να ψάχνουμε δηλαδή εμείς ωρες, επειδή αυτοί βαριόντουσαν να γράψουν στις οδηγίες μια λέξη 3 γραμμάτων;

Σοβαρά τώρα;

Δε ξέρω αν έχεις διαβάσει τα μηνύματα που σε έκανα παράθεση κιόλας. Σου πρότεινα να έρθεις στην περιοχή μου να βρεθούμε σε ένα βενζινάδικο που θα σου πω που έχει εγγυημένα σωστά καύσιμα και δεν κλέβει και να σου πληρώσω εγώ το καύσιμο από το κινητό μου με την δική σου άυλη κάρτα. 

2 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Μπορουμε να κανουμε αλλη αγορα με την καρτα, εκτος καυσίμου; 

Ενδέχεται να μπορείς από το efood μέσω Apple Pay όπως τότε με το freedom pass.

1 λεπτό πριν, Yngwiedis είπε

Σοβαρά τώρα;

Σοβαρά.Σιγά τις ώρες που έπρεπε να ψάξεις.Οπως έγραψες το πρωτο ποστ εδω έτσι μπορουσες να ρωτήσεις. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, DjTony είπε

Λένε πως όχι. 

Δε ξέρω αν έχεις διαβάσει τα μηνύματα που σε έκανα παράθεση κιόλας. Σου πρότεινα να έρθεις στην περιοχή μου να βρεθούμε σε ένα βενζινάδικο που θα σου πω που έχει εγγυημένα σωστά καύσιμα και δεν κλέβει και να σου πληρώσω εγώ το καύσιμο από το κινητό μου με την δική σου άυλη κάρτα. 

Δυστυχώς δεν μένω στην Αθήνα και η μητέρα μου που κατοικεί στην Αθήνα δεν νομίζω πως θα μπει σε αυτή την διαδικασία.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την διάθεση να βοηθήσεις.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Σοβαρά.Σιγά τις ώρες που έπρεπε να ψάξεις.Οπως έγραψες το πρωτο ποστ εδω έτσι μπορουσες να ρωτήσεις. 

Ρώτησα όταν είχε ήδη εκδοθεί η άυλη κάρτα και κατάλαβα πως δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω.

Δεν μου έκοψε να ρωτήσω προκαταβολικά πριν κάνω την αίτηση, γιατί οι οδηγίες στο gov δεν γράφανε κάτι που να με προβληματίσει.

Αν επιμένεις να ρίχνεις το φταίξιμο σε μένα, συνέχισε να το κάνεις. Δεν έχω πρόβλημα. Μάλλον εγώ θα είμαι χαζός που δεν μάντεψα πως χρειάζεται υποχρεωτικά NFC.

• Like 1

Να αναφερω οτι εκανα την πρωτη (απο τις 2 😄) πληρωμη σημερα μεσω Google pay χωρις κανενα προβλημα. Φοβουμενος τις αναφορες αλλων μελων που απορριφτηκαν οι συναλλαγες τους, πηγα πιο safe και εβαλα μονο 25 ευρω για να αποφυγω να πληρωσω παραπανω με την κανονικη μου καρτα..

Ολα καλα λοιπον με 25 ευρω καυσιμο και αλλα 30 ευρω υπολοιπο για αυριο μαλλον, και φυγανε και αυτα.. 🤐

1.jpg.3b0fd106a8eeb4678c1d9a39e80e2f58.jpg

10 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Δυστυχώς δεν μένω στην Αθήνα και η μητέρα μου που κατοικεί στην Αθήνα δεν νομίζω πως θα μπει σε αυτή την διαδικασία.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την διάθεση να βοηθήσεις.

Πάντως σίγουρα κάποιος φίλος σου η συγγενής σου θα έχει κινητό με nfc ώστε να βοηθήσει.Πολλοί έχουν nfc στο κινητό τους και δεν το γνωρίζουν καν.

7 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Δυστυχώς δεν έχω βρει κανέναν που να έχει, μέχρι τώρα.

Πάντως μέχρι τις 31/7 που λήγει το ποσό σίγουρα θα έχεις βγάλει άκρη.Όποτε μην ανησυχείς για τίποτα.

Εγω εκανα χαζομαρα γιατι επειδη εχω δυο οχηματα πιστεψα οτι μπορω να κανω και για τα δυο.

Εχω το αμαξι που επειδη το πηρα σαν τριτεκνος ειναι 50-50 με την γυναικα μου και εχω και το μηχανακι.

Μπηκα εκανα για το αμαξι στο ονομα μου και λεω οκ θα κανω και το μηχανακι ομως δεν εχει επιλογη για νεα αιτηση και ετσι χανω για το μηχανακι. Δεν εχει ουτε να κανω ακυρωση αιτησης για να βαλω το αμαξι στην γυναικα μου και το μηχανακι σε μενα.

10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω εκανα χαζομαρα γιατι επειδη εχω δυο οχηματα πιστεψα οτι μπορω να κανω και για τα δυο.

Εχω το αμαξι που επειδη το πηρα σαν τριτεκνος ειναι 50-50 με την γυναικα μου και εχω και το μηχανακι.

Μπηκα εκανα για το αμαξι στο ονομα μου και λεω οκ θα κανω και το μηχανακι ομως δεν εχει επιλογη για νεα αιτηση και ετσι χανω για το μηχανακι. Δεν εχει ουτε να κανω ακυρωση αιτησης για να βαλω το αμαξι στην γυναικα μου και το μηχανακι σε μενα.

Για το αμάξι θα πάρεις 20 ευρώ. Άλλα 20 δικαιούται η γυναίκα σου αφού το έχετε 50/50 (νομίζω έτσι διάβασα εδω μέσα, κάνε μια δοκιμή) 

Προφανώς αν υπάρχει 2ο αμάξι στο όνομα της, κάνεις για εκείνο για να πάρετε το 40αρι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...