Προς το περιεχόμενο

Επίδομα βενζίνης. Πότε? Και πληροφορίες

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ 

"Η αίτησή σας βρίσκεται προς ολοκλήρωση από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα."

Την είχα κάνει Τρίτη 26/4 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

45 λεπτά πριν, andreashellas είπε

Η καρτα εχει μεσα 45 ευρω. Αρα αν η χρεωση βενζινης ειναι εστω και 45,01 θα την απορριψει τη συναλλαγή σωστα ?

Kάτι ερωτήσεις που κάνετε όμως,κάτι ερωτήσεις.

• Thanks 1

Να κάνω μια ερώτηση που την έχουν κι άλλοι σίγουρα. Για να πληρώσεις με την άυλη, πρέπει να μπεις στο google pay και να επιλέξεις την κάρτα ή να μπεις στο nfc από τις ρυθμίσεις; Και ποιο σημείο ακουμπάς με το pos; Την πίσω κάμερα ή την οθόνη;

Σήμερα το πρωί ενεργοποιήθηκε και η κάρτα στην Α. Όλα αυτόματα. Είμαι πελάτης τους βέβαια. Την πρόσθεσα στο A wallet και είμαι έτοιμος.

Παιδιά ερώτηση. Έχω 2 αμάξια. Ένα εγώ ένα η γυναίκα. Είναι και τα δύο 50/50 και στων δύο τα ονόματα. Έκανα αίτηση εγώ για το ενα. Πόσα θα πάρω; η γυναίκα κάνει αίτηση να φανταστώ για το άλλο; και θα πάρουμε 20 για το καθένα; 

1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Παιδιά ερώτηση. Έχω 2 αμάξια. Ένα εγώ ένα η γυναίκα. Είναι και τα δύο 50/50 και στων δύο τα ονόματα. Έκανα αίτηση εγώ για το ενα. Πόσα θα πάρω; η γυναίκα κάνει αίτηση να φανταστώ για το άλλο; και θα πάρουμε 20 για το καθένα; 

Ο καθένας σας κάνει για διαφορετικό όχημα και παίρνετε ο καθένας ολόκληρο το ποσό.

5 λεπτά πριν, 1comment είπε

Να κάνω μια ερώτηση που την έχουν κι άλλοι σίγουρα. Για να πληρώσεις με την άυλη, πρέπει να μπεις στο google pay και να επιλέξεις την κάρτα ή να μπεις στο nfc από τις ρυθμίσεις; Και ποιο σημείο ακουμπάς με το pos; Την πίσω κάμερα ή την οθόνη;

Στο Google Pay μπαίνεις. Ανάλογα το κινητό, αλλά συνήθως την κάμερα ακουμπάς. Για να δεις πως πληρώνεις με Google Pay δες αυτό το βιντεάκι 

• Like 2

2 ώρες πριν, antbyron είπε

Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο ότι δηλώνεις φιλοξενούμενος. Περισσότερο στα μηδενικά τέλη μάλλον οφείλεται. Νομίζω δεν έχουν προβλέψει για τέτοιες περιπτώσεις.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της απόρριψης.

Το 2020 είχα εισόδημα μόνο για 5 μήνες και τους υπόλοιπους 7 άνεργος.

Έχω πετρελαιοκίνητο χωρίς τέλη κυκλοφορίας και σε άλλους αυτό έχει γίνει δεκτό.

Είμαι φιλοξενούμενος και η αίτηση για το αυτοκίνητο του πατέρα μου έγινε δεκτή ενώ για το δικό μου όχι.

15 λεπτά πριν, jimakos00 είπε

Έχω πετρελαιοκίνητο χωρίς τέλη κυκλοφορίας και σε άλλους αυτό έχει γίνει δεκτό.

Είμαι φιλοξενούμενος και η αίτηση για το αυτοκίνητο του πατέρα μου έγινε δεκτή ενώ για το δικό μου όχι.

Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Το ανέφεραν κι άλλοι χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Δεν προέβλεψε το σύστημα μηδενικά τέλη κι έτσι δυστυχώς μένετε εκτός. Δες τις σελίδες πίσω, το λένε κι άλλοι.

Μόλις τώρα, Elannik είπε

Πήρε κανένας το επίδομα από viva? Εγώ ήμουν από τους πρώτους που έκανα, την Τρίτη αλλά ακόμα τιποτα

Όχι, το έχουμε πει. Η βιβα θα καθυστερήσει. Άγνωστο πόσο. Όσοι έκαναν για αλφα, πήραν σε δυο μέρες. 

12 minutes ago, 1comment said:

Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα. Το ανέφεραν κι άλλοι χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Δεν προέβλεψε το σύστημα μηδενικά τέλη κι έτσι δυστυχώς μένετε εκτός. Δες τις σελίδες πίσω, το λένε κι άλλοι.

Άμα δεις μερικά ποστ πιο πάνω, κάποιος λέει ότι με μηδενικά τέλη και πετρέλαιο το πήρε το επίδομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...