Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, dsvee είπε

Τριτη πρωί αίτηση, χθες το πρωί βγήκε η καρτα

Πέμπτη πρωί αίτηση, Σάββατο πρωί η άυλη της Alpha έτοιμη σενιαρισμένη. 👀

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να χρεωθεί η άυλη κάρτα με πληκτρολόγηση των στοιχείων της στο POS; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε 4 βενζινάδικα πήγα.

Στο τέλος δεν με βλέπω να καταφέρνω να την χρησιμοποιήσω.

Επεξ/σία από Yngwiedis

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

ή αγόρασε τηλέφωνο με NFC. Ευκαιρία είναι.😋

Δεν έχω χρήματα. Αν είχα χρήματα να αγοράσω συσκευή κινητού δεν θα είχα ανάγκη την επιδότηση καυσίμων.

Αλλά είναι ηλίθιοι γιατί λέγανε πως για την ψηφιακή άυλη κάρτα χρειάζεται απλά ένα smartphone.

Τα νύχια μας να μυρίσουμε πως χρειαζόταν και NFC;

5 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Αλλά είναι ηλίθιοι γιατί λέγανε πως για την ψηφιακή άυλη κάρτα χρειάζεται απλά ένα smartphone.

Τα νύχια μας να μυρίσουμε πως χρειαζόταν και NFC;

Από το vouchers.gov.gr:

Αναφορά σε κείμενο

Μέσω έκδοσης άυλης ψηφιακής κάρτας (Viva Wallet ή Alpha Bank) που χρησιμοποιείται με κατάλληλο smartphone.

Το κατάλληλο λέει πολλά... 

9 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Συγγνώμη αλλά εμένα η λέξη "κατάλληλο" δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

Ας γράφανε "συσκευή smartphone κατάλληλη για ανέπαφες πληρωμές".

4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Παντα οι άλλοι φταίνε.

Πάντως, στο Google, χωρίς να βάλω τις λέξεις ανέπαφα ή nfc, πάλι βγάζει τις ίδιες οδηγίες 🤷

https://www.google.gr/m?q=πως+να+πληρώσεις+με+αυλη+κάρτα+με+κατάλληλο+smartphone&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1

41 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Πως είναι δυνατόν να μην μπορεί να χρεωθεί η άυλη κάρτα με πληκτρολόγηση των στοιχείων της στο POS; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε 4 βενζινάδικα πήγα.

Αυτή είναι μια δυνατότητα που πρέπει να την αιτηθεί ο έχων το pos, στην τράπεζα για να του ενεργοποιηθεί. Πχ σε ξενοδοχείο που διαχειρίζεται πιστωτικές κάρτες για προπληρωμή του δωματίου. Δεν έχει πολυ νοήμα να το έχει κάνει αυτό ένα βενζινάδικο, καθώς δεν του χρησιμεύει σε κάτι. Ίσως βρεις σε κάποιο βενζινάδικο. Θα έλυνε πάντως σίγουρα το θέμα με το nfc.

14 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Συγγνώμη αλλά εμένα η λέξη "κατάλληλο" δεν μου λέει απολύτως τίποτα.

Ας γράφανε "συσκευή smartphone κατάλληλη για ανέπαφες πληρωμές".

ναι, αλλά θα μπορούσες να ρωτήσεις και να ψάξεις τι σημαίνει "κατάλληλο" :)

• Like 1

Απαντάω στους πιο πίσω χωρίς να κάνω quote. 

1) πήρα την αυλη με αμάξι χωρίς τέλη κυκλοφορίας. 

2) εγώ που μπορώ να αγοράσω smartphone καινούριο πχ γιατί να τους χαρίσω τα 45€? Ήταν λίγο άκυρο αυτό φίλε μου. Σου χαρίζουν λεφτά και λες δε τα θέλω; δε γίνεται αυτό. 

Μόλις τώρα, DjTony είπε

Απαντάω στους πιο πίσω χωρίς να κάνω quote. 

1) πήρα την αυλη με αμάξι χωρίς τέλη κυκλοφορίας. 

2) εγώ που μπορώ να αγοράσω smartphone καινούριο πχ γιατί να τους χαρίσω τα 45€? Ήταν λίγο άκυρο αυτό φίλε μου. Σου χαρίζουν λεφτά και λες δε τα θέλω; δε γίνεται αυτό. 

Δεν σου είπε να του χαρίσεις 45 ευρώ. Αυτοί σου χαρίζουν 5 ευρώ αν κάνεις την διαδικασία με αυλη κάρτα. Τουλάχιστον 40, θα πάρουν όλοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Παντα οι άλλοι φταίνε.

Δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι διαδικασίες αυτές.

Και η μητέρα μου που έχει smartphone και είναι 69 ετών, έκανε την αίτηση η λογίστρια της για άυλη κάρτα. Τώρα που η συσκευή της δεν έχει NFC τι θα την κάνει;

Φταίνε αυτοί που δεν δώσανε ακριβή στοιχεία πως χρειάζεσαι υποχρεωτικά NFC.

Άρα ναι. Οι άλλοι φταίνε.

Επεξ/σία από Yngwiedis
  • Like 1

56 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Είσαι Αθήνα; αν μπορώ να βάλω πετρέλαιο σε εμένα με τη δική σου άυλη να συναντηθούμε να σου δώσω τα 45€ σε μετρητά και να βάλω καύσιμο εγώ με τη δική σου άυλη. θα βάλουμε τον αριθμό της άυλης κάρτας στο google pay το δικό μου και θα πληρώσουμε με το κινητό μου το καύσιμο σου. Βασικά δε χρειάζεται να σου δώσω χρήματα για να πάρω την κάρτα σου τώρα που το σκέφτομαι ξανά, θα βάλουμε την κάρτα σου στο κινητό μου και θα σου πληρώσω εγώ το καύσιμο. Αρκεί να έρθεις στην περιοχή μου.. 

2 λεπτά πριν, Yngwiedis είπε

Δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι διαδικασίες αυτές.

Και η μητέρα μου που έχει smartphone και είναι 69 ετών, έκανε την αίτηση η λογίστρια της για άυλη κάρτα. Τώρα που η συσκευή της δεν έχει NFC τι θα την κάνει;

Φταίνε συτοί που δεν δώσανε ακριβή στοιχεία πως χρειάζεσαι υποχρεωτικά NFC.

Άρα ναι. Οι άλλοι φταίνε.

Σου απάντησα. Φέρνεις το αμάξι στην περιοχή μου αν είσαι Αθήνα πάμε σε βενζινάδικο και σου πληρώνω με τη δική σου κάρτα εγώ το καύσιμο για σένα. Θα δοκιμάσω αν μπαίνει η άυλη της γυναίκας μου στο google pay μου και αν γίνεται θα γίνεται και με τη δική σου κάρτα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...